Arama sonuçları: *

1. Teneke34

SSD neden dolu görünüyor? Virüs falan mı var?

Bu dün bendede oldu, içerideki yedeklemem gerekenleri alıp biçimlendirdim, fakat seninki windows kurulu alanda, tek çaren format demek istemiyorum fakat ben hiçbir çözüm bulamadım ne virüs ne gizli dosya
  2. Teneke34

discord pcyi açtığımda açılsın

Arama kısmına msconfig yazıp enter'la, ordan başlatma sekmesine gel ve discord u seçip uygula de
  3. Teneke34

Çözüldü✓ Sistem hakkında yardım/ekran kartı önerisi

Bendekide aynı keyfe keder çalışıyor, ama senin aciliyetin varsa ona bişey diyemem, tabi almışkende ileriye dönük bir sistem toplamak gerekki bu topladığın seni baya Bi görür
  4. Teneke34

Öneri A101'e gelecek olan Lehim Havya Seti alınır mı?

Ufak işler için alınabilir, fakat çalışma amaçlı iş için alınmaz
  5. Teneke34

Ekran kartı piyasaları azda olsa ne zaman düzelir

Yazın Bi ihtimal düzelir, hatta düzelmeden ziyade piyasa bi nefes alacak deniliyor,mağazaya gittiğinde paran varsa ürünü getirtirler
  6. Teneke34

Çözüldü✓ Sistem hakkında yardım/ekran kartı önerisi

Toplamayı istediğim sistem tamda bu ama bekle derim bizde Bi ümit bekliyoruz
  7. Teneke34

APU İşlemciye 2 Katı Ram Taktım İşe Yaramadı

Frekans ayarların yapılımı
  8. Teneke34

gamepad işlemciyi etkilermi

Cihaz eski model olduğu için şunu Bi dene, aygıt yöneticisinden eylem sekmesine gir, ordan eski donanım ekle diyip ekle, belki bu şekilde çözebilirsin
  9. Teneke34

Ekran görüntü problemi

Vurunca düzelme soğuk lehim arızasıdır, ama böyle soğuk lehim hiç görmedim
  10. Teneke34

Yüksek Voltaj Verilen Ram Resmen Yanıyor

Orda 12v veriyor
  11. Teneke34

Türk telekom neden pahalı

Ben 100tl ye 22/6 alıyorum nasıl bir paket o
  12. Teneke34

Son Windows 10 Güncellemesi Sorun Yaratıyor

Cuma günü güncelledim sistemleri, c.tesi kasmaya donmaya başladı biri, p.tesi bende düzelticem sürücü çakışması var sanırsam
  13. Teneke34

13 yaşımdayım fitness yapabilirmiyim?

Gym açık fakat dövüş sporları tahminimce yakın mesafe olduğundan dolayı kapalı olabilir, gittiğin salon antrenörü ile iletişime geçmen daha sağlıklı olacaktır
  14. Teneke34

13 yaşımdayım fitness yapabilirmiyim?

Dövüş sporlarına başlamanı öneririm eğerki açıldıysalar, onlardada yağ yakımı gerçekleştirebilirsin, fitness ağır gelir bu yaşta hemde üyelik yapsan bile kardiyo ağırlıklı çalıştırırlar, ama ağırlık antrenmanı yaptırmazlar o riski göze alamazlar, şimdilik saldırı-savunma sporlarını bir soruştur...
  15. Teneke34

kulaklık ses sorunu !

Ayarlar monoda olabilirmi
  16. Teneke34

MONİTÖR DALGALANMA SORUNU

Nüveli kablo dene manyetikten oluyor olabilir, birde monitördeki blok kapasitör den yapar
  17. Teneke34

Yardım Termal macun değiştirdim İnternete bağlanamıyorum

İçerde öyle bir kablo yok fakat drveri burdan windos sürümüne göre indirebilirsin
  18. Teneke34

Pc açıksa bilgisayarıma sağ tıklayıp yöneti tıkla sonra aygıt yöneticisine girermisin
  19. Teneke34

Bios pilini çıkardınmı
  20. Teneke34

Xfx Ekran Kartında Garanti Uzatma Gibi bir şey Var mı

Yok maalesef, abd ve Kanada için o, hatta sayfasını paylaşim daha detaylı bak, Tr de 2 yıldır https://www.xfxforce.com/support/xfx-warranty
Top Bottom