Arama sonuçları: *

1. emr1945

Öneri Cougar Helor 360mm Sıvı Soğutma incelemesi (3ay)

Kumandasının üzerinde harf olan tuşa basılı tutun anakart moduna geçecektir.
  2. emr1945

Yardım Memtest86 Sonuçlarım ve Ne yapmalıyım?

İyi akşamlar öncelikle, bilgisayarım son zamanlarda ani kasmalar(oyun içi veya dışı fark etmeksizin, hatta oyun dışı daha fazla) ve mavi ekran veriyordu. Bende Memtest86 yapmaya karar verdim. Sonuç ekte. Ne yapmalıyım? 3 senelik bir RAM kullanıyorum. Gayet memnundum ama sistemimde RAM ve ekran...
  3. emr1945

6500xt ekran kartı Gtx 1650 den iyi mi?

Arkadaşlar Hakaret içeren, saldırgan, kişisel hakaret içeren şeyler yazmayalım. Bilmeyen bilmeyebilir. Bilende küçük görmesin lütfen. Birbirimizle laf kavgası yapmak her açıdan mantıksız Lütfen :shy:
  4. emr1945

6500xt ekran kartı Gtx 1650 den iyi mi?

(((Arkadaşlar lütfen şahsi konularımızı forumda yazmayalım. Celeron olsun xeon olsun ryzen olsun i3 olsun i5 olsun. Lütfen herkesin kendi görüşü kendinedir. Burası kavga laf dalaşı yeri değildir. Lütfen konu neyse ondan devam edelim.))) Amd ekran kartlarında kronik sorunlar çözüldü mü bilmiyorum...
  5. emr1945

AMD mi İntel mi? - Hangi işlemci?

Bir arkadaşıma iki hafta önce 12.nesil intel topladım. Oda gayet memnun ama baya dudak uçuklatıcı fiyatlara topladı. Ama sorunsuzdu. 11.Nesil bi abimiz almıştı 1000w psu almak zorunda kaldı. 240mm sıvı soğutmada 69 derecede çalışıyordu.(Full Speed'de) 11.nesil tavsiye etmem o yüzden. 10.nesil...
  6. emr1945

AMD mi İntel mi? - Hangi işlemci?

11.nesil çok güç tüketen bir model ve çok ısınıyor. Amd tercih edersen daha iyi olabilir veyahut 12.nesil veya 10.nesil intel 1652230306 Amd 5600x i alabilirsin 2.el ben aldım şuan onu kullanıyorum. (imza mı güncellemedim daha) Çok rahat bi model olduğunu söyleyebilirim. 360mm sıvı soğutmada 45...
  7. emr1945

Call of Duty Warzone indirme sorunu

İndir dediğimde şu ekranda takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa bi el atsın.
  8. emr1945

Güzel Bulduğunuz Oyunlar

resident evil 4 (9 saat sürüyor ve hikayesinden bölüm tasarımlarına kadar döneminin en iyilerinden biri) Hollow Knight (9 saat sürüyor zor ama platform oyunları arasından en iyilerinden)
  9. emr1945

Açık liseye nasıl geçerim

bu sene ocak 31 de son başvuruydu bu dönemde çekiceksin
  10. emr1945

xbox koluyla oynanacak oyunlar

hassasiyet ayarlarını paylaşırmısın? çok yabancıyım
  11. emr1945

ets de yeter 150 saat oynamıştım tekrar dönesim yok
  12. emr1945

fps nasıl oynanıyor çözemedim r joystick hassasiyeti çok garip geliyor nerden düşüreceğimi bilmiyorum. Titanfall denedim oynayabiliyorum ama r joystiği için öneri alabilirim
  13. emr1945

fifa oynarken acı çektim peste bu kadar çekmemiştim nedeni nedir 1645213427 forza 5 200 saat oynadım baydım artık bi kaç ay uzak durmam lazım
  14. emr1945

Tavsiyelerinizi bekliyorum. NO FPS Yeniyim kavrabileceğim oyunları önerin lütfen Kol ile oyunculuğum 0
  15. emr1945

xbox 9.nesil gamepad pc bağlamada sorun oluşturur mu?

delay oluyor mu? Hayatımda ilk defa gamepad ile oyun oynacağım. İnternette dolaşan ölü alan terimi bu kontrolcüde var mı? (cevap için teşekkürler)
  16. emr1945

xbox 9.nesil gamepad pc bağlamada sorun oluşturur mu?

Yeni sipariş ettiğim gamepadimi pcye bağlamak istiyorum. Bazı oyunlar sorun çıkardığını duydum. 2k20 galiba. Kontrolcüyü pc üzerinden kullanım sıkıntıları neler? Bluetooth çok delay yapar mı? Kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
  17. emr1945

Steam'de Kâr Ettirecek Oyun Önerisi

ben zamanında kar etmiştim (indirimde almanı tavsiye ederim) oyunlar saçma oyunlar ama kar ettiriyor oyunlar ekte (over dream hariç)
  18. emr1945

Öneri Ryzen 3 1200 Sıfır almaya değermi

300tln varsa xeon tavsiye ederim İyi bir anakart bulursan mükemmel performans veriyor performans testi: ürün linki...
  19. emr1945

Dmarket güvenli mi ?

Bıçak çekmeyi düşünüyorum. Önceden kullanan var mı? Güvenli mi?
Top Bottom