Amazon dan mi aldinArkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.
Hayır Teknobiyotik beni sıkıntıya sokan durum bir de bu.Amazon dan mi aldin
Bı görüş knkHayır Teknobiyotik beni sıkıntıya sokan durum bir de bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CS PUBG WARZONE gibi oyunlarda çok rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Sesi dinlediysen sende hak verirsin.
Videoyu izledinmi ses seni rahatsız ettimi meselaBı görüş knk
Benim ki ekran kartı oyunlarda böyle yapıyor.Ben de aynı sorun için bugün itopyaya götüreceğim sistemi ama psudan mı ekran kartından mı geliyor bilmiyorum
Mouse hareket ettikçe mi çıkıyor ses yoksa hep mi varArkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Video linki:Sesi açıp izlerseniz daha net şekilde anlarsınız beni rahatsız ediyor bayağı.
Oyuna girdiği an başlıyor mouse ile alakası yok benimkinin.Mouse hareket ettikçe mi çıkıyor ses yoksa hep mi var
Bende Asus dual rx 6700 XT vardı aynı sorunu ondada yaşadım yeni kartların çoğunda var müşteri hizmetleri servis performans a etki etmediği için bişi yapmazlar dedi banaArkadaşlar ses rahatsız edici iade etmek istiyorum bir sorun çıkar mı?
Tamam gürültü de bu rahatsız edici boyutta bu kadar para verip bu gürültüyü çekmek hiç hoş olmuyor. Aldığım model dandik bir model de değil.Gürültüden başka bir sıkıntı yaratmaz. Bende de sapphire nitroda çıkmıştı amazona iade edip tekrar almıştım ama diğer firmalar iade almaz diye düşünüyorum.
Videoyu izlediğinde ses seni rahatsız etti mi bana fazla geliyor yani. Olması gerekenden bile fazla.Ha gönderip sıfır ürün ile değiştiren de var o ayrı da oda yine coilwhine li gelecek