Bana satZannetmiyorum stok geleceğini. Benim hiçbir işime yaramıyor olsa da neden bilmiyorum 2 tane aldım
Bir tanesini kasayı yükseltip h510 anakart ile aldım. Büyük ihtimalle ileride ana sistemlerimi satıp sadece bununla devam ederim.
Harbi bu etkinlik hayal kırıklığı hacı neden ürün alma sınırı koymuyorsunReis birşeyine yaramıyorsa neden alıyorsun Allah için ya. Kaç yıldan beri bekliyordum ihtiyacım cok vardı ya. Bana satma ihtimalin varmı?
@ddy34
Knk böyle yapanlar çok var kimisi 20-25 tane alıp 1k karla satıyor, bildirimleri aç yoksa zor alırsın sistemleri.Reis birşeyine yaramıyorsa neden alıyorsun Allah için ya. Kaç yıldan beri bekliyordum ihtiyacım cok vardı ya. Bana satma ihtimalin varmı?
@ddy34
Reiz alım sınırı getiriceksin.Knk böyle yapanlar çok var kimisi 20-25 tane alıp 1k karla satıyor, bildirimleri aç yoksa zor alırsın sistemleri.
Ben de 2 ay 1650 sistem bekledim gelmedi 4 ay önce imzadaki sistemi aldım ve şimdi 1650 sistem yeni geldi
Eve 2 adet mi lazımdı hocamBende 2 tane sipariş verdim dün . 2.yi verir vermez stokta yok dedi olsa üçüncüyü de alacaktım
legoo da bitmişti geldi tekrar gelebilir çok istek olursa5 saatte stok bitmiş bir daha gelirmi stok?