9k verdiysen iade işi zor firmayı zarara uğratacak değişen fiyatlar kategorisine giriyor.Valla amacım para iadesi almak başarır isem rtx 3080 alacağım. Eğerki geri yollarlar ise THH ye giderim acelem yok. O parayı söke söke alırım ses çünkü az değil 9k para vermişim karta.
Orası öyle ama ben ilkkez ekran kartı almadım daha önce bu kadar sorun yaşamadım. Parçalarımda dandik değil hepsini özene bezene topladım.Hocam coil whine ve bahsettiğin sorunun temeli farklı şeyler olabilir.
Daha iyi bir kartta coil whine olmama garantisi var mı acaba bir araştırmak lazım. Daha fazla para verip aynı problemi yaşama şansın var
taamadır hocamŞimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.
THH yolu gözükecek yapacak bir şey yok firma zarara uğrayınca giren bize ekran kartı fiyatı artıp kart elimde yok diyince yine giren bize işlerine baksınlar.9k verdiysen iade işi zor firmayı zarara uğratacak değişen fiyatlar kategorisine giriyor.
İlk 6 aysa büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar diye ümit ediyorum iade konusunda 6 ay geçtiyse sanmam max değişim çıkarırlar. İlk 6 ay ise zaten seçim size ait.THH yolu gözükecek yapacak bir şey yok firma zarara uğrayınca giren bize ekran kartı fiyatı artıp kart elimde yok diyince yine giren bize işlerine baksınlar.
Edit: bunu değişen piyasaya dahil edip etmeyeceklerinden emin olamadım daha iyi bilene sormak lazım. İlk 6 ay ise dediğim gibi seçim size ait zaten.9k verdiysen iade işi zor firmayı zarara uğratacak değişen fiyatlar kategorisine giriyor.
Süreç uzadıkça döviz artıyor, fiyatlar artıyor ama iade miktarı aynı oluyor günün sonunda iade edilen para ile aynı malı alamayan bir kaç örnek gördüm forumda dikkat etmekte fayda var. Neyse ki ekranı kartı fiyatları düşme eğiliminde ama döviz ile yavaş yavas yukarı gitme ihtimali varTHH yolu gözükecek yapacak bir şey yok firma zarara uğrayınca giren bize ekran kartı fiyatı artıp kart elimde yok diyince yine giren bize işlerine baksınlar.
6.ayına daha başlamadı. 7 Nisanda geldi kart.İlk 6 aysa büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar diye ümit ediyorum iade konusunda 6 ay geçtiyse sanmam max değişim çıkarırlar. İlk 6 ay ise zaten seçim size ait.
Edit: bunu değişen piyasaya dahil edip etmeyeceklerinden emin olamadım daha iyi bilene sormak lazım. İlk 6 ay ise dediğim gibi seçim size ait zaten.
Ses az olsa uğraşmam ama takıntılıyım ses oyun oynarken çok rahatsız ediyor. O yüzden ya sıfırını verecekler yada para iadesi.Süreç uzadıkça döviz artıyor, fiyatlar artıyor ama iade miktarı aynı oluyor günün sonunda iade edilen para ile aynı malı alamayan bir kaç örnek gördüm forumda dikkat etmekte fayda var. Neyse ki ekranı kartı fiyatları düşme eğiliminde ama döviz ile yavaş yavas yukarı gitme ihtimali var
İnş sonuç alırsın hocam, bu arada undervolt deneyebilirsin6.ayına daha başlamadı. 7 Nisanda geldi kart.
Ses az olsa uğraşmam ama takıntılıyım ses oyun oynarken çok rahatsız ediyor. O yüzden ya sıfırını verecekler yada para iadesi.
Hiç programdan falan kurcalamayayım default neyse onda kalsın.Bu hafta vericem zaten.İnş sonuç alırsın hocam, bu arada undervolt deneyebilirsin
Oyuna girdiği an başlıyor mouse ile alakası yok benimkinin
Powerden olma şansı var farklı powerde deneme şansın varsa bir dene derim
FPS limitlemen lazım. FPS maximum 120'ye filan limitle. Kart fazla FPS verirken olur bu monitör portu sürücü devresi fazla güç çeker, ama normal dışı tabi kart defective denilebilir.Hayır Teknobiyotik beni sıkıntıya sokan durum bir de bu.
CS PUBG WARZONE gibi oyunlarda çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Sesi dinlediysen sende hak verirsin.
İade edeceğim haftaya inşallah.FPS limitlemen lazım. FPS maximum 120'ye filan limitle. Kart fazla FPS verirken olur bu monitör portu sürücü devresi fazla güç çeker, ama normal dışı tabi kart defective denilebilir.
iade et bence.