14 gün iade hakkın dolmadıysa CW sorunu olduğunu söyleme direk iade et. Daha ucuza buldum felan tarzıBende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.
al bak aynı sorun 4. CW sorunlu Rogstrix rtx 3080 Tekrar servis yolu gözüktü ahanda video bir oyundan kafayı yemelik ses kronik sorunlu Rog modelleri artık eminim.Bende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.
Senin ki kuş gibi ötüyor maşallah benimki de trafo gibi cızırdıyor eyvallah.al bak aynı sorun 4. CW sorunlu Rogstrix rtx 3080 Tekrar servis yolu gözüktü ahanda video bir oyundan kafayı yemelik ses kronik sorunlu Rog modelleri artık eminim.
Hızlıresim
Hızlı video yükleme paylaşma servisi. Videolarınızı saniyeleri içerisinde yükleyip paylaşın.video.hizliresim.com
hemde ne kuş 4. servis maceram olcak alışkanlık yaptı okadar para verip cırcır böce gibi öten 3080 i napaymSenin ki kuş gibi ötüyor maşallah benimki de trafo gibi cızırdıyor eyvallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben videoları arttırdım yedek bi ekran kartı bulayım hemen garantiye geri yollarlar ise zaten videolarım hazır thh ye direk.
Valla amacım para iadesi almak başarır isem rtx 3080 alacağım. Eğerki geri yollarlar ise THH ye giderim acelem yok. O parayı söke söke alırım ses çünkü az değil 9k para vermişim karta.Hocam 6600 XT serisinde coil whine sorunu yaşayan çok kişi görüyorum. Kendim bu sebeple RX 6600 aldım. Bence iade edip coil whine olmayan bir model alın Nvdia bile olur çünkü coil whine takıntısı olanlara resmen işkence.
oluyor nvdia amd si yok 4. servis yolu gözüken 3080 sahibiyimSıklığıni bilemiyorum ama nvidiada da oluyor diye biliyorum coil whine. Ben undervolt yaparak bayağı azaltmistim sesi 6700 xt ile, hem kartın daha serin çalışması için faydası oluyor.
Benim kart soğutma olarak en üst modellerden biri tek sıkıntısı cızırtıda değil 2 ekran var yan tarafta oyun oynarken diğer ekranda twitch açık reklam girince oyun sapıtıyor fps düşüyor bazen bilgisayar kilitleniyor video oynatılamadı diye.Sıklığıni bilemiyorum ama nvidiada da oluyor diye biliyorum coil whine. Ben undervolt yaparak bayağı azaltmistim sesi 6700 xt ile, hem kartın daha serin çalışması için faydası oluyor.
En iyisi gerçeği kabullenip yaşamak ) Ben yabancı forumları da çok araştırdım, bu konudaki genel kanı oluyor yapacak bir şey yok şeklinde.oluyor nvdia amd si yok 4. servis yolu gözüken 3080 sahibiyim
aynı kart bendede var kartın üretici hangi marka ve bendede aynı sroun varBenim kart soğutma olarak en üst modellerden biri tek sıkıntısı cızırtıda değil 2 ekran var yan tarafta oyun oynarken diğer ekranda twitch açık reklam girince oyun sapıtıyor fps düşüyor bazen bilgisayar kilitleniyor video oynatılamadı diye.
Şimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.En iyisi gerçeği kabullenip yaşamak ) Ben yabancı forumları da çok araştırdım, bu konudaki genel kanı oluyor yapacak bir şey yok şeklinde.
AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.aynı kart bendede var kartın üretici hangi marka ve bendede aynı sroun var
Hocam coil whine ve bahsettiğin sorunun temeli farklı şeyler olabilir.Benim kart soğutma olarak en üst modellerden biri tek sıkıntısı cızırtıda değil 2 ekran var yan tarafta oyun oynarken diğer ekranda twitch açık reklam girince oyun sapıtıyor fps düşüyor bazen bilgisayar kilitleniyor video oynatılamadı diye.
Daha iyi bir kartta coil whine olmama garantisi var mı acaba bir araştırmak lazım. Daha fazla para verip aynı problemi yaşama şansın varŞimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.