Neler Yeni

ekran kartı driver güncellemek FPS arttırırmı?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1623341106168.png

çıldırıcam cidden valorantta ortalama 29.5 FPS alıyorum önceden çok iyi FPS alıyordum 100 ün altına inmiyordu nedense bir şey oldu birgün açtım düşük FPS alıyordum güncellersem FPS artarmı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
çıldırıcam cidden valorantta ortalama 29.5 FPS alıyorum önceden çok iyi FPS alıyordum 100 ün altına inmiyordu nedense bir şey oldu birgün açtım düşük FPS alıyordum güncellersem FPS artarmı?
Ben kendim WHQL sürümünü yükledim onu kullanıyorum. Yeni sürümler sorun çıkartıyor. 929 saat valorant ney? En son ne zaman format atıldı bu bilgisayara. o.O2

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Alıntıyı görüntüle
vsync kapat fullscreen al 1920 1080 yap 29 yazar 40dır o

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21.5.2 WHQL ise güncelle.
1623341310331.png

benim kullandığım whql diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendim WHQL sürümünü yükledim onu kullanıyorum. Yeni sürümler sorun çıkartıyor. 929 saat valorant ney? En son ne zaman format atıldı bu bilgisayara. o.O2
hiç atılmadı

vsync kapat fullscreen al 1920 1080 yap 29 yazar 40dır o
kapalı zaten

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Termal macun vs durumu nasıl? Sistem yük altında ne kadar ısınıyor?
şuanda discord açık google açık radeon software açık %59 derece bide valorantdayken tek valorant açık olunca %75 - 80 derece oluyor kasayı elliyorum yemek pişiyor maşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Aras Şimşir
Genelde fps'ye pek etkisi olmaz, hatta olmaz diyebiliriz. Sorunun driverlardan kaynaklı olduğundan emin misiniz? kurduğunuz başka bir yazılım sıkıntı yaratmış olamaz mı? mümkünse eski sürüm driverı tekrar kurmayı deneyin.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Genelde fps'ye pek etkisi olmaz, hatta olmaz diyebiliriz. Sorunun driverlardan kaynaklı olduğundan emin misiniz? kurduğunuz başka bir yazılım sıkıntı yaratmış olamaz mı? mümkünse eski sürüm driverı tekrar kurmayı deneyin.
termal macununu yeniliyip deneyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Aras Şimşir
termal macununu yeniliyip deneyeceğim.
Ekran kartı kullanımı kontrol etmiş miydiniz? kullanımı düşük olduğu için mi fps düşük yoksa gereksiz zorlandığı için mi? oyun sırasında kullanımları kontrol edip yazarsanız daha iyi anlayabiliriz.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bilgisayara format atmadım demişsiniz ve siz fark etmeden bir virüs veya başka bir yazılım yüzünden çok donma sorunu yaşatıyor olabilir. Antivirüslerden virüs taraması yapın yine olmazsa format deneyebilirsiniz. Belki antivirüsün fark edemediği bir şeyi kökten silmiş olursunuz.

Ekran kartı kullanımı kontrol etmiş miydiniz? kullanımı düşük olduğu için mi fps düşük yoksa gereksiz zorlandığı için mi? oyun sırasında kullanımları kontrol edip yazarsanız daha iyi anlayabiliriz.
Evet MSI Afterburner indirip ekran kartının %'lik dilimine bakar mısınız ve ekran kartınız NVIDIA ise lütfen whipper modun kapalı olduğundan emin olun öyle yapınca bilgisayar sessiz çalışsın diye ekran kartını %30 - 40 kullanıma sabitliyor ve FPS 40'ı geçmiyor.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilgisayara format atmadım demişsiniz ve siz fark etmeden bir virüs veya başka bir yazılım yüzünden çok donma sorunu yaşatıyor olabilir. Antivirüslerden virüs taraması yapın yine olmazsa format deneyebilirsiniz. Belki antivirüsün fark edemediği bir şeyi kökten silmiş olursunuz.

Evet MSI Afterburner indirip ekran kartının %'lik dilimine bakar mısınız ve ekran kartınız NVIDIA ise lütfen whipper modun kapalı olduğundan emin olun öyle yapınca bilgisayar sessiz çalışsın diye ekran kartını %30 - 40 kullanıma sabitliyor ve FPS 40'ı geçmiyor.
malwarebytes i paralı kullanıyorum güveniyorum ona ara sıra taratıyorumda zaten

amd ekran kartım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom