Neler Yeni

Yardım Hepsijett kargo tarihi saçmalığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Aynı gün iki ürün aldım . İkisi de Hepsiburada sitesinden ve hepsijett kargosu ile . Fakat benim merak ettiğim şu ve ilk defa başıma geliyor . Hepsijett benim sonradan sipariş ettiğim bir ürünü önce sipariş ettiğim üründen daha önce bir tarihte getiriyor . Sizce iki ürün de aynı gün de gelir mi? Yoksa Çarşamba gününe kadar geciken bir ürün ile mi kendimi baş başa bırakacağım ?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
Dostum senin Hepsijet ile derdin ne? İlk kez mi internet alışverişi yapıyorsun? 2 forumda tutturmuşsun Hepsijet öyle Hepsijet böyle. Aldığın ürünler aynı depoda yer alıyorsa aynı gün aynı anda hazırlanır ve tek pakette yola çıkar. 2 ayrı paket olarak kargoya verildiyse ayrı ayrı gelir. Ki başka kargo şirketi olsa o da aynı durumu yaşatacak.

Receb İvedik

80+ Bronze
Aynı gün iki ürün aldım . İkisi de Hepsiburada sitesinden ve hepsijett kargosu ile . Fakat benim merak ettiğim şu ve ilk defa başıma geliyor . Hepsijett benim sonradan sipariş ettiğim bir ürünü önce sipariş ettiğim üründen daha önce bir tarihte getiriyor . Sizce iki ürün de aynı gün de gelir mi? Yoksa Çarşamba gününe kadar geciken bir ürün ile mi kendimi baş başa bırakacağım ?
benim de başıma geldi . Diğer ürünün çarşamba gelmesi dışında normal gözüküyor

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Kargolar aynı depolardan veyahut aynı pazaryerlerinden çıkış yapmak zorunda değiller senin için önemli olan kargo üzerindeki teslimat tarihi hangi öncelikte sipariş verdiğin değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum senin Hepsijet ile derdin ne? İlk kez mi internet alışverişi yapıyorsun? 2 forumda tutturmuşsun Hepsijet öyle Hepsijet böyle. Aldığın ürünler aynı depoda yer alıyorsa aynı gün aynı anda hazırlanır ve tek pakette yola çıkar. 2 ayrı paket olarak kargoya verildiyse ayrı ayrı gelir. Ki başka kargo şirketi olsa o da aynı durumu yaşatacak.
Evet kardeşim ilk defa internetten alışveriş yapıyorum ? Sana mı battı forum da konu açmam. Zoruna gidiyor ise cevap vermeden geçersin . İnsanlar buraya merak ettiklerini sormaya geliyor az saygılı ol

fatihggk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Fatih GÜZELGÖK
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar & Telefon & Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/fatih.1764/
Steam
https://steamcommunity.com/id/julyEx/
Facebook
fatihggk07
Discord
julyEx#2873
Kanka adamın elinde vardır hemen yola çıkartır, adamın deposun da vardır, biraz geç yola çıkartır, tabi firmaya da, kargoya da bağlı biliyorsun yani. Sen hepsijett ile hızlı gelsin dedin ama olabiliyor aksaklıklar işte.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
Evet kardeşim ilk defa internetten alışveriş yapıyorum ? Sana mı battı forum da konu açmam. Zoruna gidiyor ise cevap vermeden geçersin . İnsanlar buraya merak ettiklerini sormaya geliyor az saygılı ol
Dostum 2 ayrı forumda spam boyutunda fazlaca konu açıyorsun. Hepsijet neden erken kargoya verdi? Satıcı dolandırıcı mı? Vs vs. İçerikleri de saçma sapan şeyler. Adam kargoya cumartesi günü verdi diye yoksa dolandırıcı mı diye konu açıyorsun mesela :D Kaldı ki benzer konular var. Araştır görürsün çok rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka adamın elinde vardır hemen yola çıkartır, adamın deposun da vardır, biraz geç yola çıkartır, tabi firmaya da, kargoya da bağlı biliyorsun yani. Sen hepsijett ile hızlı gelsin dedin ama olabiliyor aksaklıklar işte.
Hızlı gelmesini geçtim pazartesi olsun bakalım daha karşıma ne sürprizler gelecek diye bekliyorum . Dün burda yine bir konu açtım bu sefer olay farklıydı . Adres eksik diye 212 ile başlayan bir numara arıyor fakat adres yanlış falan değil . Aynı adrese başka bir şahıs sorunsuz şekilde kargosunu yollarken bu firma bulamıyor yada bana öyle bir dolandırıcı denk geldi . 15-20 dakika hatta bekledim 3-4 defa açan eden yok . Gelmez ise iptal ederim ve telefon o gün yüzüme kapanmıştı . Adam bana açmaktan mı korktun diyor . Hey Allahım ya :D

