Bende evde turktelekom 75 mbps vdsl kullanıyorum sürekli kopmalar oluyor lag giriyor oyunlarda 1.500-2000 tl ye kadar ne önerirsin?kullandığım modem şu sanırımxdsl altyapılarda mtk chipsetli cihaz önermem. performansları güzel olmuyor. router olarak akıp kullanabilirsiniz. xdsl olarak alınmaması lazım.
bütçe varsa asus dsl ax82u modelini öneririm. bütçesiniz yoksa sarı sitedeki zyxel dx3200 satanlardan alabilirsiniz. ikiside broadcom chipsetle geliyor ve daha iyi performans verecektir.Bende evde turktelekom 75 mbps vdsl kullanıyorum sürekli kopmalar oluyor lag giriyor oyunlarda 1.500 TL ye kadar ne önerirsin?kullandığım modem şu sanırım
Zte ZXHN h168a dual bant vdsl 2 modem
İlginç gelsin bı bakalım begenmedik gönderirizşu şekilde cevap aldım arkadaşlar satıcıdan
2 adet aldim saat aksam 22 gibi kargoya vermis mngİlginç gelsin bı bakalım begenmedik göndeririz
Ben alırken videoya çekeceğim ne olur ne olmaz diye ayrıca WhatsApp aracılığı ile yazınca fatura geldi ayrıca satıcı ürünlerinin görselini gönderdi bana bir resim şeklinde2 adet aldim saat aksam 22 gibi kargoya vermis mng
Ne kadara aldınız modemi2 adet aldim saat aksam 22 gibi kargoya vermis mng
Turk telekomun urunleri kilitli olabilirmi hocamBen alırken videoya çekeceğim ne olur ne olmaz diye ayrıca WhatsApp aracılığı ile yazınca fatura geldi ayrıca satıcı ürünlerinin görselini gönderdi bana bir resim şeklinde Alıntıyı görüntüle
1250 denBen alırken videoya çekeceğim ne olur ne olmaz diye ayrıca WhatsApp aracılığı ile yazınca fatura geldi ayrıca satıcı ürünlerinin görselini gönderdi bana bir resim şeklinde Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadara aldınız modemi
Onlardan da satıyor Muş satıcının numarası da var ismi de var bendeTurk telekomun urunleri kilitli olabilirmi hocam
Ben nays ile falan 940 TL yr aldım normal fiyatı 1049 TL idi sabahleyin indirim bildirimi geldi aldım bir adetTurk telekomun urunleri kilitli olabilirmi hocam
1250 den
Hayirli olsun bakalim vr300 den iyi mi?Onlardan da satıyor Muş satıcının numarası da var ismi de var bende
Ben nays ile falan 940 TL yr aldım normal fiyatı 1049 TL idi sabahleyin indirim bildirimi geldi aldım bir adet
Mutlaka videoya çekin kutuyu açana kadar sıkıntı çıkar ise amazona bildirim geçersiniz kutunun hiç açılmamış olduğundan emin olun yeterli olur bana göreTurk telekomun urunleri kilitli olabilirmi hocam
1250 den
Fiyatı düşmüş ama alınır mı?keenet carrier fln varken.
Bana da modem lazim alinir mi
Link var mi
2.eli 500₺ üstü olan modemi 450 ye satıyor sayfada var .d ttnin sitesinde 1.5k ya satıyorlardı en son
Bende evde turktelekom 75 mbps vdsl kullanıyorum sürekli kopmalar oluyor lag giriyor oyunlarda 1.500-2000 TL ye kadar ne önerirsin?kullandığım modem şu sanırım
Zte ZXHN h168a dual bant vdsl 2 modem
bütçe varsa asus dsl ax82u modelini öneririm. bütçesiniz yoksa sarı sitedeki zyxel dx3200 satanlardan alabilirsiniz. ikiside broadcom chipsetle geliyor ve daha iyi performans verecektir.
Merak eden illaki olur diye tüm chipset ve teknik doküman burada https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-turknet-in-verdigi-yeni-modem-inceleme--142650232Hayirli olsun bakalim vr300 den iyi mi?
bütçe varsa asus dsl ax82u modelini öneririm. bütçesiniz yoksa sarı sitedeki zyxel dx3200 satanlardan alabilirsiniz. ikiside broadcom chipsetle geliyor ve daha iyi performans verecektir.
Broadcom eski modemlerde kullanılmıyor muydu bilemedim doğrusu yanlış bilgi de vermek istemem yeni olanlar MediaTek econet EN7513 işlemcisini kullanıyor bu düşünceye şöyle vardım bu bahsettiğimiz modem bu teknolojiyi kullanmasak da VDSL2 profile 35b (vplus) teknolojilerinin destekliyor bunlar yeni olduğu için eski işlemci kullanacaklarıni düşünmüyorum. Bence bu modem günümüz standartları için yeterlidir bana göre.Şimdi alacağım fakat sonrası uğraştırır mı?daha önce böyle bir alışveriş yapıp parasını uğraşmadan alabilen oldu mu?