Sınavlarda Aile Baskısı

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
Bu hafta sınavlarım var ama ailem baskı yapıyor. Sadece Annem desem yalan olmaz. Sabah kahvaltıdan kalkar kalkmaz hadi dersin başına diyor ya. Ben aslında gündüz güzel zaman geçirip akşam saatleri çalışmayı seviyorum ve öyle daha iyi oluyor çünkü gündüz istemiyorum yani boş boş kağıda bakıyorum. Anneme nasıl anlatacağım bu durumu?

Tabii efendim.

Olur öyle arada.Sınavlardan sonra rahat takılırsın sözlerini dinle.

Bu hafta sınavlarım var ama ailem baskı yapıyor. Sadece Annem desem yalan olmaz. Sabah kahvaltıdan kalkar kalkmaz hadi dersin başına diyor ya. Ben aslında gündüz güzel zaman geçirip akşam saatleri çalışmayı seviyorum ve öyle daha iyi oluyor çünkü gündüz istemiyorum yani boş boş kağıda bakıyorum. Anneme nasıl anlatacağım bu durumu?
üniversite sonuncu sınıfım(eğitim hayatımda hiç dersten kalmadım) ve hala devam eden bir durum. Sanırım kurtuluşu yok. Ya notların 90 üzeri olacak ki ''zaten yapıyor , başarılı'' deyip salıcaklar yada böyle devam.

Nasıl rahat ettiğini anlat, sen öyle daha çok konstantre olup anlıyorsan öyle yap. Yapmamazlık yapma yeter. İstediğin saatte çalış yeterki çalış. Kimseye laf anlatma zorunluluğun yok.

Geri