Neler Yeni

Yardım Hepsijett cumartesi bu saatte kargoya verildi diyor ?

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
HepsiJet bazen şaşırtabiliyor. Akşam 11 gibi verdiğim telefon siparişim sabah 09:30 da elimdeydi. Bende şaşırmıştım. Bu arada Hepsiburada da dolandırıcılık gibi şeylerin söz konusu olamaz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben bu numarayı açtığımda müşteri hizmetlerine yönlendiriliyor deyip kapattı ve tekrar aradığımda en az 15 dakika bekledim dönüş yapan olmadı ve aklıma bu konudaki dolandırıcılık geldi adres yanlış olsa diğer ürün kargoya da verilemezdi mantık olarak bunlar nasıl veremiyor . Ve bu doğru ise bu kargo ne olacak ? Son olarak ise o ürün 8 Kasım da kargoya verilecek 10 Kasım da ise gelecek
Yönlendirmede sorun olmuş veya müşteri hizmetleri yoğun olabilir. Sonuçta hafta sonu biraz daha ağırdan işliyor genelde müşteri hizmetleri.
Her kargo firmasının sistemi farklıdır. Benim yazdığım sadece bir tahmin. Pazartesi günü kargoya verilmezse firmayı arayıp net bilgi alman daha iyi olur hocam. Her şeyi geçtim Hepsiburada gibi bir sitede dolandırıcılık olması imkansız gibi bir şey. O konuda için rahat olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
HepsiJet bazen şaşırtabiliyor. Akşam 11 gibi verdiğim telefon siparişim sabah 09:30 da elimdeydi. Bende şaşırmıştım. Bu arada Hepsiburada da dolandırıcılık gibi şeylerin söz konusu olamaz.
Gerçekten hiç beklemiyordum bildirim geldi başta inanmadım ama gerçek çıktı .
Yönlendirmede sorun olmuş veya müşteri hizmetleri yoğun olabilir. Sonuçta hafta sonu biraz daha ağırdan işliyor genelde müşteri hizmetleri.
Her kargo firmasının sistemi farklıdır. Benim yazdığım sadece bir tahmin. Pazartesi günü kargoya verilmezse firmayı arayıp net bilgi alman daha iyi olur hocam. Her şeyi geçtim Hepsiburada gibi bir sitede dolandırıcılık olması imkansız gibi bir şey. O konuda için rahat olsun.
Peki hocam oldu da diyelim hasarlı geldi kargo ve kasa yada psuda hasar var ve kargoda umursamadan bırakıp gitti . Bu durumda iade almıyor diye biliyorum onun için yapabileceğimiz bir şey var mı ? Son sorum bu da kusura bakmayın

equinoxx

80+ Bronze
Bir adet psu siparişi vermiştim pazartesi kargoya verirler getirirler diye fakat psu cumartesi günü üstelik bu saatte anormal bir şekilde kargoya veriliyor . Satıcı Hepsiburada yazıyor . Dolandırıcı olabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Kargo giriş sistemlerinde sorun oluyor bazen, öğlen kargoya teslim edilmiş olsa bile geç saatlerde giriş paneli açıldığı için yeni verilmiş gibi gözüküyor. Endişelenmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Kargo giriş sistemlerinde sorun oluyor bazen, öğlen kargoya teslim edilmiş olsa bile geç saatlerde giriş paneli açıldığı için yeni verilmiş gibi gözüküyor. Endişelenmeyin.
Hocam bu saatlerde vermiştim 7-8 gibi akşam bugün ve 22:30 gibi kargoya verildi dedi firma Hepsiburada gözüküyor ve kimisi gece de çalışıyor dedi kimisi de kendi firması dedi içim rahat o konuda artık

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gerçekten hiç beklemiyordum bildirim geldi başta inanmadım ama gerçek çıktı .

Peki hocam oldu da diyelim hasarlı geldi kargo ve kasa yada psuda hasar var ve kargoda umursamadan bırakıp gitti . Bu durumda iade almıyor diye biliyorum onun için yapabileceğimiz bir şey var mı ? Son sorum bu da kusura bakmayın
Hocam eğer kargocu siz paketi açana kadar beklemeden giderse mutlaka video kaydı ile paketi açın. Eğer kargo paketinde çok büyük hasarlar varsa (ezilme, yırtılma vb.) direk kargoyu iade etme hakkınızda var.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,002
İsim
Oğuz Oğuz
8 yıldır Hepsiburada’dan alışveriş yapıyorum dedikleriniz bir kere başıma gelmedi.
Ne kargom çalındı ne de hasarlı geldi ne de dolandırıldım. Biraz rahat olun.
Değişik sitelerden veya kapıda ödeme ile %100 orjinal yazıp(replika) ürün gönderen insta sayfalarından almaz iseniz dolandırılmazsınız. Ne ise o ürün gelir.
Biraz rahat olun. Çok evham yapıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,394
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom