Neler Yeni

Acer Nitro 16 oyun indirirken ısınma sorunu

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Irmak
Epic gamesde oyun indirirken 80 dereceleri görüyor cpu sıcaklığı , arka plana alınca geri normale iniyor leptobda mı bir sıkıntı var yoksa epic gamesin uygulamasında mı sıkıntı var anlayamadım alalı 1 ay oldu lebtobu üzdü açıkcası.
İşlemci intel olmamasına rağmen bu sıcaklıkları görüyor ryzen 7 8845HS.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
İşlemci kullanımı kaçlarda? sıcaklık fazla gibi. nitro sense kurulu mu?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
nitro sensi dengeli modda mı kullanıyorsunuz

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Irmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nitro sensi dengeli modda mı kullanıyorsunuz
performans modda hocam sanırım cpu da bi sıkıntı var ya durduk yere fanlar bi çalışıp bi duruyor çok sık olmuyor ama arada oluyor ilk aldığımda oyunlar 75 derecede güzel çalışıyordu 2 hafta geçti 85 falan olmaya başladı şimdide oyun indirirken durduk yere ısınıyor

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
performans modda hocam sanırım cpu da bi sıkıntı var ya durduk yere fanlar bi çalışıp bi duruyor çok sık olmuyor ama arada oluyor ilk aldığımda oyunlar 75 derecede güzel çalışıyordu 2 hafta geçti 85 falan olmaya başladı şimdide oyun indirirken durduk yere ısınıyor
Hocam o galiba olan bir sorun ya Acer laptoplarda gereksiz yerlerde ısınıyor Predator ve Nitro serilerinde yanlış olmasın

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Olabilir hocam gereksiz yere işlemciyi boostluyor. Oda sıcaklıklar artıyor birden.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Görkem çetinkaya
Epic gamesde oyun indirirken 80 dereceleri görüyor cpu sıcaklığı , arka plana alınca geri normale iniyor leptobda mı bir sıkıntı var yoksa epic gamesin uygulamasında mı sıkıntı var anlayamadım alalı 1 ay oldu lebtobu üzdü açıkcası.
İşlemci intel olmamasına rağmen bu sıcaklıkları görüyor ryzen 7 8845HS.
Nitro 16 mi v16 mi ?

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Irmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcinin güncellemesi gelmiş onu indirdim şimdi şuanlık 71lerde takılıyor ama bir sıvı metale göre gene yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro 16 mi v16 mi ?
Nitro 16 an16-42 olması lazım

işlemcinin güncellemesi gelmiş onu indirdim şimdi şuanlık 71lerde takılıyor ama bir sıvı metale göre gene yüksek

Nitro 16 an16-42 olması lazım
71lerde takılıyor üstelik sadece oyun indiriyorum yani anormallik var

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
normal kullanımda iken dengeliye çekin. oyun oynarken performans moduna alın. performans modda iken daha fazla güç çekiyor ve daha fazla çekirdek kullanıyor. ısınmayı ve ggereğinden fazla güç çekmeyi azaltmak için dengeliye çekin

Hocam o galiba olan bir sorun ya Acer laptoplarda gereksiz yerlerde ısınıyor Predator ve Nitro serilerinde yanlış olmasın
kendim ve çevremde onlarca insan kullanıyor bir sıkıntı yok. elbette teknolojik alet bunda herkesde sorun olmayacak diye bir şey yok ama birkaç kişinin yaşadığı sorun komple markaya yansıtmak doğru değil. kaldı ki bu fiyat segmentinde işlemcide sıvı metal uygulayan bir marka yok zaten. sıvı metal uygulanmış olduğu için de piyasadaki en serin laptop şuan acer olabilir.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
normal kullanımda iken dengeliye çekin. oyun oynarken performans moduna alın. performans modda iken daha fazla güç çekiyor ve daha fazla çekirdek kullanıyor. ısınmayı ve ggereğinden fazla güç çekmeyi azaltmak için dengeliye çekin

kendim ve çevremde onlarca insan kullanıyor bir sıkıntı yok. elbette teknolojik alet bunda herkesde sorun olmayacak diye bir şey yok ama birkaç kişinin yaşadığı sorun komple markaya yansıtmak doğru değil. kaldı ki bu fiyat segmentinde işlemcide sıvı metal uygulayan bir marka yok zaten. sıvı metal uygulanmış olduğu için de piyasadaki en serin laptop şuan acer olabilir.
Dediğiniz doğru markaya yansıtmak doğru olmayabilir bende yaşayan gördüğüm için söylüyorum ve zaten laptop,teknoloji şans işi olduğu için herkes farklı tecrübe yaşıyor ama yazılımının aşırı iyi çalıştığını söyleyemem ve sıvı yanlış uygulanmış gelebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,161
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom