Arama sonuçları: *

1. L

Zyxel DX3301-T0 Modem alanlar lütfen iade etsinler satıcı dolandırıcı çıktı dikkat en son yazıları ve mesajların SS lerini okuyun anlayacaksınız

İyi ki almamışım alan arkadaşlar için üzüldüm.inşallah başınız ağrımadan çözersiniz
  2. L

Zyxel DX3301-T0 Modem alanlar lütfen iade etsinler satıcı dolandırıcı çıktı dikkat en son yazıları ve mesajların SS lerini okuyun anlayacaksınız

Bende evde turktelekom 75 mbps vdsl kullanıyorum sürekli kopmalar oluyor lag giriyor oyunlarda 1.500-2000 tl ye kadar ne önerirsin?kullandığım modem şu sanırım Zte ZXHN h168a dual bant vdsl 2 modem
  3. L

Şimdi alacağım fakat sonrası uğraştırır mı?daha önce böyle bir alışveriş yapıp parasını uğraşmadan alabilen oldu mu?
  4. L

Modem için yardımcı olurmusun ?

wi-fi değil kopmalar.bilgisayar ethernet kablosu ile bağlı.
  5. L

Modem için yardımcı olurmusun ?

Bütçe:2000 TL Türk telekomun beyaz modemini kullanıyorum(Zte Zxnh H168a sanırım bu).kopmalar çok fazla oluyor.mevcut kullandığım paket 75 mbps'ye kadar limitsiz hiper kullanıyorum(yaptığım hız testlerinde 60 ile 70 arası hız alıyorum).hem ileriye dönük.hemde performansımı arttıracak modem...
  6. L

🔥İndirim Clear Men Kepeğe Şampuan (350 ml + 180 ml) 4 Adeti 150,14 TL

Hızlı stil yada cr7 olanına bakındım bulamadım.bunu denemedim almayacağım sanırım.
  7. L

🔥İndirim Kailh GM 8.0 Switch Mouse için 2 Adet 69 TL

@MuratTheFounderOfGariban
  8. L

🔥İndirim Kailh GM 8.0 Switch Mouse için 2 Adet 69 TL

G502 hero ya olur mu acaba ?
  9. L

⌨️ Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? - Mekanik/Yarı Mekanik/Membrane

logitech g213 ve durgod var blue switch tkl
  10. L

🔥İndirim Gamepower Yeni Klavyesi Suki TKL 799 TL 104 Tuş 1109 TL

Bilek desteği var bu güzel ama outemu olmasaymış keşke
  11. L

❌İndirim Bitti! TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER GERİ GELDİ!

bana çok cazip gelmedi 20 gb 90 tl ye kullanıyorum vodafoneda taahhüt'e 4 ay bişey kaldı.bekleyelim bakalım.geçen ayki 219 tl lik olan çok güzeldi.geçmedim pişmanım
  12. L

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

tekrardan mı bu paket devam ediyor ?yani taşısak alabilir miyiz aynı fiyata ?
  13. L

🔥İndirim 🔥 Bilgisayar Deri Cüzdanlı Çoklu Tamir Tornavidası Seti 25 Parça 59,99TL 🔥

bende aldım bakalım.1 aydır pc yi söküp temizleyeceğim.elim değmiyor.belki vesile olur :D
  14. L

Elimde iphone 11 var satıyım mı

bende aynı ikilemdeyim.iphone 11'im var pil 85 te şuan.s23 düşünüyorum.bakalım
  15. L

Öneri Samsung galaxy S22 VS S23 FE hangisi alınır ?

Cihaz mı verdiniz takasa yoksa nakitte mi aldınız?
  16. L

Öneri Samsung galaxy S22 VS S23 FE hangisi alınır ?

s23 fe de ekran kasa oranı can sıkabilir.s22 dede pil üzebilir.bulunabilirse sıfır gibi 2. el s23 öneririm.
  17. L

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

peki ilk 12 ay sonraki 12 ay şeklinde bi açıklama var mı sözleşmede ? vodafone'da mesela ilk 12 ay atıyorum 150 tl sonraki 12 ay 190 tl gibi.
  18. L

12 aylık mı bu taahhüt? yoksa 24 ay mı yapıyorlar ?
  19. L

❌İndirim Bitti! COOLER MASTER ML240L V2 RGB İşlemci soğutucusu 2.228'TL

lga 1700 de kullanıyorum.ağır oyunlar oynamıyorum.ses yapıyor diyorlar ama bende olmadı.zaten v2 güncellenmiş versiyonu.
Top Bottom