Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Aralıkta çıkıcak fatura işte senin yeni hat değilmiydi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cayma bedeli varsa o da olabilir. Müşteri hizmetlerini ara tahhütte sıkıntı var mı sor
aralık faturası o cayma bedeli yeni hattın faturasına yansımaz eski operatörde kalır borcu.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
aralık faturası o cayma bedeli yeni hattın faturasına yansımaz eski operatörde kalır borcu.
Bugün garip bir şekilde sorun oldu eski bir müşterim bundan önceki fiyatlar zamanında taahhüt yapmamıza rağmen yeni paket fiyatlarını ödüyordu müşteri hizmetlerini aradım biraz zorlayınca aynı paketi vergiler dahil 265 TL ye verdiler adam 400 üzeri ödüyordu. Yani böyle sorunlar yaşanabilir eğer böyle sorunlar yaşarsanız müşteri hizmetlerini arayıp bu sorunu çözmezseniz ben hattımı faturasız yapacağım diyin sizi o birime aktarsınlar orda halledin işinizi

Yeni konu açtım tekrar başladı yıldızlı günler ama fiyatlar daha yüksek. O da normal çünkü o zamanki paket fiyatlarının üstüne zam geldi

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: john

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Aralıkta çıkıcak fatura işte senin yeni hat değilmiydi zaten

Cayma bedeli varsa o da olabilir. Müşteri hizmetlerini ara tahhütte sıkıntı var mı sor

Seçtiğin bir pakwtin üstüne 12 ay boyunca 42 TL vergi yansıyor
Ben hattımı taşıdım hocam bir arayayım tek kalamadım ki başımda dünya insan var

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Ozaman bayiye git sor müsait bir zamanda ilgilensinler
Öğrendim sebebini 205 fatura 10 vergi 19.90 Apple Music 19.90 mobil ödeme ücreti mobil ödeme ücreti alan bir ttmobili duydum ilginçmiş

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yusuf Bahadır
Yarın hattımı vodofoneye taşısam sonra geri dönsem yetişir miyim? Dün verdim bayiye gittim diyor sistem yok yarın taşıyacağım. Saçmalık resmen yarın başlayacak işlemler

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bu arada YouTube da video izlerken kalite sınırı var mı mesela bir zamanlar kardeşim Vodafone da sadece 480p video izlerken internet paketini yemeyeceğini söylüyordu

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Öğrendim sebebini 205 fatura 10 vergi 19.90 Apple Music 19.90 mobil ödeme ücreti mobil ödeme ücreti alan bir ttmobili duydum ilginçmiş
Harca harca sonra vay bana fatura fazla geldi 😂

Bu arada YouTube da video izlerken kalite sınırı var mı mesela bir zamanlar kardeşim Vodafone da sadece 480p video izlerken internet paketini yemeyeceğini söylüyordu
Ben onu özellikle eğitmenlerle sordum ikiside yok dedi. Ben kendim de izliyorum her gün 1080p de 4 günde giden internet 2.65gb o da wifi beklememek için oyunun bir kısmını mobilden indirdim, yedeklemeleri falan mobil veri ile yaptım onlardan yemiştir. İzlediğim videolardan gitse çok daha fazla giderdi. Kendim de geçeceğim için önden ayrıntılı öğrenmiştim kendi ayağıma sıkmayım diye 😂

Yarın hattımı vodofoneye taşısam sonra geri dönsem yetişir miyim? Dün verdim bayiye gittim diyor sistem yok yarın taşıyacağım. Saçmalık resmen yarın başlayacak işlemler
22 kasıma kadar vakit var rahat rahat yetişir sıkıntı yok. Vodafoneye faturasız geç 2-3 güne açıldığında direkt geri dön TT ye

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yusuf Bahadır
Harca harca sonra vay bana fatura fazla geldi 😂

Ben onu özellikle eğitmenlerle sordum ikiside yok dedi. Ben kendim de izliyorum her gün 1080p de 4 günde giden internet 2.65gb o da wifi beklememek için oyunun bir kısmını mobilden indirdim, yedeklemeleri falan mobil veri ile yaptım onlardan yemiştir. İzlediğim videolardan gitse çok daha fazla giderdi. Kendim de geçeceğim için önden ayrıntılı öğrenmiştim kendi ayağıma sıkmayım diye 😂

22 kasıma kadar vakit var rahat rahat yetişir sıkıntı yok. Vodafoneye faturasız geç 2-3 güne açıldığında direkt geri dön TT ye
Senin dükkan nerde hocam, yakınsan senden geçelim, bir faydamız olur

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
tekrardan mı bu paket devam ediyor ?yani taşısak alabilir miyiz aynı fiyata ?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
Sen Sakarya'daysan bana özelden yaz
Hocam, benim faturalı hattım var. Ama sınır yok ve çok az geliyor artık interneti vs. Yüksek kotalı tarifeye geçmek istiyorum. Tahattüt varken tarife değişikliği yapabilir miyim?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
tekrardan mı bu paket devam ediyor ?yani taşısak alabilir miyiz aynı fiyata ?
Aynı fiyat değil yeni konu açtım ona bakabilirsin orda güncel fiyatlar var. Sıcak fırsatlar kategorisinde

Hocam, benim faturalı hattım var. Ama sınır yok ve çok az geliyor artık interneti vs. Yüksek kotalı tarifeye geçmek istiyorum. Tahattüt varken tarife değişikliği yapabilir miyim?
Tarife değişiklikleri sadece müşteri hizmetlerinden yapılıyor. 44441500 ara bu paket bana yetmiyor ben ya kontörlüye geçicem yada hattımı kapatıp yeni alıcam falan diyin sizi ikna birimine yönlendirirler. İkna biriminden daha ucuza daha iyi teklif alabilirsiniz bir şansınızı deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,382
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom