Arama sonuçları: *

• Users: Nauu
  • Order by date
  1. Nauu

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

Netspeed güzel ama max 2 hafta sonra ona da zam gelir. Forum da ne zaman Türknete zam geldi konusu görsem en geç 1 ay içinde netspeed e de geldi :D
  2. Nauu

AKTİF OLARAK KULLANDIĞINIZ PSU HANGİSİ ?

ASUS ROG STRIX 750W 80+ Gold Full Modüler
  3. Nauu

Yeni sistem görüntü vermiyor

Ramleri tek tek farklı slotlar da açmayı dene, olmazsa bios pilini çıkar 10-15 dk bekle tekrar tak bir daha dene o kadar çok sebebi olabilir ki yani şu an aklıma gelen en basit yöntemler bunlar.
  4. Nauu

Asus Dual RX6700xt coil whine sorunu

6600xt de de yaygın bir sorun daha önce 1 tane iade etmiştim. Şuan kullandığım kart da da 4 ay sonra fark ettim artık yapacak bir şey yok mecbur kullanacaz :)
  5. Nauu

6. Nauu

anakartta flasback yok mu
  7. Nauu

Bios güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  8. Nauu

Çift ram takılıyken yeniden başlat yaptığımda VGA yanıyor ve görüntü gelmiyor

Sistemde Windows güncellemesi yada watman gibi sebeplerden veya dümdüz yeniden başlat dediğimde VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Sistemi normal olarak kapatıp power tuşuna basıp açtığımda sıkıntısız açılıyor. Yeniden başlatıp görüntü alamadığımda 1 tane ram çıkarıp görüntü alabiliyorum...
  9. Nauu

Çözüldü✓ Wattmandan İade Alırlar mı?

iade edebilirsen bizi de bilgilendir. Benim 6600xt yi alalıda 4 ay olmuş watmandan yada saçma sapan değişik hatalardan iade alıyorlarsa bende gönderirim acımam :D
  10. Nauu

VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. AMD pişmanlığı.

tamam da hocam şimdi bu sistem 6 aylık, bir çok parçanın garantisi devam ediyor sadece işlemci ve anakartın garantisine az bir süre kalmıştır ilk onları almıştım sistemi toplayamadım. Bu hatanı çözümü her pc açılışında ram çıkartmaksa bu tam olarak bir çözüm değil temeldeki sıkıntıyı çözmek...
  11. Nauu

Şuan bios pilini söküp power tuşuna basarak enerjiyi aldım. işlemci sıcaklığı 35 derece altına düştüğünde sıvı soğutucunun fanları duruyordu bu sebeple dragon center uygulamasını kaldırdım. Sistem açıldı bios ayarlarım sıfırlanmıştı tekrardan xmp açarak ramleri 3200e çektim sıvı soğutucu fan...
  12. Nauu

Şu an sistemi yeniden başlat dedim yine aynı hatayı aldım görüntü gelmiyor akşam ramleri söküp taktığımda düzelmişti buna sebep olan temel sorunu nasıl tespit edebilirim yardım lazım :) 1665573794 2 ram takılı olduğunda sistemi açarken yada yeniden başlat dediğimde ekran gelmiyor şuanda tek...
  13. Nauu

Şu an sistem 2 ram takılı şekilde sorunsuz açıldı. Temeldeki sıkıntı ne şimdi nasıl tespit edicez :)
  14. Nauu

Şu an 1 tane ram söktüm sistem açıldı ne alaka onu çözemedim. Ram slotumu arızalı acaba şimdi bu ramı takıp diğeriyle açmayı deneyeceğim sistemi ilk topladığımda memtest yapmıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. 1665524966 Söktüğüm rami aynı slota takıp diğer rami çıkardım sistem yine açıldı gece...
  15. Nauu

Tam emin değilim ama 21.5.2 olması lazım stabil önerilen son güncelleme
  16. Nauu

Öncelikle Sapphire nitro 6600xt kullanıcısıyım sistemi toplayalı 5-6 ay oluyor. Ayda minimum 2 kere wattman hatası alarak sistem resetlemesi yada ekranın kararıp 2-3 saniye sonra gelmesi gibi küçük sorunlar yaşıyorum bunlara alıştım artık önemsemiyorum. Şu an yaşadığım sıkıntıyı daha önce...
  17. Nauu

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Sen satıcıyla iletişime geç ucuz bir ürünse geri istemezler büyük ihtimalle tamamen satıcının hatası pahalı. ekran kartının en zor bulunduğu dönemde 500₺ lik kasa yerine rx560 getirmişlerdi teslim almadan gönderdim teslim alıp iade etmeseydim kargoyu barkotlayan elemandan 7,5k keserlerdi...
  18. Nauu

Çözüldü✓ Rx 6600xt coil wine sorunu

onu bilmiyorum ama seninki baya gürültülü kasa yanındaysa rahatsız eder benim kart sadece ıslık öttürüyordu o bile rahatsız ediyor.
  19. Nauu

Belli bir seviyenin üstünde değişim sağlıyorlar diye biliyorum bir görüş aldığın firma ile
  20. Nauu

Gürültüden başka bir sıkıntı yaratmaz. Bende de sapphire nitroda çıkmıştı amazona iade edip tekrar almıştım ama diğer firmalar iade almaz diye düşünüyorum.
Top Bottom