Neler Yeni

GamingGenTR DA GT2 Sistemi Halen Kargoya Vermedi Bekliyorum

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Arkadaşlar ben ilk stoktan alanlardanım ve gördüğüm kadarıyla istanbula olan gönderimler daha sonraya bırakılmış çünkü bununla ilgili konuda açmıştım herkes başka illerden almıştı benide günlerdir oyalıyorlar kargo çıkışı yapılacaktır diye salı gününden beri bugün saat 2 gibi mesaj geldi ve şuan kargolanmış görünüyor teslim tarihi pazartesiyi gösteriyor. Umarım sizlerin de bir an önce kargoya verilir.
bi arkadaşım aldı istanbuldan salı günü eline ulaaştı. Forumdan olanlarda var istanbulda olup kargosu gelenlerden. Neye göre kargolanıyor onu da bilmiyorum bu kadar beklemetilmek hiç güzel değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum

haklısınız ama bence asıl sorun o gun yaşananlar
bi şekilde mağduriyetimi giderdiler 1 gün boyunca onunla uğraşsamda. Sorun 2 gündür paketlendi demesinde. Paketlendi ise neden kargoya verilmiyor.

gamıng gen den bısey alınmamsı gerektıgını soylemıstım
abdulllah başkana güvendik. Şirket güvenilir ama sorumsuz davranıyor.

elecus

80+
bi arkadaşım aldı istanbuldan salı günü eline ulaaştı. Forumdan olanlarda var istanbulda olup kargosu gelenlerden. Neye göre kargolanıyor onu da bilmiyorum bu kadar beklemetilmek hiç güzel değil.

bi şekilde mağduriyetimi giderdiler 1 gün boyunca onunla uğraşsamda. Sorun 2 gündür paketlendi demesinde. Paketlendi ise neden kargoya verilmiyor.

abdulllah başkana güvendik. Şirket güvenilir ama sorumsuz davranıyor.
cacık bir şirket iğne dahi almam servıslerı cok sıkıntılı

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
cacık bir şirket iğne dahi almam servıslerı cok sıkıntılı
Bilgilenme olsun diye. Gören arkadaşlar ötekilerede bu sıkıntıları yaşadığımızı bildirsinler diye uzatıyorum şu anda.

Tokuchi77

80+ Bronze
Bilgilenme olsun diye. Gören arkadaşlar ötekilerede bu sıkıntıları yaşadığımızı bildirsinler diye uzatıyorum şu anda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Benim kargom şuan elime ulaştı ve kasanın önündeki 3 fandan sadece 1 tanesi var diğer 2 si yok gerçekten harika ya gerçekten deliricem

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Benim kargom şuan elime ulaştı ve kasanın önündeki 3 fandan sadece 1 tanesi var diğer 2 si yok gerçekten harika ya gerçekten deliricem
Abdullah görür inşallah bunlari

VENTO VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming Kasa olanı aldım​

Bana gelen
Vento vg08fe gaming pc kasası
Abi şaka gibi , faturada yazan neyse onu göndermek zorundasın. Göndermiyor isen arayıp bilgi verip stok yok ise bir üst modeli yollaması laizm

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Neyy sakamı bu derhal firmayi ara ve iade iste boyle bi sacmalık olamaz
İade değil dostum , faturada ne yazıyor ise o ürünü almalı. Ve bu kadar ugrasmamali kasayı alalı 1 hafta olmuş anca eline ulaşıyor ve gelen kasada balka cikiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom