Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 6600xt coil wine sorunu

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:
Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.

Bilal539

80+ Silver
Hocam coil whine ve bahsettiğin sorunun temeli farklı şeyler olabilir.

Daha iyi bir kartta coil whine olmama garantisi var mı acaba bir araştırmak lazım. Daha fazla para verip aynı problemi yaşama şansın var
Orası öyle ama ben ilkkez ekran kartı almadım daha önce bu kadar sorun yaşamadım. Parçalarımda dandik değil hepsini özene bezene topladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Şimdi para iadesi alırsam daha iyi bir kart alabiliyorum üstüne koyup bu kadar sıkıntısı varken eyvallah diyemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AsRock ama ben teknobiyotikten aldım onlar ilgileniyor direk akortek bilişim mi ne.
taamadır hocam

Silinsin

80+ Silver
THH yolu gözükecek yapacak bir şey yok firma zarara uğrayınca giren bize ekran kartı fiyatı artıp kart elimde yok diyince yine giren bize :D işlerine baksınlar.
İlk 6 aysa büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar diye ümit ediyorum iade konusunda 6 ay geçtiyse sanmam max değişim çıkarırlar. İlk 6 ay ise zaten seçim size ait.

9k verdiysen iade işi zor firmayı zarara uğratacak değişen fiyatlar kategorisine giriyor.
Edit: bunu değişen piyasaya dahil edip etmeyeceklerinden emin olamadım daha iyi bilene sormak lazım. İlk 6 ay ise dediğim gibi seçim size ait zaten.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
THH yolu gözükecek yapacak bir şey yok firma zarara uğrayınca giren bize ekran kartı fiyatı artıp kart elimde yok diyince yine giren bize :D işlerine baksınlar.
Süreç uzadıkça döviz artıyor, fiyatlar artıyor ama iade miktarı aynı oluyor günün sonunda iade edilen para ile aynı malı alamayan bir kaç örnek gördüm forumda dikkat etmekte fayda var. Neyse ki ekranı kartı fiyatları düşme eğiliminde ama döviz ile yavaş yavas yukarı gitme ihtimali var

Bilal539

80+ Silver
İlk 6 aysa büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar diye ümit ediyorum iade konusunda 6 ay geçtiyse sanmam max değişim çıkarırlar. İlk 6 ay ise zaten seçim size ait.

Edit: bunu değişen piyasaya dahil edip etmeyeceklerinden emin olamadım daha iyi bilene sormak lazım. İlk 6 ay ise dediğim gibi seçim size ait zaten.
6.ayına daha başlamadı. 7 Nisanda geldi kart.

Süreç uzadıkça döviz artıyor, fiyatlar artıyor ama iade miktarı aynı oluyor günün sonunda iade edilen para ile aynı malı alamayan bir kaç örnek gördüm forumda dikkat etmekte fayda var. Neyse ki ekranı kartı fiyatları düşme eğiliminde ama döviz ile yavaş yavas yukarı gitme ihtimali var
Ses az olsa uğraşmam ama takıntılıyım ses oyun oynarken çok rahatsız ediyor. O yüzden ya sıfırını verecekler yada para iadesi.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
6.ayına daha başlamadı. 7 Nisanda geldi kart.

Ses az olsa uğraşmam ama takıntılıyım ses oyun oynarken çok rahatsız ediyor. O yüzden ya sıfırını verecekler yada para iadesi.
İnş sonuç alırsın hocam, bu arada undervolt deneyebilirsin

Bilal539

80+ Silver
Psu kötü değil ben bu psu da başka ekran kartıda kullandım böyle olmuyordu. Cooler master 650w 80+ bronze psu var.

Pariah

80+
Hayır Teknobiyotik beni sıkıntıya sokan durum bir de bu.

CS PUBG WARZONE gibi oyunlarda çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Sesi dinlediysen sende hak verirsin.
FPS limitlemen lazım. FPS maximum 120'ye filan limitle. Kart fazla FPS verirken olur bu monitör portu sürücü devresi fazla güç çeker, ama normal dışı tabi kart defective denilebilir.

iade et bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom