Arama sonuçları: *

1. Ispartalı

GameGaraj Leo 3T10 Alınır mı?

Arkadaşlar 2-3 gündür kendime sistem bakıyorum. Piyasaya bayadır bakmamıştım. Bu sistemi buldum sizce alınır mı arkadaşlar tükenmeden almam lazım. https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3t10-1660s-asus/
  2. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Anakarta uygun olmayan formatta olunca rufus kendi hata mesajı veriyor. Ama yinede problem o da olabilir. NTFS yazdıysa UEFI bioslar ile çalışmaz diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
  3. Ispartalı

Gif li PP Önerisi yaparmısnız

Mahmut tuncer favorim 1623344419 dosya ekledim ama gelmemiş 1623344451 https://tenor.com/view/halay-mahmut-tuncer-gif-7210493
  4. Ispartalı

PC Hocası GG3 sistem siyah ekran sorunu

Format atmakla düzelmez o sizin dediğiniz. biosu sıfırlamayı deneyin.
  5. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Evet bir de flasyı birleştirip deneyin. Nasıl olacağını bilmiyorsanız bu arkadaş video ile paylaşmış onun aynısını yapabilirsiniz. yalnız dikkat edin ben geçen yanlışıkkla 300 gb dolu harddiski silmiştim sizde o hataya düşmeyin
  6. Ispartalı

PC Hocası GG3 sistem siyah ekran sorunu

Bios gelmeden mi siyah ekrana düşüyor yoksa windows boot yaparken mi?
  7. Ispartalı

Yardım Ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlatın gelen seçeneklerden güvenli modu seçin.
  8. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Diğer partition'u seçmeyi denediniz mi?. Olmadıysa flashınızı yedekledikten sonra disk yöneticisinden flash belleği silip birleştirin, sonra tekrar setup hazırlayın. Normalde partition soran bios hiç görmemiştim direk ne varsa girmesi lazım flasha.
  9. Ispartalı

Yardım Ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden mi indiridiniz?
  10. Ispartalı

Gpu Vram Arttırırsam Ne Olur?

Apularda harici vram olmadığı için RAM'den kullanırlar. Siz 2 gb yaptığınızda 16 gb RAM'inizin 2 gb'si apunun vramine gidiyor. Eğer size 2 gb lazımsa kısabilirsiniz. Vram, normal ram mantığı kullanılmadığı sürece bir fayda sağlamaz. Oynadığınız oyunlarda fazla texture varsa dolayısı ile daha...
  11. Ispartalı

Windows Kurulum Sorunu

Diski iki parçaya "partition'a" bölmüşsünüz. Hangi bölümde setup varsa onu seçmeniz gerekiyor.
  12. Ispartalı

8000-9000 tl sistem önerisi

Youtube'daki testlere baktım bazı oyunlarda %90 a vuruyor ama genel olarak yeter gibi duruyor.
  13. Ispartalı

Laptop ısınma sorunu

Kaç derece oluyor ölçdünüz mü?
  14. Ispartalı

Virtualbox Paylaşılan Dosya Kapatma

Düşük bir şans da olsa virüs ağ üzerinden host bilgisayara bulaşabilir. İnterneti kapatırsanız sıkıntı çıkmayacaktır.
  15. Ispartalı

ekran kartı driver güncellemek FPS arttırırmı?

Ekran kartı kullanımı kontrol etmiş miydiniz? kullanımı düşük olduğu için mi fps düşük yoksa gereksiz zorlandığı için mi? oyun sırasında kullanımları kontrol edip yazarsanız daha iyi anlayabiliriz.
  16. Ispartalı

ekran kartı driver güncellemek FPS arttırırmı?

Genelde fps'ye pek etkisi olmaz, hatta olmaz diyebiliriz. Sorunun driverlardan kaynaklı olduğundan emin misiniz? kurduğunuz başka bir yazılım sıkıntı yaratmış olamaz mı? mümkünse eski sürüm driverı tekrar kurmayı deneyin.
  17. Ispartalı

8000-9000 tl sistem önerisi

Arkadaşlar konuya baktığınız için teşekkürler, başlıkta da belirttiğim gibi 8000 tl civarı bir bilgisayar almayı planlıyorum.4 yıl bekledikten sonra bir hata yapmak istemem o yüzden bilen abilere bir danışmak istedim. Bilgisayarı sadece oyun için değil; After Effects, Blender gibi programları...
Top Bottom