Arama sonuçları: *

1. GADDAR

Hap Yutamayan Biri Nasıl Yutabilir

dilinin üstüne koy ve hızlıca su iç
  2. GADDAR

Hap Yutamayan Biri Nasıl Yutabilir

yanlış kategori + A1 türkçe
  3. GADDAR

Asrock B550M-HDV almak mantıklı mı?

Ya benim sistem Fx artık yeni nesil oyunlarda darboğaz yapıyor. Ryzen 5 3600 aldım , normalde gigabyte B550 almıştım ama hasarlı geldi ve 3200 ödemiştim , hasarlı olduğundan iade ettim anakartsız kaldım. Sonra dedim fazla açılmaya getek yok B450 de idare eder. B450 bakınırken denk geldim. Ama...
  4. GADDAR

Asrock B550M-HDV almak mantıklı mı?

Çipset B550 ama B450 anakartların fiyat bandında satılıyor 2500₺ civarı. Biraz garip geldi fiyatı ama... sizce alınır mı?
  5. GADDAR

Takviye gıda önerisi

Odak bozukluğu ve yorgun uyanma ile ilgili çok geçmişim var neden kaynakladığını biliyorum. Tabi bünyeden bünyeye fark eder ama benim deneyimlerim şu; Abur cubur , fast food , az su içme vb genel olarak dengesiz ve düzensiz (bazen 2 bazen 3 öğün yemek veya yemek yeme saatlerinin değişmesi) gibi...
  6. GADDAR

cpu overheating hatası

dediğinize göre ''işlemci ısınıyor lütfen işlemci soğutucusunu kontrol edin.'' bilgisini vermiş. soğutucu söküp kontrol etmeniz gerekir belki termal macun sürmemiş olabilirler veya soğutucu tam oturmamış olabilir. Ama garantisi bulunuyordur o yüzden aldığınız yere götürüp kontrol ettirin.
  7. GADDAR

Virüs ve tehdit koruması açık mı durmalı?

gerçek zamanlı koruma kapalı hocam bende. Senelerdir bu şekil kullanıyorum. bazen program indirince falan açmıyor engelliyor o sebeple kapatıyorum. Senelerdir bilgisayarıma virüste bulaşmadı ekstra virüs programı da kullanmıyorum. Dikkatli kullanırsanız sorun çıkmaz
  8. GADDAR

Rampage termal macun alınır mı?

5 senedir bilgisayar toplama işi yapıyorum hocam bu ve buna benzer macunları işlemci ve ekran kartı çiplerinde kullandım ucuz diye. 3-4 ay sonra açıp baktıktan sonra macunun kuruduğunu ve çatladığını gördüm. Deneyimlerimi aktarıyorum ben de.
  9. GADDAR

Rampage termal macun alınır mı?

kalitesiz , sıktıktan 2-3 ay sonra işlevi kalmaz kurur. Macun alırken kaliteli tercih edin 2 sene kafanız rahat olur.
  10. GADDAR

Q9550 İşlemci alınır mı?

bir miktar fark yaratabilir fakat aman aman bir yükseliş beklemeyin belki bir (10-15 fps) çünkü ekran kartınız kötü. 4gb ram bu zamanda geri kalıyor bu sistemi yükseltmek ölü yatırım olur. para biriktirip daha güncel bir sisteme geçmek daha mantıklı. Gidin en son çıkan parçalardan alın demiyorum...
  11. GADDAR

Sınavlarda Aile Baskısı

üniversite sonuncu sınıfım(eğitim hayatımda hiç dersten kalmadım) ve hala devam eden bir durum. Sanırım kurtuluşu yok. Ya notların 90 üzeri olacak ki ''zaten yapıyor , başarılı'' deyip salıcaklar yada böyle devam.
  12. GADDAR

OBS Belirli süre sonra video donup kalıyor.

bende bu şekil hocam sizde X264 yazıyorsa işlemci kullanılıyordur. Gpu ile kayıt almak her zaman daha sağlıklıdır çünkü işelmciye zaten yük biniyor. Gpu da kötü olduğundan her türlü kasmaya sebebiyet verebileceğini düşünüyorum
  13. GADDAR

ayarlar > çıkış > kayıt sekmesi > kodlayıcı adı
  14. GADDAR

ekran kartınız kötü hocam. Gpu ile mi kayıt alıyorsunuz yoksa işlemci ile mi?
  15. GADDAR

sistem özellikleriniz nedir ?
  16. GADDAR

Çözüldü✓ Ssd biosta görünüyor pc de görünmüyor

disk yönetimi sayfasından ssd'yi bulun ve ona bir harf atayın yani adlandırın ondan sonra görünür hale gelecektir.
  17. GADDAR

2. El işlemci alırken neye dikkat etmeliyim

amd alıcaksanız pinlerin sağlamlığını kontrol edin yamuk veya kırık olmasın onun dışında işlemciler zor bozulan şeylerdir.
  18. GADDAR

Yeni sistemde Düşük Fps Alıyorum

takıldığın yer bu mu cidden örnek vermiştim sadece , dediğin doğru
  19. GADDAR

Sıvı soğutucu hakkında

gerekli aparatlar ile geliyor , uyumlu. çoğu sistemle uyumludur bu tip ürünler zaten.
  20. GADDAR

Yeni sistemde Düşük Fps Alıyorum

hocam bunlar düşük fps değil ki. 1000 fps alsanız ne fark yaratacak. Gta açık dünya bir oyun olduğundan 70 üzerini almanın anlamı yok. Diğer oyunlarda da aynı. Lol moba bir oyun her karenin önemi yok ki zaten 240 fps'e kadar alıyorsunuz gereği yok oto biçimde tepe noktası o olabilir. Valorant...
Top Bottom