Arama sonuçları: *

1. HafızRakun

Kayıtlara kendimi nasıl ölü olarak geçirebilirim

ne yapıyosan azalt
  2. HafızRakun

Fitnesscilerin bileğine taktığı sardıgı şey nedir

yuksek agirliklarda bileği desteklemek için kullaniliyor. Yanlış formda yaparken sakatlanma ihtimalini azaltır. Yeni başladığın kolayca sakatlanman olasi. Alman yararina olur.
  3. HafızRakun

çok mu güçsüzüm ben?

verin kardeşime ilgiyi
  4. HafızRakun

Kedimin gözü kapandı sorun çıkarıyor

Götür o zaman veterinere dokunma sen. Anestezi uygularlar gerekirse
  5. HafızRakun

Kedimin gözü kapandı sorun çıkarıyor

bariz bir şekilde giren bir sey varsa veterinere git. Eğer sadece iltihaplanip kapandiysa çay kaynatip pamuğa deminden dök ve nazikce kedinin gözünü sil. Günde birkaç defa uygula, eğer herhangi bir şekilde iyileşme belirtisi olmazsa veterinere git. Tabi ki direkt veterinere götürmen daha faydali...
  6. HafızRakun

11. Sınıfta imamhatipten anadolu lisesine geçilirmiyim

yapabilirsin. Ben uc farkli liseye gittim sonra imam hatibe dondum sikinti olmuyo gidiste de geliste de. Sadece anadoluya geçtiğin zaman almadigin derslerin sınavına giriyosun zorlamiyolar zaten. Meb saçma sapan bi değişiklik yapmadıysa durum böyle
  7. HafızRakun

İlk defa küre girmek

kür için çok erken dostum. Yaşın daha çok genç ve muhtemelen instada gördüğün 18 y.o lardan etkilendin ama onlarin hayati bundan ibaret. Bu iş omzuna iğne saplamak degil beslenme ve sağlık kısımları da var ve vucudunun ilaca nasil tepki verecegini bilemezsin. Buyumesine büyürsün ama dikkat...
  8. HafızRakun

İlk defa küre girmek

berbat bir kür. Ayrica yasin kaç ve formun nasil?
  9. HafızRakun

Temiz namuslu bir kizla nasil konusabilirim

okuma yazma biliyor. (şüpheli) forumda konu acabiliyor. ates yakabiliyor. taliplerini bekliyor.
  10. HafızRakun

Eski sistemime hangi yeni parçaları almaliyim?

Mevcut sisteminin özellikleri: Msi b450m pro vdh plus r5 2600 asus dual rx5500xt 4 gb gskill ripjaws 2x8 3000 mhz gigabyte 240 ssd seagate barracuda 1 tb hdd msi mag forge 101m kasa cooler master 600w powersupply cooler master ml240l v2 sıvı soğutma Günümüz oyunlarında artik islemci ve gpu...
  11. HafızRakun

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

kardiyo cok yormuyosa bi sıkıntı yok.
  12. HafızRakun

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

Her vücudun yağları depoladığı yer farkli olabilir kollarin o yuzden yagsiz gozukebilir. haftada 1 kilodan fazla kaybetmeyecek sekilde kalorilerini ayarla ve birkac hafta daha devam et. Formunu görmediğim için kesin bi yorum yapamam ama 72-73 kiloda bulka baslarsin. Bulkta da kaloriyi cok...
  13. HafızRakun

Hiq smash max pump alınır mı?

diyette degilsen ve duzgun besleniyosan zaten supplement almadan da guzel pump oluyo olman lazim. Eger diyetteysen zaten pump olma derdin olmamasi lazim. Bos supplementlere para vermek yerine çeşitli protein kaynaklari tuketmeye calis. Diyetini guzellestirmen bir kutu doludu tozdan daha faydali...
  14. HafızRakun

Kreatin ve Protein tozu önerileri

kaç kilosun
  15. HafızRakun

Grizzone Platinum protein tozu alınır mı?

Bildigim kadariyla alman hammadde kullanan belli basli firmalar arasinda grizzone da var. Şuana kadar farkli markalarin farkli urunlerini kullandim. 3 gün önce grizzone da %30 indirimden whey platinium aldim kurabiyeli ve daha bugun elime ulaştı henüz sadece suyla deneyebildim tadi ve kıvamı...
  16. HafızRakun

Testis ultrason sonucu nasıl?

Gecen ekimde varikosel ameliyati oldum. Benim doktora gitme sebebim testislerimde ağrı olmasiydi ve ultrasonda sol varikosel cikti sure olarak seninkinin kisa olduğunu dusunuyosan benimki 5 dakika surmemistir bile yani kaygilanma. Testisinde damar gorunmesi normal mi bilmiyorum ama herhangi bir...
  17. HafızRakun

Gainer tozu dipte kalıyor

once siviyi koy sonra gaineri dok
  18. HafızRakun

Bağırsak sorunum için yardım

ayakta isiyosan oturarak isemeyi dene mumkunse alaturka tuvalete.
Top Bottom