Neler Yeni

Yardım Ekran kartı değişim istedim fakat yine coil whine var :(

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. İlk defa fullmark testi yapıyorum , sizce sonuçlar nasıl ? Pc hocası gg-13 7700xt sistem.
Bu arada sağ taraftan render furry object kapatınca çok kötü ses geliyor. Rdr2 oynarken de çok kötü cızırtı sesi geliyor , coil whine sanırım. Nasıl çözebilirim ? İade etmeli miyim ? değişim yaparlar mı ? Bu ses olduğu zaman beni çok rahatsız ediyor..
1736590768154.png

1736590905840.png

Ekler

• ewqe.png
    ewqe.png
    3.9 MB · Hit: 33
  • Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    302.6 KB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    292.3 KB · Hit: 29
  • Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    301.7 KB · Hit: 22
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    1 MB · Hit: 22
  • Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    982.7 KB · Hit: 35

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Bugün bir çok testi yaptım , jelatin olduğu için ya da ard arda yaptığım için sistem zarar görmemiştir İnşaAllah.
Bugün amazon ile konuştum monitörde display port sinyal yok hatası alıyordum , hdim kablosu taktım.
Yeni kablo istedim ama ürün stokta olmadığı için ya iade edeceğim ya da %10 parasını geri alacağım.
Monitör'ün sorularıyla uğraşmaktan pc , pc ile uğraşmaktan monitöre bakamadım 10 gün oldu :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla altını tam bi çekmen lazım bide o ızgara tarafına dışa dönük olan tarafı cok güzel yapıştırmıslar benim elim çarptıda farketmiştim 2. ekran kartını takarken :D
müsait zamanda bakarım , şimdi camı vs yeni taktım.

Bu arada arkadaşlar valorantta ekran kartı %80 kullanım vs oluyor , nasıl çözebilirim..

Yardımcı olur musunuz :( Coil whine oluyor , sürekli fps sabitleyeceksem ve tam performans alamayacaksam boşuna mı aldım pc :(
Valorant fps sabitliyorum , işlemci odaklı oyun bir de..Ekran kartı odaklı oyunlarda ve işlerde ne yapacağım :(
Gaming gen tr , asus dual 7700xt değiştirir mi ? ne yapmalıyım

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Sadece ekran kartı değişimini istedim coil whine olduğu için.
Sistemi değiştirmeye gerek var mıydı ? sonuçlar iyi miydi ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Arkadaşlar ekran kartı değişim istedim , jelatinli kutusu kapalı yeni kart gönderdiler ama yine coil whine var :(
Bir de not bırakmışlar ; standart düzeydedir diye :( ne yapmalıyım sizce ?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ozan
amd kartları yüksek watt çektikleri için çoğunda coil whine var. Özellikle Asus Dual markasında çok fazla coil whine var. tabi ki Nvidia kartlarında da var bu tamamen şans işi. bence umursamamaya alışmanız gerekiyor çünkü bu döngü sonsuza kadar devam edebilir. Fps sabitleyerek sesi gideremeseniz de azaltabilirsiniz. Kartınız o güce ulaştığında örneğin bir Hikayeli oyunda 400 fps alacağınıza monitörünüzün hzsine sabitleyip fazlalık fps için kendini yormadığında daha az yüke gireceğinden daha az ses çıkaracaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom