gerekli aparatlar ile geliyor , uyumlu. çoğu sistemle uyumludur bu tip ürünler zaten.Ryzen 5 5600 işlemcim asus b550 m k anakartim için
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Almayı düşünüyorum uyumlu mu ve sistemim için iyi mi acaba 650 w +80 plus psu
gerekli aparatlar ile geliyor , uyumlu. çoğu sistemle uyumludur bu tip ürünler zaten
Asus rog strix rx 6750 sistemim ile birlikte kullanicam 650 w 80+ yeterli olur mu acaba yoksa güç kaynağı yetersiz mi gelirgerekli aparatlar ile geliyor , uyumlu. çoğu sistemle uyumludur bu tip ürünler zaten.
Güç kaynağı yeterli midir pekiiçerisine sistemine uygun aparatlar çıkıyor
650w rahat yeter takma kafana, dikkat etmen gereken tek şey sıvı soğutma rgb leri 3 pin 5v rgb mi ona dikkat et, her anakartta 3 pin 5v girişi olmuyor o yüzden sıvı soğutmanın kendi kontrolcüsü olursa iyi olur, anakartını bi kontrol etRyzen 5 5600 işlemcim asus b550 m k anakartim için
Hocam nasıl kontrol edeceğim pek bilgim yok anakartim asus b 550 m k650w rahat yeter takma kafana, dikkat etmen gereken tek şey sıvı soğutma rgb leri 3 pin 5v rgb mi ona dikkat et, her anakartta 3 pin 5v girişi olmuyor o yüzden sıvı soğutmanın kendi kontrolcüsü olursa iyi olur, anakartını bi kontrol et
tabikide yeterliGüç kaynağı yeterli midir peki
baktım şimdi 4 pin 12v rgb soketi varmış anakartında vardır o giriş, zaten sıvı soğutmanın kendi kontrolcüsüde varmışHocam nasıl kontrol edeceğim pek bilgim yok anakartim asus b 550 m k
Asus Prime B500M-K da RGB yada ARGB pin girişi yok hocam anakarttan kontrol edemezsinizbaktım şimdi 4 pin 12v rgb soketi varmış anakartında vardır o giriş, zaten sıvı soğutmanın kendi kontrolcüsüde varmış
Ryzen 5 5600 işlemcim asus b550 m k anakartim için
oha cidden yokmu, asus dedim b550 dedim, bağrıma bastım neyse kendi konrolcüsünden yapacak artıkAsus Prime B500M-K da RGB yada ARGB pin girişi yok hocam anakarttan kontrol edemezsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
corsair H100 e bir bakın cm ml240l den çok çok iyi bir soğutucu daha yeni bir ürün
maalesef yok hocam bende şaşırmıştım fakat koymamışlar =)oha cidden yokmu, asus dedim b550 dedim, bağrıma bastım neyse kendi konrolcüsünden yapacak artık
3pin 5v girişini koymazsın anlarımda 4 pin 12v girişi niye koymuyosun, asus bozdu iyicemaalesef yok hocam bende şaşırmıştım fakat koymamışlar =)