Belli bir seviyenin üstünde değişim sağlıyorlar diye biliyorum bir görüş aldığın firma ileTamam gürültü de bu rahatsız edici boyutta bu kadar para verip bu gürültüyü çekmek hiç hoş olmuyor. Aldığım model dandik bir model de değil.
Kanka video da okadar çıkmıyor birebir kasanın yanınds iken daha fazla çıkıyorVideoyu izlediğinde ses seni rahatsız etti mi bana fazla geliyor yani. Olması gerekenden bile fazla.
Seviye kaç desibel onu nereden öğrenebiliriz.Belli bir seviyenin üstünde değişim sağlıyorlar diye biliyorum bir görüş aldığın firma ile
Videonun sesini full yap anlarsın.Kanka video da okadar çıkmıyor birebir kasanın yanınds iken daha fazla çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Furmark da okdadar ses çıkarmıyordu GTA 5 de cizirdamaya başlıyordu
onu bilmiyorum ama seninki baya gürültülü kasa yanındaysa rahatsız eder benim kart sadece ıslık öttürüyordu o bile rahatsız ediyor.Seviye kaç desibel onu nereden öğrenebiliriz.
benim asus rog 3080 de 3 kere başıma geldi CW uzun servis satıcı firma değişim raporu derken hevesim kalmadı şuanda 4. ekran kartı geldi değişimden taktım test etmeye korkuyorum. Aynı süreci kaldırabilirmiyim bilmiyorumArkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.
Senin gözünden merak ettim sence fazla cızırtılı değilmi kartım videoyu izleme şansın oldu mu?benim asus rog 3080 de 3 kere başıma geldi CW uzun servis satıcı firma değişim raporu derken hevesim kalmadı şuanda 4. ekran kartı geldi değişimden taktım test etmeye korkuyorum. Aynı süreci kaldırabilirmiyim bilmiyorum
Seninkine göre beninki çok daha fazla sanki trafo geçiyor beni deli etti.onu bilmiyorum ama seninki baya gürültülü kasa yanındaysa rahatsız eder benim kart sadece ıslık öttürüyordu o bile rahatsız ediyor.
aynı ses furmark da ses çıkmazken oyunlarda çıkıyor asus olmasına rağmen çok uzun süreç. Yeni kartı şimdi taktım deneyeceğim bakalım buda böcek gibi ötüryor mu Ben bu ses yüzünden 3 kere aynı süreci yaşadım lanet gelsin sese takıntılı olmak kötüSenin gözünden merak ettim sence fazla cızırtılı değilmi kartım videoyu izleme şansın oldu mu?
Furmark ta sıkıntı yok sıkıntı oyunlarda hep zaten oda beni işgillendiriyor ben video editlemiyorum. Oyun oynarken kulaklık takılı ben bu sesi duyuyorsam problem.aynı ses furmark da ses çıkmazken oyunlarda çıkıyor asus olmasına rağmen çok uzun süreç. Yeni kartı şimdi taktım deneyeceğim bakalım buda böcek gibi ötüryor mu
Benim ekran kartı için bu ses bence sınırın üstünde sesi fulleyip dinlersen hak verirsin.2 ekran kartimda da vardi bu sorun 3060 i once itopyaya ordan garantiye gonderdim garantide incelendikten sonra ses seviyesi degismeye gerek duyulmayacak kadar az denildi. Ses yok demiyo belli bi seviyenin altinda oldugu icin degisim saglanmaz dediler. İtopyaya o zaman bu urunu iade etmek istiyorum dedim onlarda servise gonderilen urunun iadesi olmaz dedi. Bazi oyunlarda vysnc acarak yada kapatarak sesi azaltabiliyorum. Bu sorun baslarda cok iride ediyordu ama saun bi rahatsizligim yok.
direk servisle iletişime geç satıcı firmayı işe sokarsan değişmeden geri gönderirler. Ben bizzat asus servisine gönderiyorum 5 6 oyun ses kaydı içeren video atıyorum 1 hafta içinde doa raporu geliyor tarafıma. Ama gamingentr ye göndersem kartı ses sorun teşkil etmiyor denilip geri gönderilir.Furmark ta sıkıntı yok sıkıntı oyunlarda hep zaten oda beni işgillendiriyor ben video editlemiyorum. Oyun oynarken kulaklık takılı ben bu sesi duyuyorsam problem.
Bende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.direk servisle iletişime geç satıcı firmayı işe sokarsan değişmeden geri gönderirler. Ben bizzat asus servisine gönderiyorum 5 6 oyun ses kaydı içeren video atıyorum 1 hafta içinde doa raporu geliyor tarafıma. Ama gamingentr ye göndersem kartı ses sorun teşkil etmiyor denilip geri gönderilir.