Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

kralmali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Ali Yosunkaya
türk telekom müdürlüğünden geçiş yaptım bende hatta e sim aldım hat açıldıktan sonra ücret dahi almadılar. bayi 400 istedi birisi 250 birisi 300 ne tuttururlarsa heralde.

şu youtube premium işini yapan var mı

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Ttkom müşterisiyim. Tahhütüm var. Buna nasıl geçebilirirm ?
Geçerklen tahhüt parasını kitler ler mi ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
yok mok cekenlere bastirin gitisin. tarife online da mevcut iste. linkte ekledim..

Alıntıyı görüntüle

Aleni yalan söylüyorlar ya. Ama online den yapmanızı tavsiye etmem dünden beri 3 kişi geldi online taşımada sorun yaşanmış kart gelmiş ama açılmamış. Sisteme girdiğimde 1 kişide sorun olmadı ben taşıyıp kartını verdim ama diğer 2 kişide kart gelmesine rağmen kart hala kuryede gözüküyordu... Mümkün olduğunca bayilerden yapmaya çalışın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 28inde gidiyorum müdürlüğe yaptırıyorum hsonu açıklar mi acaba ctesi günü 😂
Öğlene kadar olabilir

Hocam başka tarife var mı? Daha ucuz daha az internet olan. 40 GB bana fazla bitiremem. Evde ve iş yerinde wifi var zaten.
Enerji tarifesini yapacaktım aslında ama sadece Enerjisa işlem merkezinde yapılıyormuş. 123 TL 20 GB olanı yaptıracağım muhtemelen.
Var kardeşim en düşüğü 103 TL den başlıyor ihtiyacına göre bir şey bulursun sen git bayiye

tvibu go süper paket için başvuran oldumu ben aradım müşteri hizmetlerini kayıt yaptılar msj gelecek dedi 1 gün geçti ses seda yok
Bidaha ara kardeşim ben telefonu kapatınca olmuştu belki işlem askıda falan kalmıştır. Çok efsane filmler yok ama history channel falan onların hepsi açık bence onlar çok iyi izleye vaktin varsa

Arkadaşlar konu dışı bir şey sorcam benim halı hazırda ttmobil taahhüt üm 60 gün sonra doluyor şu an ki ücretler de baya yüksek fiyatlı bunun bir yolu yordamı varmıdır indirimli almak için
Hemen hattını başka operatöre faturasız taşıyorsun cayma bedeli çok çıkmazsa yada ödemeyi kabul edersen ondan sonra taşıma tamamlanınca TT ye bu tarifelere geri taşıyorsun 31 ekime kadar vakit var 31 Ekim dahil

arkadaşlar ücretsiz 3 ay youtube premium dan nasıl yararlanacağız ?
Müşteri hizmetleri ile irtibata geç onlar yardımcı olur

Hocam hayırlı olsun 205TL lik pakete mi geçtin?

@AGUMBA Hocam birisi sorarsa al sana referans :D Bayiiler yapmıyor da bak müdürlükte gayet tabi yapıyolar
Siz bayilere çok bilgi veriyorsunuz. Git gel yapcam diyen bile var. Adam neden yapsın adet kendinden silincek 😂 ben bugün bir arkadaşı aradım en son adam bana bildiğimi sorgulattı yav 😂 ben zaten çalışanım bana referansa gerek yok yapılacağını ben adım gibi biliyorum zaten 😂

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Aleni yalan söylüyorlar ya. Ama online den yapmanızı tavsiye etmem dünden beri 3 kişi geldi online taşımada sorun yaşanmış kart gelmiş ama açılmamış. Sisteme girdiğimde 1 kişide sorun olmadı ben taşıyıp kartını verdim ama diğer 2 kişide kart gelmesine rağmen kart hala kuryede gözüküyordu... Mümkün olduğunca bayilerden yapmaya çalışın

Öğlene kadar olabilir

Var kardeşim en düşüğü 103 TL den başlıyor ihtiyacına göre bir şey bulursun sen git bayiye

Bidaha ara kardeşim ben telefonu kapatınca olmuştu belki işlem askıda falan kalmıştır. Çok efsane filmler yok ama history channel falan onların hepsi açık bence onlar çok iyi izleye vaktin varsa

Hemen hattını başka operatöre faturasız taşıyorsun cayma bedeli çok çıkmazsa yada ödemeyi kabul edersen ondan sonra taşıma tamamlanınca TT ye bu tarifelere geri taşıyorsun 31 ekime kadar vakit var 31 Ekim dahil

Müşteri hizmetleri ile irtibata geç onlar yardımcı olur

Siz bayilere çok bilgi veriyorsunuz. Git gel yapcam diyen bile var. Adam neden yapsın adet kendinden silincek 😂 ben bugün bir arkadaşı aradım en son adam bana bildiğimi sorgulattı yav 😂 ben zaten çalışanım bana referansa gerek yok yapılacağını ben adım gibi biliyorum zaten 😂
Bana diyor geçemezsin bilmem ne vs. Ben diyorum abi geçmicem bi yere sen beni faturasıza geçir de yeter ben onu istiyorum. Dediğin gibi amacını söylemicen hiç. Geçmek istiyorum diceksin bu kadar :D

