Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Burak SR

80+
Hat açıldı SMS gönderdim 319 yazıyordu muster hizmetleri düzelecek dedi onayladım. 205 olarak düzeldi. Güncel tutar 94 tl şuan. Pokusta üye oldum. Bolgemde Turkcell ve vodafoneden daha iyi hız alıyorum. Vodafone 11mbitti.

30GB hediye de yansıdı hemen SMS gönderince.
Mesaj otomatik birleştirildi:

319 TL onay verdikten sonra extra 114,94 daha indirim yapıldığı SMS geldi 205 oldu. 5dk sonra geliyor sorun yok 205 TL Tarife.
Screenshot_20231027_122830_Messages.jpg

Ekler

• Screenshot_20231027_120055_Trk Telekom.jpg
    Screenshot_20231027_120055_Trk Telekom.jpg
    479.2 KB · Hit: 76
  • Screenshot_20231027_120354_Chrome.jpg
    Screenshot_20231027_120354_Chrome.jpg
    380 KB · Hit: 82
  • Screenshot_20231027_122140_Pokus.jpg
    Screenshot_20231027_122140_Pokus.jpg
    450.7 KB · Hit: 83

memsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Kaya
Merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir durum ayın 26 geçiş işlemleri yaptım denemek amaçlı olarak YouTube videosu izliyorum YouTube premium kullanıyorum reklam yok olmasına rağmen internet limitinden düşüyor sizde böyle bir durum varmı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir durum ayın 26 geçiş işlemleri yaptım denemek amaçlı olarak YouTube videosu izliyorum YouTube premium kullanıyorum reklam yok olmasına rağmen internet limitinden düşüyor sizde böyle bir durum varmı
205TL lik paketten mi aldınız?

Keyfen

80+ Bronze
turkcell kullanıyorum çekim kuvveti pek iyi değil açıkcası ormanlardada aynı doğadada aynı şehrin merkezinde bile yer yer aynı, türktelekom nasıl o konuda millet kullanan varmı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bunun aynısını yazmıslardı burada da ben bilemiyorum ama yaşayanlara sorabilirsiniz isterseniz eski mesajlarda var.

Biri şöyle yazmıs:
"Ben 2019 yılında TT'de sınırsız YouTube paketi almıştım ve hiç bir sorun olmadı uygulamadan izledim video.reklamlar ise günde en fazla 10mb yiyordu kendi netimden. Bu ay yine 59tl'ye aldım paketi ve maalesef olmadı bu sefer uygulamadan girince kendi netimden yiyor video kalitesi 144p olsa bile , müşteri hizmetlerini aradım ,kadın diyorki "Ben burdan bakiyorum bi sorun yok, arka plan uygulamaları ve YouTube reklamlari kendi netinizden yer" dedi ama bı günde 3 5gb gidiyor diyorum "beyfendi bı sorun yok" diyor. Neyse sadete geleyim , tarayıcıdan chorme'den YouTube girip bakıyorum o zaman düzgün çalışıyor paket fakat bu seferde tarayıcı açtım diye onun ücretini netimden kesiyor , ortalama 10 saat YouTube takılıyorum 150 200 MB yiyor kendi netimden. Velhasıl kelam bu paket bozuk YouTube uygulamasından girince kendi netimden yiyor."

memsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Kaya
Bunun aynısını yazmıslardı burada da ben bilemiyorum ama yaşayanlara sorabilirsiniz isterseniz eski mesajlarda var.

Biri şöyle yazmıs:
"Ben 2019 yılında TT'de sınırsız YouTube paketi almıştım ve hiç bir sorun olmadı uygulamadan izledim video.reklamlar ise günde en fazla 10mb yiyordu kendi netimden. Bu ay yine 59tl'ye aldım paketi ve maalesef olmadı bu sefer uygulamadan girince kendi netimden yiyor video kalitesi 144p olsa bile , müşteri hizmetlerini aradım ,kadın diyorki "Ben burdan bakiyorum bi sorun yok, arka plan uygulamaları ve YouTube reklamlari kendi netinizden yer" dedi ama bı günde 3 5gb gidiyor diyorum "beyfendi bı sorun yok" diyor. Neyse sadete geleyim , tarayıcıdan chorme'den YouTube girip bakıyorum o zaman düzgün çalışıyor paket fakat bu seferde tarayıcı açtım diye onun ücretini netimden kesiyor , ortalama 10 saat YouTube takılıyorum 150 200 MB yiyor kendi netimden. Velhasıl kelam bu paket bozuk YouTube uygulamasından girince kendi netimden yiyor."
Ok teşekkürler birde böyle deneyim

alperenmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Mutgan
@AGUMBA kral ben kendim geçmedim annem için 10gb lik paketi yapmışım 5555 e SOZ yazıp gonderdım 147 tl cıkıyor 10 gb lık paket farklı bi sms mi atmam gerekiyor 94 tl yazıyordu internet sayfasında

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
12 aylık mı bu taahhüt? yoksa 24 ay mı yapıyorlar ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
@AGUMBA kral ben kendim geçmedim annem için 10gb lik paketi yapmışım 5555 e SOZ yazıp gonderdım 147 TL cıkıyor 10 gb lık paket farklı bi sms mi atmam gerekiyor 94 TL yazıyordu internet sayfasında
Gelen mesajlarda sistemsel hata var sıkıntı yok bana da 290 larda yazıyordu ama fatura 214 geldi. O sistemsel bir hata sıkıntı yok

12 aylık mı bu taahhüt? yoksa 24 ay mı yapıyorlar ?
12 aylık. Keşke 24 olsa

onay sms ini de göndereyim mi o zaman
onay sms ini göndermedim şuanlık
Gönder

Ok teşekkürler birde böyle deneyim
Ben dün denedçm hiç wifi bağlanmadım toplam 300mb civarı gitti paketten

turkcell kullanıyorum çekim kuvveti pek iyi değil açıkcası ormanlardada aynı doğadada aynı şehrin merkezinde bile yer yer aynı, türktelekom nasıl o konuda millet kullanan varmı
Kardeşim kendi şehrindekilere ve çevrendekilere sorarsan senin için daha sağlıklı bir sorgulama olur

Kardeşim şu an yaptığın bütün kullanımların ilk ay hediye internetinden gidiyor o yüzden sosyal medya YouTube veya herhangi bir yer fark ettirmek sizin yaptığın bütün kullanımlar İlk ay hediye paketinden gider. OKUYACAK ARKADAŞLAR HERKES İÇİN GEÇERLİ ŞU AN BÜTÜN KULLANIMLARINIZ HEDİYE İNTERNETİNİZDEN GİDER BEN DÜNDEN BERİ KENDİ İNTERNETİMİ KULLANIYORUM TOPLAMDA 300 MB İNTERNETİM GİTTİ O DA MUHTEMELEN DONANIM HABER FORUM'DA GİTTİ

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,379
Üyeler
165,975
Son üye
naızerov
Top Bottom