Arama sonuçları: *

1. Ç

Bulut depolama kullanıyor musunuz?

Bulut depolama kullanıyor musunuz,kullanmak mantıklı mı, kullanmayı önerir misiniz?
  2. Ç

İphone 12 vs Note 20 ultra

En iyi marka her zaman şavmidir 😂 1616350670 Note 20 ultra s21 ultra dan daha güzel değil mi?
  3. Ç

İphone 12 vs Note 20 ultra

Siz hangisini alırdınız? -Oyun oynanmayacak -hızı çok önemli değil(hemen hemen aynı) -Birisinin kendi ekosistemi var -Sadece dış görünüş bakımından ve kamera performansı açısından hangisini alırdınız? (Almak için değil merak ettiğim için soruyorum)(alamaya zaten para yetmez)
  4. Ç

İkinci el mi yenilenmiş mi?

İşte temiz bulmak zor iş. Adam telefolanla yasadışı bir işlem yapmış olabiliyor. Ve de içi açılmış olup bir şekilde alltaki vidaları orjinal gibi sıkabiliyorlar.
  5. Ç

Oyuncu Koltuğu Mu Ofis Koltuğu Mu

Hocam benim şahsı görüşüm yüksekliği ayarlanabilir,aşağı yukarı yatabilen, fileli, siyah bir ofis sandalyesi daha iyi olur
  6. Ç

İkinci el telefon polislik yapar mı?

Kesin değil mi hocam? Bi sıkıntı gelmesin başımıza
  7. Ç

Anladım hocam
  8. Ç

Sözleşme tutup,tarih atıp,sıfırlasak bir sıkıntı olur mu?
  9. Ç

Hepsi için mesala yasadışı bir iş içinde kullanılmış olabilir
  10. Ç

Ne gibi önlemler alınabilir?
  11. Ç

Oyuncu Koltuğu Mu Ofis Koltuğu Mu

Odanın tasarımına göre değişir. Eğer ki RGB renkli bir odan varsa ofis koltuğu olmaz ama normal bir odan varsa oyuncu koltuğu olmaz.
  12. Ç

İkinci el telefon alacağım eğerki telefonu alacağım adam telefon ile birşeyler yapmışsa benim başım sıkıntıya girer mi? Bu duruma karşı nasıl önlem almalıyım? (Noter onayı olmadan yapılan ytutanak ile yarar mı?)
  13. Ç

iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım

Hocam kusura bakmayın bişey daha soracağım peki iPhone 7'lerin altındaki vidanın orjinal rengi nedir? Atma yapıp yapmadığını bilmek için
  14. Ç

Tamam, teşekkür ederim.
  15. Ç

Peki telefonun bataryasını yetkili birinin değiştirmemesi sıkıntı yaratır mı?
  16. Ç

İkinci el iPhone alacağım telefonun Apple yetkilisi olmadan tamir gördüğünü nasıl anlarım? Bataryayı yetkili olmayan kişinin değiştirmesi sıkıntı yaratır mı?
  17. Ç

Hocam alacağım telefon büyük ihtimalle garantisiz olacak, iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım?
  18. Ç

Telefoncu dan ikinci telefon almak mı daha mantıklı yenilenmiş mi?

Yenilenmiş telefonlar kaçak mı oluyor ki?
  19. Ç

Neden hocam? İkinci el yanlış bir şekilde tamir görmüş olabilir ama yenilenmiş telefonda bu olasılık yok. Açıklar mısınız?
  20. Ç

Neden hocam?
Top Bottom