Neler Yeni

Sınavlarda Aile Baskısı

Golf 4 R32

80+ Silver
Bu hafta sınavlarım var ama ailem baskı yapıyor. Sadece Annem desem yalan olmaz. Sabah kahvaltıdan kalkar kalkmaz hadi dersin başına diyor ya. Ben aslında gündüz güzel zaman geçirip akşam saatleri çalışmayı seviyorum ve öyle daha iyi oluyor çünkü gündüz istemiyorum yani boş boş kağıda bakıyorum. Anneme nasıl anlatacağım bu durumu?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Tabii efendim.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Olur öyle arada.Sınavlardan sonra rahat takılırsın sözlerini dinle.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Bu hafta sınavlarım var ama ailem baskı yapıyor. Sadece Annem desem yalan olmaz. Sabah kahvaltıdan kalkar kalkmaz hadi dersin başına diyor ya. Ben aslında gündüz güzel zaman geçirip akşam saatleri çalışmayı seviyorum ve öyle daha iyi oluyor çünkü gündüz istemiyorum yani boş boş kağıda bakıyorum. Anneme nasıl anlatacağım bu durumu?
üniversite sonuncu sınıfım(eğitim hayatımda hiç dersten kalmadım) ve hala devam eden bir durum. Sanırım kurtuluşu yok. Ya notların 90 üzeri olacak ki ''zaten yapıyor , başarılı'' deyip salıcaklar yada böyle devam.

BeKo'O

80+ Silver
Nasıl rahat ettiğini anlat, sen öyle daha çok konstantre olup anlıyorsan öyle yap. Yapmamazlık yapma yeter. İstediğin saatte çalış yeterki çalış. Kimseye laf anlatma zorunluluğun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom