Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 6600xt coil wine sorunu

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:
Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
mehmet ali oğuz
Bende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.
14 gün iade hakkın dolmadıysa CW sorunu olduğunu söyleme direk iade et. Daha ucuza buldum felan tarzı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
mehmet ali oğuz
Bende videolarımı çektim ama kart zaten teknobiyotik gibi bela bir firmadan alınma garantisini onlar veriyor o yüzden sancılı bir süreç olacak para iadesi verseler kafi benim için.
al bak aynı sorun 4. CW sorunlu Rogstrix rtx 3080 Tekrar servis yolu gözüktü :p ahanda video bir oyundan kafayı yemelik ses kronik sorunlu Rog modelleri artık eminim.

Bilal539

80+ Silver
al bak aynı sorun 4. CW sorunlu Rogstrix rtx 3080 Tekrar servis yolu gözüktü :p ahanda video bir oyundan kafayı yemelik ses kronik sorunlu Rog modelleri artık eminim.
Senin ki kuş gibi ötüyor maşallah benimki de trafo gibi cızırdıyor eyvallah. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben videoları arttırdım yedek bi ekran kartı bulayım hemen garantiye geri yollarlar ise zaten videolarım hazır thh ye direk.

Coolpanda

80+ Silver
Hocam 6600 XT serisinde coil whine sorunu yaşayan çok kişi görüyorum. Kendim bu sebeple RX 6600 aldım. Bence iade edip coil whine olmayan bir model alın Nvdia bile olur çünkü coil whine takıntısı olanlara resmen işkence.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
mehmet ali oğuz
Senin ki kuş gibi ötüyor maşallah benimki de trafo gibi cızırdıyor eyvallah. :D

Ben videoları arttırdım yedek bi ekran kartı bulayım hemen garantiye geri yollarlar ise zaten videolarım hazır thh ye direk.
hemde ne kuş 4. servis maceram olcak alışkanlık yaptı :D okadar para verip cırcır böce gibi öten 3080 i napaym

Bilal539

80+ Silver
Hocam 6600 XT serisinde coil whine sorunu yaşayan çok kişi görüyorum. Kendim bu sebeple RX 6600 aldım. Bence iade edip coil whine olmayan bir model alın Nvdia bile olur çünkü coil whine takıntısı olanlara resmen işkence.
Valla amacım para iadesi almak başarır isem rtx 3080 alacağım. Eğerki geri yollarlar ise THH ye giderim acelem yok. O parayı söke söke alırım ses çünkü az değil 9k para vermişim karta.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Sıklığıni bilemiyorum ama nvidiada da oluyor diye biliyorum coil whine. Ben undervolt yaparak bayağı azaltmistim sesi 6700 xt ile, hem kartın daha serin çalışması için faydası oluyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
mehmet ali oğuz
Sıklığıni bilemiyorum ama nvidiada da oluyor diye biliyorum coil whine. Ben undervolt yaparak bayağı azaltmistim sesi 6700 xt ile, hem kartın daha serin çalışması için faydası oluyor.
oluyor nvdia amd si yok 4. servis yolu gözüken 3080 sahibiyim :)

Bilal539

80+ Silver
Benim kart soğutma olarak en üst modellerden biri tek sıkıntısı cızırtıda değil 2 ekran var yan tarafta oyun oynarken diğer ekranda twitch açık reklam girince oyun sapıtıyor fps düşüyor bazen bilgisayar kilitleniyor video oynatılamadı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Benim kart soğutma olarak en üst modellerden biri tek sıkıntısı cızırtıda değil 2 ekran var yan tarafta oyun oynarken diğer ekranda twitch açık reklam girince oyun sapıtıyor fps düşüyor bazen bilgisayar kilitleniyor video oynatılamadı diye.
aynı kart bendede var kartın üretici hangi marka ve bendede aynı sroun var

Bilal539

80+ Silver
En iyisi gerçeği kabullenip yaşamak :)) Ben yabancı forumları da çok araştırdım, bu konudaki genel kanı oluyor yapacak bir şey yok şeklinde.
Şimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.

aynı kart bendede var kartın üretici hangi marka ve bendede aynı sroun var
AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Hocam coil whine ve bahsettiğin sorunun temeli farklı şeyler olabilir.
Şimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.

AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.
Daha iyi bir kartta coil whine olmama garantisi var mı acaba bir araştırmak lazım. Daha fazla para verip aynı problemi yaşama şansın var

Top Bottom