Rampage termal macun alınır mı?

Ben bikere bu tarz macunla yeniledim eskisinden daha sicak oldu

kalitesiz , sıktıktan 2-3 ay sonra işlevi kalmaz kurur. Macun alırken kaliteli tercih edin 2 sene kafanız rahat olur.
Bana fp miktarının çok olmasına gerek yok termal macun önerebilir misiniz?

kalitesiz , sıktıktan 2-3 ay sonra işlevi kalmaz kurur. Macun alırken kaliteli tercih edin 2 sene kafanız rahat olur.
kullanmadan boş cevap verme bence bu macundan ben 3 tüp bitirdim ortalama giriş seviye sistemler için kullanılır işlevli

kullanmadan boş cevap verme bence bu macundan ben 3 tüp bitirdim ortalama giriş seviye sistemler için kullanılır işlevli
5 senedir bilgisayar toplama işi yapıyorum hocam bu ve buna benzer macunları işlemci ve ekran kartı çiplerinde kullandım ucuz diye. 3-4 ay sonra açıp baktıktan sonra macunun kuruduğunu ve çatladığını gördüm. Deneyimlerimi aktarıyorum ben de.

5 senedir bilgisayar toplama işi yapıyorum hocam bu ve buna benzer macunları işlemci ve ekran kartı çiplerinde kullandım ucuz diye. 3-4 ay sonra açıp baktıktan sonra macunun kuruduğunu ve çatladığını gördüm. Deneyimlerimi aktarıyorum ben de.
ekran kartında ucuza kaçılmaz zaten bunun gibi diyorsun direkt ürünü kullandığını söylemiyorsun

Arctic mx 4

Bunu al geç kafan rahat olsun baya güzel bi macun

iletkenliğini bilmiyorum ama en azından marka kaliteli bu konuda şüphen kalmaz en azından
bu arkadaşımın attığı macun nasıldır @GADDAR hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu termal macun nasıldır peki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,016
Üyeler
185,017
Son üye