Neler Yeni

xbox 9.nesil gamepad pc bağlamada sorun oluşturur mu?

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Yeni sipariş ettiğim gamepadimi pcye bağlamak istiyorum. Bazı oyunlar sorun çıkardığını duydum. 2k20 galiba. Kontrolcüyü pc üzerinden kullanım sıkıntıları neler? Bluetooth çok delay yapar mı? Kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Kadir_1987

80+ Silver
Yeni sipariş ettiğim gamepadimi pcye bağlamak istiyorum. Bazı oyunlar sorun çıkardığını duydum. 2k20 galiba. Kontrolcüyü pc üzerinden kullanım sıkıntıları neler? Bluetooth çok delay yapar mı? Kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
İçerisinden type-c kablo çıkan kutuyu aldğınızı var sayarak konuşuyorum.
Bluetooth cihazına ya da pillere kesinlikle gerek yok.
Yani ben uzanayım uzaktan oynayayım dersen tabii ki gerek var fakat pc koltuğuna oturup oynayacaksan masraf yapmana gerek yok çünkü kablo yaklaşık 2 metre ;) Hatta uzanacağın yer 2 metre den uzak değilse yine kablo ile bağlantı sağlamanı tavsiye ederim.
Bir çok oyunu destekliyor sorun yok fakat 2k20 oynamadım.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçerisinden type-c kablo çıkan kutuyu aldğınızı var sayarak konuşuyorum.
Bluetooth cihazına ya da pillere kesinlikle gerek yok.
Yani ben uzanayım uzaktan oynayayım dersen tabii ki gerek var fakat pc koltuğuna oturup oynayacaksan masraf yapmana gerek yok çünkü kablo yaklaşık 2 metre ;) Hatta uzanacağın yer 2 metre den uzak değilse yine kablo ile bağlantı sağlamanı tavsiye ederim.
Bir çok oyunu destekliyor sorun yok fakat 2k20 oynamadım.
delay oluyor mu? Hayatımda ilk defa gamepad ile oyun oynacağım. İnternette dolaşan ölü alan terimi bu kontrolcüde var mı? (cevap için teşekkürler)

Kadir_1987

80+ Silver
delay oluyor mu? Hayatımda ilk defa gamepad ile oyun oynacağım. İnternette dolaşan ölü alan terimi bu kontrolcüde var mı? (cevap için teşekkürler)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,056
İsim
Oğuz Oğuz
Mesela fifa da sorun çıkarıyor. Kablo ile bağlayınca düzeliyor.

Top Bottom