Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Gelen mesajlarda sistemsel hata var sıkıntı yok bana da 290 larda yazıyordu ama fatura 214 geldi. O sistemsel bir hata sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 aylık. Keşke 24 olsa

Gönder

Ben dün denedçm hiç wifi bağlanmadım toplam 300mb civarı gitti paketten

Kardeşim kendi şehrindekilere ve çevrendekilere sorarsan senin için daha sağlıklı bir sorgulama olur

Kardeşim şu an yaptığın bütün kullanımların ilk ay hediye internetinden gidiyor o yüzden sosyal medya YouTube veya herhangi bir yer fark ettirmek sizin yaptığın bütün kullanımlar İlk ay hediye paketinden gider. OKUYACAK ARKADAŞLAR HERKES İÇİN GEÇERLİ ŞU AN BÜTÜN KULLANIMLARINIZ HEDİYE İNTERNETİNİZDEN GİDER BEN DÜNDEN BERİ KENDİ İNTERNETİMİ KULLANIYORUM TOPLAMDA 300 MB İNTERNETİM GİTTİ O DA MUHTEMELEN DONANIM HABER FORUM'DA GİTTİ
peki ilk 12 ay sonraki 12 ay şeklinde bi açıklama var mı sözleşmede ? vodafone'da mesela ilk 12 ay atıyorum 150 tl sonraki 12 ay 190 tl gibi.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
BU ARADA SİZE GELEN MESAJLARDAKİ FİYATLAR SİSTEMSEL BİR HATADAN DOLAYI FAZLA GELİYOR BEN DE KENDİM LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA PAKETİNİ KULLANIYORUM FATURAM 214.65 TL GELİYOR YANİ HERHANGİ BİR SORUN YOK O YÜZDEN SOZ VE ONAY MESAJLARINI GECİKTİRMEYİN ÇÜNKÜ İNDİRİMDEN YARARLANMANIZ İÇİN BU MESAJLARI İLK AYDA ATMANIZ GEREKLİ EĞER BU MESAJLARI İLK AY İÇERİSİNDE YOLLAMAZSANIZ İNDİRİMDEN FAYDALANAMAZSINIZ

peki ilk 12 ay sonraki 12 ay şeklinde bi açıklama var mı sözleşmede ? vodafone'da mesela ilk 12 ay atıyorum 150 TL sonraki 12 ay 190 TL gibi.
Maalesef yok sadece 1 sene

Hat açıldı SMS gönderdim 319 yazıyordu muster hizmetleri düzelecek dedi onayladım. 205 olarak düzeldi. Güncel tutar 94 TL şuan. Pokusta üye oldum. Bolgemde Turkcell ve vodafoneden daha iyi hız alıyorum. Vodafone 11mbitti.

30GB hediye de yansıdı hemen SMS gönderince.

319 TL onay verdikten sonra extra 114,94 daha indirim yapıldığı SMS geldi 205 oldu. 5dk sonra geliyor sorun yok 205 TL Tarife.
Alıntıyı görüntüle
Sadece rakamsaö bir düzeltme. Bu mesaj gelmese bile bir sorun olmuyor ama siz yinede işinizi çözmüşsünüz buradaki bazı insanlar gibi armut piş ağzıma düş diyip hemen yazmamışsınız sizi tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

qwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsa
Bimcell’den geçince olmuyor mu? Bayi 300 TL civarı bir fiyat söyledi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar kampanyalı tarifeye geçmek istiyordum ve telekom kullanıcısıydım. 23 Ekim tarihinde vodafone'a geçiş işlemini başlatmıştım ve 25 ekim tarihi itibariyle vodafone'a geçişim sağlanmıştı. Aynı gün telekom bayisine gittim ve geçemezsin gibi zırvalar söylediler. Bende 25 ekim tarihinde başka bir bayiye gittim ve geçiş işlemlerimi sorunsuzca hallettim. 28 ekim tarihi itibariyle tekrar telekoma geçeceğim. Geçemezsin vs gibi ifadelere itibar etmeyin. Tarife bilgisinde 30 lira ekstra bir ücret çıkacağı yazıyor, bu ücret karşılığı hattınızı taşıyabilirsiniz. Kampanya son geçiş tarihi 31 ekim olarak güncellendi. Bu tarihe kadar geçiş işlemi başlatmış olmanız gerekiyor. Sonrasında tarafınıza gelecek mesajlara onay vererek, tarife indiriminden faydalanabiliyorsunuz. Hattım yarın açılacak bir olumsuzluk olursa mesajımı güncellerim. Herkese hayırlı olsun.
İşte buladar basit ya. Şu sektörde yalansız çalışmak oladar zor ki. Ben mesela diyorum faturasız taşımalarda bekleme, ücret ödeme gibi şeyler yok ve olamaz diye. İnsanları kandırıp korkutuyorlar. Bu dünyada biraz da insan faydası için çalışmak lazım tamam o insan belki senin bi işine yaramayacak ama elbet sana bir yararı dokunacak bir arkadaşı ile gelecek