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram
hangi tarifeler var ve ne kadar çok masaj var ama bu bilgiyi düzgün göremedim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
31 ine kadar mevcut

O paketteki tivibu go için internet veriyolar mı
Sen de tam ölücü çıktın 😂 bilmiyorum ama yok galiba onun için ayrı internet

türk telekom müdürlüğünden geçiş yaptım bende hatta e sim aldım hat açıldıktan sonra ücret dahi almadılar. bayi 400 istedi birisi 250 birisi 300 ne tuttururlarsa heralde.

şu youtube premium işini yapan var mı
Evet e sim müdürlüklerde bedava ama bayiler ücretli yapıyor. Fiyatlandırmalar da kafaya göre. TT buna izin veriyor vermese bir şey diyemeyiz ama veriyor o yüzden sazan gibi atlamamak lazım 😂

Ttkom müşterisiyim. Tahhütüm var. Buna nasıl geçebilirirm ?
Geçerklen tahhüt parasını kitler ler mi ?
Git gel yapman lazım ve evet cayma bedelin varsa ödemek zorundasın

Bana diyor geçemezsin bilmem ne vs. Ben diyorum abi geçmicem bi yere sen beni faturasıza geçir de yeter ben onu istiyorum. Dediğin gibi amacını söylemicen hiç. Geçmek istiyorum diceksin bu kadar :D
Bugün bize gelen bi müşteri Vodafone çalışanlarına ayarı vermiş öyle gelmiş. Geçenezsin 3 ay falan demişler adam da vermiş ayarı sen beni geçir benim ne yapacağımdan sanane demiş 😂

Yav yapacağım ama burda tek bayi var oda ana bayi değil zaten ve olmaz dedi
İmkanın varsa merkeze gitmen senşn için en hayırlısı kardeşim

hangi tarifeler var ve ne kadar çok masaj var ama bu bilgiyi düzgün göremedim
Al kardeşim. Numara taşıma yapıcak isen fiyatların üste 10 tl koy yeni hat alıcak isen 42 TL koy vergi olarak. 42 TL 1. Sene sadece yeni hat vergisi sonra o da telsiz kullanıma dönüyor sadece 9.43 TL

Ekler

• IMG-20231024-WA0002.jpg
    IMG-20231024-WA0002.jpg
    232.8 KB · Hit: 76
  • IMG-20231024-WA0000.jpg
    IMG-20231024-WA0000.jpg
    223.3 KB · Hit: 68
Son düzenleme:

GazzeliAtalay

80+ Bronze
31 ine kadar mevcut

Evet e sim müdürlüklerde bedava ama bayiler ücretli yapıyor. Fiyatlandırmalar da kafaya göre. TT buna izin veriyor vermese bir şey diyemeyiz ama veriyor o yüzden sazan gibi atlamamak lazım 😂

Bugün bize gelen bi müşteri Vodafone çalışanlarına ayarı vermiş öyle gelmiş. Geçenezsin 3 ay falan demişler adam da vermiş ayarı sen beni geçir benim ne yapacağımdan sanane demiş 😂

Al kardeşim. Numara taşıma yapıcak isen fiyatların üste 10 TL koy yeni hat alıcak isen 42 TL koy vergi olarak. 42 TL 1. Sene sadece yeni hat vergisi sonra o da telsiz kullanıma dönüyor sadece 9.43 TL
TT’luyum. Taahhüt mevcut. Geçmenin bir yolu var mı? Geçişler sadece şubeden mi oluyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
TT’luyum. Taahhüt mevcut. Geçmenin bir yolu var mı? Geçişler sadece şubeden mi oluyor
Git gel yapman lazım. Turkcell veya Vodafone gidip faturasıza taşıyacaksın onlar da sana ilk 3 ay başka yere taşıyamazsın diye yalan söyleyecekler inanma. Hat taşıman tamamlanınca diğer hat aktif olunca hemen TT bayisine git ordan bu tarifelerde birine geç. Online taşımayı önermem çok sorun çıkıyor. Tabi hepsinden önce cayma bedelini kabul etmen lazım tamam ben bunu öderim diyorsan geç

Penguen

80+ Silver
31 ine kadar mevcut

Al kardeşim. Numara taşıma yapıcak isen fiyatların üste 10 TL koy yeni hat alıcak isen 42 TL koy vergi olarak. 42 TL 1. Sene sadece yeni hat vergisi sonra o da telsiz kullanıma dönüyor sadece 9.43 TL
Müdürlüğe gidip esim ile yeni hat alırsak hiç ücret ödemiyor muyuz? Sanmıyorum öyle bi şey olduğunu ama. Telefon esim destekli ama yurtdışı bide, o nasıl oluyo

Top Bottom