Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

Veriler açısından yine sıkıntı olmaz değil mi paylaşımlı hesapta ve hangi site hocam
  2. rainbowgamer

Hocam kaşıkçı ablanın güvenli olduğunu bilmenize rağmen niye var anlayamadım.
  3. rainbowgamer

Evet haklısınız elden ring de şuan dip fiyatı görmüş diye alasim gelmişti ya da Kaşıkçı abla da bir çözüm böyle konularda. 1734963081 Evet arada kaldım yukarıda arkadaşlarin dediği gibi paylaşımlı hesaplar ya da başka yöntemler artık çok kullanılıyor ben de dip fiyatı gördü diye almayi...
  4. rainbowgamer

Elden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizce
  5. rainbowgamer

Acer Nitro 16 oyun indirirken ısınma sorunu

Dediğiniz doğru markaya yansıtmak doğru olmayabilir bende yaşayan gördüğüm için söylüyorum ve zaten laptop,teknoloji şans işi olduğu için herkes farklı tecrübe yaşıyor ama yazılımının aşırı iyi çalıştığını söyleyemem ve sıvı yanlış uygulanmış gelebiliyor.
  6. rainbowgamer

Acer Nitro 16 oyun indirirken ısınma sorunu

Hocam o galiba olan bir sorun ya Acer laptoplarda gereksiz yerlerde ısınıyor Predator ve Nitro serilerinde yanlış olmasın
  7. rainbowgamer

Epic Games sepetim nasıl?

Kesin bilgi değil ama Mafia ve Detroit bedava verilebilir bilgi olarak kalsın onun dışında sepet sağlam
  8. rainbowgamer

🔥İndirim Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

Bazen oyunlar 300 400 TL fark edebiliyor ve böyle durumlarda fiyat farkı çok olduğu için ve oyun hikaye odaklıysa mesela epicten alınır geçilir bence
  9. rainbowgamer

Microsoft Store'dan alınan Fallout modlanabiliyor mu ?

Microsoft store'de Fallout ve Skyrim oyunları aşırı ucuz fakat hangilerini alırsam modlayabilirim ?
  10. rainbowgamer

Papara Steam'de cashback veriyor mu ?

Hocam paycell %20 diye biliyorum ama hala var mıdır acaba
  11. rainbowgamer

Peki hesap açmak ugrastiriyor mu papara için hemen açabilir miyim
  12. rainbowgamer

Arkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
  13. rainbowgamer

Steam indirimlerinde ne alınmalı ?

Steam indirimlerinde gözünüze çarpan en iyi indirimler neler, kesinlikle al dediğiniz ?
  14. rainbowgamer

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

Ya batıcaz ya çıkacaz demek istemiyorum 16 dolar çok büyük bir risk değil kazanma tarafı güzele benziyor ama şans ne kadar yuksek ki kasalarda
  15. rainbowgamer

O zaman çok girilebilecek bir top değil gibi yani internette bahsedildiği gibi kâr olayı yoksa girmemek mantıklı ancak şansıma güvenebilirsem belki o kadar.
  16. rainbowgamer

Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece 1731791598 Hocam yani full şans işi mi
  17. rainbowgamer

Ben de emin olamadım birde kâr edebilir miyim çoğu kişi geç oldu diyor ama sistemi o kadar iyi bilmiyorum
  18. rainbowgamer

Neden hocam ne için harcadınız
  19. rainbowgamer

Çok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?
  20. rainbowgamer

Laptop %80 şarj moduna almak gerekli mi ?

Şuan şarj full onun için prizden cikarmama gerek var mı maks 80 olması için
Top Bottom