Bimcell’den geçince olmuyor mu? Bayi 300 TL civarı bir fiyat söyledi
Malesef bimcell den faturalıya geçişlere özel tarifeler var onlardna yapılıyor. Onlar da uygun ama bunlar kadar olamaz tabii ki

Son düzenleme:

qwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsa
vodafone ya da turkcell faturasıza geçsem sonra türk telekoma gelsem 31 ekime kadar olmaz mı

memsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Kaya
Gelen mesajlarda sistemsel hata var sıkıntı yok bana da 290 larda yazıyordu ama fatura 214 geldi. O sistemsel bir hata sıkıntı yok

12 aylık. Keşke 24 olsa

Gönder

Ben dün denedçm hiç wifi bağlanmadım toplam 300mb civarı gitti paketten

Kardeşim kendi şehrindekilere ve çevrendekilere sorarsan senin için daha sağlıklı bir sorgulama olur

Kardeşim şu an yaptığın bütün kullanımların ilk ay hediye internetinden gidiyor o yüzden sosyal medya YouTube veya herhangi bir yer fark ettirmek sizin yaptığın bütün kullanımlar İlk ay hediye paketinden gider. OKUYACAK ARKADAŞLAR HERKES İÇİN GEÇERLİ ŞU AN BÜTÜN KULLANIMLARINIZ HEDİYE İNTERNETİNİZDEN GİDER BEN DÜNDEN BERİ KENDİ İNTERNETİMİ KULLANIYORUM TOPLAMDA 300 MB İNTERNETİM GİTTİ O DA MUHTEMELEN DONANIM HABER FORUM'DA GİTTİ
Tamam teşekkür ederim bu hediye bitsin birde öyle deneyim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
türk telekom müdürlüğünden geçiş yaptım bende hatta e sim aldım hat açıldıktan sonra ücret dahi almadılar. bayi 400 istedi birisi 250 birisi 300 ne tuttururlarsa heralde.

şu youtube premium işini yapan var mı
Hocam aylık 40 ₺ ekstra ücret almıyorlar mı müdürlükte? Bana da aynısını dediler yok 450 yok 500 hat ücreti. Bu aldığınız e sim normal sim kartından farklı mı oluyor ?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Hat açıldı SMS gönderdim 319 yazıyordu muster hizmetleri düzelecek dedi onayladım. 205 olarak düzeldi. Güncel tutar 94 TL şuan. Pokusta üye oldum. Bolgemde Turkcell ve vodafoneden daha iyi hız alıyorum. Vodafone 11mbitti.

30GB hediye de yansıdı hemen SMS gönderince.

319 TL onay verdikten sonra extra 114,94 daha indirim yapıldığı SMS geldi 205 oldu. 5dk sonra geliyor sorun yok 205 TL Tarife.
Alıntıyı görüntüle
Hocam pokus kullanmanın bir artısı var mı? Fatura ödeyince cashback vs mi veriyor?

qirash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Uyanık
Arkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım fakat online işlemler uygulamasında sadece 40gb gözüküyor "LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA" diye bir şey gözükmüyor acaba tanımlama yapmamız mı lazım limitsiz kullanım için ?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Arkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım fakat online işlemler uygulamasında sadece 40gb gözüküyor "LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA" diye bir şey gözükmüyor acaba tanımlama yapmamız mı lazım limitsiz kullanım için ?
Tarife ve paketler kısmında gözüküyor

kralmali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Ali Yosunkaya
Hocam aylık 40 ₺ ekstra ücret almıyorlar mı müdürlükte? Bana da aynısını dediler yok 450 yok 500 hat ücreti. Bu aldığınız e sim normal sim kartından farklı mı oluyor ?
ben yeni hat almadım hocam zaten mevcut fiziksel hattımı e sim e geçirdim. çünkü çift hat kullanıyorum

Top Bottom