Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 6600xt coil wine sorunu

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:
Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Tamam gürültü de bu rahatsız edici boyutta bu kadar para verip bu gürültüyü çekmek hiç hoş olmuyor. Aldığım model dandik bir model de değil.
Belli bir seviyenin üstünde değişim sağlıyorlar diye biliyorum bir görüş aldığın firma ile

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Videoyu izlediğinde ses seni rahatsız etti mi bana fazla geliyor yani. Olması gerekenden bile fazla.
Kanka video da okadar çıkmıyor birebir kasanın yanınds iken daha fazla çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furmark da okdadar ses çıkarmıyordu GTA 5 de cizirdamaya başlıyordu

Bilal539

80+ Silver
Kanka video da okadar çıkmıyor birebir kasanın yanınds iken daha fazla çıkıyor

Furmark da okdadar ses çıkarmıyordu GTA 5 de cizirdamaya başlıyordu
Videonun sesini full yap anlarsın.

Benim aslında merak ettiğim böyle durumda olup iade sağlayabilenleri öğrenmek sayıları ne kadar nasıl süreçlerden geçtiler amazondan alanlar hariç amazon gibi kral satıcı yok çünkü :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
mehmet ali oğuz
Arkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:
Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.
benim asus rog 3080 de 3 kere başıma geldi CW uzun servis satıcı firma değişim raporu derken hevesim kalmadı şuanda 4. ekran kartı geldi değişimden taktım test etmeye korkuyorum. Aynı süreci kaldırabilirmiyim bilmiyorum :)

Bilal539

80+ Silver
benim asus rog 3080 de 3 kere başıma geldi CW uzun servis satıcı firma değişim raporu derken hevesim kalmadı şuanda 4. ekran kartı geldi değişimden taktım test etmeye korkuyorum. Aynı süreci kaldırabilirmiyim bilmiyorum :)
Senin gözünden merak ettim sence fazla cızırtılı değilmi kartım videoyu izleme şansın oldu mu?

onu bilmiyorum ama seninki baya gürültülü kasa yanındaysa rahatsız eder benim kart sadece ıslık öttürüyordu o bile rahatsız ediyor.
Seninkine göre beninki çok daha fazla sanki trafo geçiyor beni deli etti.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
mehmet ali oğuz
Senin gözünden merak ettim sence fazla cızırtılı değilmi kartım videoyu izleme şansın oldu mu?
aynı ses furmark da ses çıkmazken oyunlarda çıkıyor asus olmasına rağmen çok uzun süreç. Yeni kartı şimdi taktım deneyeceğim bakalım buda böcek gibi ötüryor mu :) Ben bu ses yüzünden 3 kere aynı süreci yaşadım lanet gelsin sese takıntılı olmak kötü :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
2 ekran kartimda da vardi bu sorun 3060 i once itopyaya ordan garantiye gonderdim garantide incelendikten sonra ses seviyesi degismeye gerek duyulmayacak kadar az denildi. Ses yok demiyo belli bi seviyenin altinda oldugu icin degisim saglanmaz dediler. İtopyaya o zaman bu urunu iade etmek istiyorum dedim onlarda servise gonderilen urunun iadesi olmaz dedi. Bazi oyunlarda vysnc acarak yada kapatarak sesi azaltabiliyorum. Bu sorun baslarda cok iride ediyordu ama saun bi rahatsizligim yok.

Bilal539

80+ Silver
aynı ses furmark da ses çıkmazken oyunlarda çıkıyor asus olmasına rağmen çok uzun süreç. Yeni kartı şimdi taktım deneyeceğim bakalım buda böcek gibi ötüryor mu :)
Furmark ta sıkıntı yok sıkıntı oyunlarda hep zaten oda beni işgillendiriyor ben video editlemiyorum. Oyun oynarken kulaklık takılı ben bu sesi duyuyorsam problem.

2 ekran kartimda da vardi bu sorun 3060 i once itopyaya ordan garantiye gonderdim garantide incelendikten sonra ses seviyesi degismeye gerek duyulmayacak kadar az denildi. Ses yok demiyo belli bi seviyenin altinda oldugu icin degisim saglanmaz dediler. İtopyaya o zaman bu urunu iade etmek istiyorum dedim onlarda servise gonderilen urunun iadesi olmaz dedi. Bazi oyunlarda vysnc acarak yada kapatarak sesi azaltabiliyorum. Bu sorun baslarda cok iride ediyordu ama saun bi rahatsizligim yok.
Benim ekran kartı için bu ses bence sınırın üstünde sesi fulleyip dinlersen hak verirsin.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
mehmet ali oğuz
Furmark ta sıkıntı yok sıkıntı oyunlarda hep zaten oda beni işgillendiriyor ben video editlemiyorum. Oyun oynarken kulaklık takılı ben bu sesi duyuyorsam problem.
direk servisle iletişime geç satıcı firmayı işe sokarsan değişmeden geri gönderirler. Ben bizzat asus servisine gönderiyorum 5 6 oyun ses kaydı içeren video atıyorum 1 hafta içinde doa raporu geliyor tarafıma. Ama gamingentr ye göndersem kartı ses sorun teşkil etmiyor denilip geri gönderilir.

Bilal539

80+ Silver
direk servisle iletişime geç satıcı firmayı işe sokarsan değişmeden geri gönderirler. Ben bizzat asus servisine gönderiyorum 5 6 oyun ses kaydı içeren video atıyorum 1 hafta içinde doa raporu geliyor tarafıma. Ama gamingentr ye göndersem kartı ses sorun teşkil etmiyor denilip geri gönderilir.
Bende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,547
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom