Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Müdürlüğe gidip esim ile yeni hat alırsak hiç ücret ödemiyor muyuz? Sanmıyorum öyle bi şey olduğunu ama. Telefon esim destekli ama yurtdışı bide, o nasıl oluyo
Faturalı hatlarda ücret ödemezsin faturana ek 42 TL vergi yansır 12 ay boyunca. E sim tarafını tam bilmiyorum bir şey diyemem ama yd telefonlarda numara taşıma yapınca yada farklı hat takınca tekrar btk yıl arayıp bilgi vermen gerekiyor haberin olsun

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Faturalı hatlarda ücret ödemezsin faturana ek 42 TL vergi yansır 12 ay boyunca. E sim tarafını tam bilmiyorum bir şey diyemem ama yd telefonlarda numara taşıma yapınca yada farklı hat takınca tekrar btk yıl arayıp bilgi vermen gerekiyor haberin olsun
Hattı üstüme aldıktan sonra Türk telekoma gidip kendim bu tarifeye geçebilir miyim bi bekleme vs olur mu?

ozanekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan Ekin
reziller, 3-4 gün yüksek hiz internet kullandim. 60-70 mbps. sabahtan beri hizim 700 kbps yi geçmiyor. böyle boktan işte güvenip geçtik Turkcellden belki bir seyler düzelmiştir artık diye. Ucuz etin yahnisi anca bu kadar

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
reziller, 3-4 gün yüksek hiz internet kullandim. 60-70 mbps. sabahtan beri hizim 700 kbps yi geçmiyor. böyle boktan işte güvenip geçtik Turkcellden belki bir seyler düzelmiştir artık diye. Ucuz etin yahnisi anca bu kadar
Kardeşim ben aldığımdan beri aynı hızda kullanıyorum bende bir sorun yok belki bölgende çalışma vardır. Ben bir sorun yaşamadım 2 aydır benim bölgem 20 mbps civarı alıyor ve bir oynama olmuyor. Ayrıca ilk ay cayma bedeli çok az çıkar memnun kalmadıysa Turkcell e geri geçmenin öneririm hem yeni müşteri kampanyalarından da yararlanabilirsin ama hepsinden önce daha 1 hafta bile olmamış hattı alalı bukadar büyük tepkiler verme bence belli bir süre kullan baktın bölgende çekim sorunu var geri dön Turkcell e ilk ay içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hattı üstüme aldıktan sonra Türk telekoma gidip kendim bu tarifeye geçebilir miyim bi bekleme vs olur mu?
Kardeşim sen sürekli alengirli sorular soruyorsun bence sen bayiye git işlemlerinin hepsini detaylı sor bi hat taşıyacaksın 40 dereden su getirdin 😂

ozanekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan Ekin
Kardeşim ben aldığımdan beri aynı hızda kullanıyorum bende bir sorun yok belki bölgende çalışma vardır. Ben bir sorun yaşamadım 2 aydır benim bölgem 20 mbps civarı alıyor ve bir oynama olmuyor. Ayrıca ilk ay cayma bedeli çok az çıkar memnun kalmadıysa Turkcell e geri geçmenin öneririm hem yeni müşteri kampanyalarından da yararlanabilirsin ama hepsinden önce daha 1 hafta bile olmamış hattı alalı bukadar büyük tepkiler verme bence belli bir süre kullan baktın bölgende çekim sorunu var geri dön Turkcell e ilk ay içinde

Kardeşim sen sürekli alengirli sorular soruyorsun bence sen bayiye git işlemlerinin hepsini detaylı sor bi hat taşıyacaksın 40 dereden su getirdin 😂
600 tl fesih odedim Turkcellden gecerken... geri getirmeyecek sonuçta. malesef çalıştığıniz yeri korumak zorunda hissediyorsunuz belki bilmiyorum ama rezalet hizmet anlayışı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Yetkili abimizi gördük soruyoruz merak ettim yalan da söylüyorlar yapamazsın edemezsin diye sonra 😂 bilelim diye

