Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Hepsijett kargo tarihi saçmalığı

Depoda kalmadı ise yada yoğun şekilde dağıtılıyor ise mecbur biraz bekleticektir seni yapacak bir şey yok ona 1636324701 En fazla gelmez yada vermez iptal edersin sende zaten. Benim geç gelen ürün pazartesi hepsijett e verilip Çarşamba günü gelecekmiş ben bunu tuhaf karşıladım
  2. D

2000-3000 TL Bütçeyle Telefon Önerisi

Yurtdışı isterseniz 2000 liraya 8/128 olanı bile alabilirsiniz hocam ben öneririm size uyar ise
  3. D

Peki ben sana şöyle bir soru sorsam cevabın ne olacak ? Bu konuyu ben zaten biliyordum ama hepsijett ile teslim alma gibi bir işim olmadı ondan dolayı çalışma prensibini sordum . Şimdi başka bir mesele şu. Hepsiburada kargoya verebiliyor iken başka bir firma daha vermedi bugün verecek fakat...
  4. D

Tamam teşekkür ederim o zaman . Hırsızlık olayı falan demek istemedim bu arada dediğimi sen daha iyi anlamışsındır . Bir şey olur ise güncellerim bu konuyu hayırlı geceler
  5. D

Aynen cumartesi günü verdi diye dolandırıcı demişim sende haklısın kardeşim aynen . Saçma ise gidersin rapor edersin ben de senin şimdi bu saçma sapan ortalığı karıştırmanı göz ardı edeceğim
  6. D

Hızlı gelmesini geçtim pazartesi olsun bakalım daha karşıma ne sürprizler gelecek diye bekliyorum . Dün burda yine bir konu açtım bu sefer olay farklıydı . Adres eksik diye 212 ile başlayan bir numara arıyor fakat adres yanlış falan değil . Aynı adrese başka bir şahıs sorunsuz şekilde kargosunu...
  7. D

Evet kardeşim ilk defa internetten alışveriş yapıyorum ? Sana mı battı forum da konu açmam. Zoruna gidiyor ise cevap vermeden geçersin . İnsanlar buraya merak ettiklerini sormaya geliyor az saygılı ol
  8. D

Aynı gün iki ürün aldım . İkisi de Hepsiburada sitesinden ve hepsijett kargosu ile . Fakat benim merak ettiğim şu ve ilk defa başıma geliyor . Hepsijett benim sonradan sipariş ettiğim bir ürünü önce sipariş ettiğim üründen daha önce bir tarihte getiriyor . Sizce iki ürün de aynı gün de gelir mi...
  9. D

Donanım arşivi v5 stok gelirmi

Bende 2 tane sipariş verdim dün . 2.yi verir vermez stokta yok dedi olsa üçüncüyü de alacaktım
  10. D

Yardım Hepsijett cumartesi bu saatte kargoya verildi diyor ?

Hocam bu saatlerde vermiştim 7-8 gibi akşam bugün ve 22:30 gibi kargoya verildi dedi firma Hepsiburada gözüküyor ve kimisi gece de çalışıyor dedi kimisi de kendi firması dedi içim rahat o konuda artık
  11. D

Gerçekten hiç beklemiyordum bildirim geldi başta inanmadım ama gerçek çıktı . Peki hocam oldu da diyelim hasarlı geldi kargo ve kasa yada psuda hasar var ve kargoda umursamadan bırakıp gitti . Bu durumda iade almıyor diye biliyorum onun için yapabileceğimiz bir şey var mı ? Son sorum bu da...
  12. D

Ben bu numarayı açtığımda müşteri hizmetlerine yönlendiriliyor deyip kapattı ve tekrar aradığımda en az 15 dakika bekledim dönüş yapan olmadı ve aklıma bu konudaki dolandırıcılık geldi adres yanlış olsa diğer ürün kargoya da verilemezdi mantık olarak bunlar nasıl veremiyor . Ve bu doğru ise bu...
  13. D

Yanlış olma olasılığı bile yok birincisi kargoya diğer ürün veriliyor fakat diğeri verilemeyip aranıyor . Apartman adından ve numarasından tut adres sokak mahalle il ilçe gibi şeyler hepsi doğru... Bu nasıl olabiliyor 1636230517 Şimdi yazdığım cevabı ve cevapladığım metini sizde okur musunuz bi...
  14. D

Hayir daha önce SSD alışverişim oldu ve uzun zaman sonra bilgisayar topluyorum bence biraz bu tepkim normal kusura bakmayın .
  15. D

Peki benim yan numaramı neden özellikle 212 ile başlayan bir numara arayıp korkuttu kapattı . Ben özellikle bundan sonra tedirgin oldum iptal etsem mi düşüncesine girdim ve etmedim . Psu pazartesi gelirken kasanın Çarşamba geliyor oluşu tuhaf doğrusu . Gerçi ikisini de farklı satıcıdan aldım .
  16. D

Peki konuyu biraz sapıtıyorum ama bir şey daha sormak istiyorum . Rsa-Teknoloji diye bir satıcıdan gidip kasa aldım ve benim yan numaramı iki saat civarı sonra 212 ile başlayan bir numara aradı sonra kargo adresiniz yanlış sizi müşteri hizmetlerine yönlendiriyorum dedi ve kapattı aradığımda ise...
  17. D

Bir adet psu siparişi vermiştim pazartesi kargoya verirler getirirler diye fakat psu cumartesi günü üstelik bu saatte anormal bir şekilde kargoya veriliyor . Satıcı Hepsiburada yazıyor . Olayı nedir ? Daha önce hepsijetten herhangi bir kargo da almadım . ( Sorun çözüldü arkadaşlar )
  18. D

MSI B460M-A Pro i3 10100f ve attığım bileşenler bu kasaya bu donanımlar ile beraber uyum sağlar mı ?

https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/gametech-colder-pro-4x120mm-fanli-oyuncu-bilgisayar-kasasi-psu-P455131974 Şunu düşünüyorum psu olmadan 398 gözüküyor bende psu varken 740 falandı ( fiyatı)
  19. D

MSI B460M-A Pro i3 10100f ve attığım bileşenler bu kasaya bu donanımlar ile beraber uyum sağlar mı ?

pekala teşekkür ederim tekrardan umarım bir sıkıntı çıkmaz
Top Bottom