Hayir gelmedi. Bu anakart ve kasa degisikligini sordugumda kargomun ne zaman cikacagini da sordum. Bana kargomun ciktigini soyleyip takip numaramip verdiler oradan baktimsabah kargoya verildiğini nereden anladınız , sms mi geldi telefona
Hayir gelmedi. Bu anakart ve kasa degisikligini sordugumda kargomun ne zaman cikacagini da sordum. Bana kargomun ciktigini soyleyip takip numaramip verdiler oradan baktimsabah kargoya verildiğini nereden anladınız , sms mi geldi telefona
anladım teşekkürlerHayir gelmedi. Bu anakart ve kasa degisikligini sordugumda kargomun ne zaman cikacagini da sordum. Bana kargomun ciktigini soyleyip takip numaramip verdiler oradan baktim
Sinirlerim bozuldu hocam valla ya her dakika anakart degisikligi kasa değişikliği cikanlar var ayni sey umarim bana da olmaz sıkıldım artik 1 haftadir bu sistem icin uğraşıyorum. Bir de geri dondurme sureciyle ugrasmak istemiyorum yaanladım teşekkürler
dostum benimde kafama takılan o. Kargoya bile verilmedi ve faturamdaki ürünler gelmez ise tekrardan iade süreci olacak felan ohohoh uzun iş. Ve faturadaki ürünleri verme taraftarı değiller onun yerine iade alma taraftarı anladığım kadarıyla.Sinirlerim bozuldu hocam valla ya her dakika anakart degisikligi kasa değişikliği cikanlar var ayni sey umarim bana da olmaz sıkıldım artik 1 haftadir bu sistem icin uğraşıyorum. Bir de geri dondurme sureciyle ugrasmak istemiyorum ya
Benim abdullah abiden su an tek istegim (yapti mi bilmiyorum yapmis olabilir) niye boyle durumların yasandigini sorgulamasi ve surecin nasil devam edecegi bu bilgi olsa kafam cok rahatlar canli destek hic bir sekilde net bir sey soylemiyordostum benimde kafama takılan o. Kargoya bile verilmedi ve faturamdaki ürünler gelmez ise tekrardan iade süreci olacak felan ohohoh uzun iş. Ve faturadaki ürünleri verme taraftarı değiller onun yerine iade alma taraftarı anladığım kadarıyla.
Yani asgari ücret 5.5 k millet 2 ay boyunca yemeden içmeden para biriktirse 2 ayda alabiliyor bunu. Abdullah bugün tersledi zaten beni vallahi şaşırdım.
şöyle bir hesap yapsak 900 stok var x 10.000 TL den 9 Milyon TL yapar ve bundan illaki yüzdelikte olsa bi dilim alım Abdullah %1 bile alsa 90.000TL yapar.Yani hakkıdır daha fazlasını da hakediyor ama bizleri asgari ücretle geçinip bişe yapanların hakkını korumasını beklerdim.
Abdullah abi senin hakkını korumadı mı ? Pazartesi günü olması lazım ilk konu açtığın zaman 15-20 dakika sonra konuyu siteye ilettiği hakkında mesaj attı foruma ve siz ondan sonra site tarafından arandığınızı bir sorun olmadığını söylediniz ve Abdullah abiye teşekkür etmiştiniz.dostum benimde kafama takılan o. Kargoya bile verilmedi ve faturamdaki ürünler gelmez ise tekrardan iade süreci olacak felan ohohoh uzun iş. Ve faturadaki ürünleri verme taraftarı değiller onun yerine iade alma taraftarı anladığım kadarıyla.
Yani asgari ücret 5.5 k millet 2 ay boyunca yemeden içmeden para biriktirse 2 ayda alabiliyor bunu. Abdullah bugün tersledi zaten beni vallahi şaşırdım.
şöyle bir hesap yapsak 900 stok var x 10.000 TL den 9 Milyon TL yapar ve bundan illaki yüzdelikte olsa bi dilim alım Abdullah %1 bile alsa 90.000TL yapar.Yani hakkıdır daha fazlasını da hakediyor ama bizleri asgari ücretle geçinip bişe yapanların hakkını korumasını beklerdim.
Dostum süreci hızlandırdı , teşekkür ederim tekrardan. Hak korumalık bişey yok ortada benim param 17.51 de karşı tarafa gitmiş banka onayım var , elimde dekont var , kredi kartı 1 aylık ekstre doküman var. Hepsinde de para gönderdiğim belli ve şirkette onayladı sonradan paranın o tarafa gittiğini. 3 gün sonra olsada onayladılar.Abdullah abi senin hakkını korumadı mı ? Pazartesi günü olması lazım ilk konu açtığın zaman 15-20 dakika sonra konuyu siteye ilettiği hakkında mesaj attı foruma ve siz ondan sonra site tarafından arandığınızı bir sorun olmadığını söylediniz ve Abdullah abiye teşekkür etmiştiniz.
Dostum adam tabii ki bizim şikayetlerimizi dile getirmiştir karşı tarafa ama 3 - 5 kişi değil sonuçta 10larca kişi üstüne gidiyoruz adamın o da bunaldı büyük ihtimal ters cevaplar veriyorBenim abdullah abiden su an tek istegim (yapti mi bilmiyorum yapmis olabilir) niye boyle durumların yasandigini sorgulamasi ve surecin nasil devam edecegi bu bilgi olsa kafam cok rahatlar canli destek hic bir sekilde net bir sey soylemiyor
Aslında hiçbir problem yok zaten parçaların stokları sıkıntılı idi gaming gen hepsine aynı parçaları yazmış geçmiş gibi gözüküyor tabi bu gaming gen in hatası."eğer farklı bir ürün gelirse de değişim yapılmayacağı stokların bittiği para iadesi olacağı söyleniyor."
bunu kim söyledi nerden geldi bu bilgi ? @Farukteke55
ben çünkü bu yüzden geri gönderdim gelen kargoyu ürünler yanlış diye.
Sistem geldi ancak ben intel istemiştim AMD sistemi geldi böyle kalacak uğraşmayacağım artık iade ıvır zıvır ile ama ders oldu bu bana bir daha böyle işlere girmem tek tek kendim alır istediğim gibi toplarım.Gaming sitesinde ürünüm paketlendi görünmesine rağmen sabah kargo teslim edildi, mesaj geldiğinde eşimi uyarmıştım iyice kontrol et öyle al diye kutunun bir kısmı yırtılmış bana resmini attı kargocuya bununla ilgili tutanak tutup ürünü aldık kutu açıldığında kırık falan yok bu arada Beta oyun diye bir firma gönderici büyük ihtimalle herkesin bu hafta içi kargoları teslim edilir.