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
Dostum ama forum adabı diye bir şey var. Bir konu hakkında birden fazla sorun varsa açarsın bir tane konu sorularını o konunun içinde sorarsın. Herkes her aklına gelen soruyu tek tek konu açarak sorarsa forum çöplük olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Dostum 2 ayrı forumda spam boyutunda fazlaca konu açıyorsun. Hepsijet neden erken kargoya verdi? Satıcı dolandırıcı mı? Vs vs. İçerikleri de saçma sapan şeyler. Adam kargoya cumartesi günü verdi diye yoksa dolandırıcı mı diye konu açıyorsun mesela :D Kaldı ki benzer konular var. Araştır görürsün çok rahat.
Aynen cumartesi günü verdi diye dolandırıcı demişim sende haklısın kardeşim aynen . Saçma ise gidersin rapor edersin ben de senin şimdi bu saçma sapan ortalığı karıştırmanı göz ardı edeceğim

Ekler

• IMG_20211108_011513.jpg
    IMG_20211108_011513.jpg
    138.8 KB · Hit: 27

fatihggk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Fatih GÜZELGÖK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Facebook
fatihggk07
Discord
julyEx#2873
Hızlı gelmesini geçtim pazartesi olsun bakalım daha karşıma ne sürprizler gelecek diye bekliyorum . Dün burda yine bir konu açtım bu sefer olay farklıydı . Adres eksik diye 212 ile başlayan bir numara arıyor fakat adres yanlış falan değil . Aynı adrese başka bir şahıs sorunsuz şekilde kargosunu yollarken bu firma bulamıyor yada bana öyle bir dolandırıcı denk geldi . 15-20 dakika hatta bekledim 3-4 defa açan eden yok . Gelmez ise iptal ederim ve telefon o gün yüzüme kapanmıştı . Adam bana açmaktan mı korktun diyor . Hey Allahım ya :D
Hepsiburada'dan hırsızlık olayı bu yılda olmasını hiç kestiremiyorum, olursa çok geniş bir firma, adres konusunda tekrar ara yada siteye güncel adresini tekrar gir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı firmadan ürünler almıştım birisi erken geldi birisi geç gelmişti, ama bu hafta gelecektir ferah tut içini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Hepsiburada'dan hırsızlık olayı bu yılda olmasını hiç kestiremiyorum, olursa çok geniş bir firma, adres konusunda tekrar ara yada, siteye güncel adresini tekrar gir.
Tamam teşekkür ederim o zaman . Hırsızlık olayı falan demek istemedim bu arada dediğimi sen daha iyi anlamışsındır . Bir şey olur ise güncellerim bu konuyu hayırlı geceler

fatihggk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Fatih GÜZELGÖK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Facebook
fatihggk07
Discord
julyEx#2873
Tamam teşekkür ederim o zaman . Hırsızlık olayı falan demek istemedim bu arada dediğimi sen daha iyi anlamışsındır . Bir şey olur ise güncellerim bu konuyu hayırlı geceler
Hayırlı geceler, sıkma canını kargon kesinlikle eline ulaşır, en kötü adres sorunu yaşarsın onun harici problem olmaz.

Top Bottom