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
600 TL fesih odedim Turkcellden gecerken... geri getirmeyecek sonuçta. malesef çalıştığıniz yeri korumak zorunda hissediyorsunuz belki bilmiyorum ama rezalet hizmet anlayışı
Sizce yazdığım yazıda çalıştığım yeri mi korudum yoksa bölgenizde bir sorun olabileceğini mi söyledim? Ayrıca neyini koruyayım sanki TT net benim. Mesela ben kendim en fazla 6 Mbps internet alabiliyorum ve açık açık söylüyorum TTNet altyapı yenileme konusunda eski yerleri önemsemiyor. Siz kendi ağzınızla deneyeceğm dediniz sizi kimse zorlamadı ve paranızı da geri alamayacaksınız aynı şekilde ben de denedim 800 TL ödedim cayma için ve bir sorun yaşamadım. Ben size biraz daha beklemenizi tavsiye ederken siz kalkmış fevri konuşuyorsunuz. He istediğinizi söyleyin umrumda bile değil çünkü kimse kafanıza silah dayanmadı geçin diye. Ben hâlâ bölgenizde bir çalışma olabilir diyorum veya hattınızı başka bir telefona takıpta da deneyebilirsiniz

600 TL fesih odedim Turkcellden gecerken... geri getirmeyecek sonuçta. malesef çalıştığıniz yeri korumak zorunda hissediyorsunuz belki bilmiyorum ama rezalet hizmet anlayışı
Bu arada hiçbir operatör size çekim garantisi de vermiyor ama şu an mobil tarafta en çok çalışmayı yapan TT
Yetkili abimizi gördük soruyoruz merak ettim yalan da söylüyorlar yapamazsın edemezsin diye sonra 😂 bilelim diye
Şaka bir yana ben e sim konusunda hiç iyi değilim o yüzden sana net bir şey dersem yalan olur

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Yunus Şahin
Bitti mi bu kampanya? Pazartesi abim geçmek istiyordu bu pakete?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Melih Baygör
Arkadaşlar kampanyalı tarifeye geçmek istiyordum ve telekom kullanıcısıydım. 23 Ekim tarihinde vodafone'a geçiş işlemini başlatmıştım ve 25 ekim tarihi itibariyle vodafone'a geçişim sağlanmıştı. Aynı gün telekom bayisine gittim ve geçemezsin gibi zırvalar söylediler. Bende 25 ekim tarihinde başka bir bayiye gittim ve geçiş işlemlerimi sorunsuzca hallettim. 28 ekim tarihi itibariyle tekrar telekoma geçeceğim. Geçemezsin vs gibi ifadelere itibar etmeyin. Tarife bilgisinde 30 lira ekstra bir ücret çıkacağı yazıyor, bu ücret karşılığı hattınızı taşıyabilirsiniz. Kampanya son geçiş tarihi 31 ekim olarak güncellendi. Bu tarihe kadar geçiş işlemi başlatmış olmanız gerekiyor. Sonrasında tarafınıza gelecek mesajlara onay vererek, tarife indiriminden faydalanabiliyorsunuz. Hattım yarın açılacak bir olumsuzluk olursa mesajımı güncellerim. Herkese hayırlı olsun.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar kampanyalı tarifeye geçmek istiyordum ve telekom kullanıcısıydım. 23 Ekim tarihinde vodafone'a geçiş işlemini başlatmıştım ve 25 ekim tarihi itibariyle vodafone'a geçişim sağlanmıştı. Aynı gün telekom bayisine gittim ve geçemezsin gibi zırvalar söylediler. Bende 25 ekim tarihinde başka bir bayiye gittim ve geçiş işlemlerimi sorunsuzca hallettim. 28 ekim tarihi itibariyle tekrar telekoma geçeceğim. Geçemezsin vs gibi ifadelere itibar etmeyin. Tarife bilgisinde 30 lira ekstra bir ücret çıkacağı yazıyor, bu ücret karşılığı hattınızı taşıyabilirsiniz. Kampanya son geçiş tarihi 31 ekim olarak güncellendi. Bu tarihe kadar geçiş işlemi başlatmış olmanız gerekiyor. Sonrasında tarafınıza gelecek mesajlara onay vererek, tarife indiriminden faydalanabiliyorsunuz. Hattım yarın açılacak bir olumsuzluk olursa mesajımı güncellerim. Herkese hayırlı olsun.
Hocam çok sağolasın bilgilendirme için. 30TL tek seferlik mi acaba?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Melih Baygör
Top Bottom