kaçı arıyoruz hocam ? normal müşteri hizmetleri mi ?Herkese selamlar. Beni sabah 9 da aradılar kampanya bitti dediler sonra 11:30 da tekrar aradılar yoğun ilgiden dolayı ayın 30'una kadar tekrar uzatıldı dediler. Benden bilgileri aldılar 24 saat içerisinde kurye ile sim kartınız gönderilecek dediler. İlgilenen herkesin bilgisi olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzamış kral teşekkür ederim yaptım hallettim yarın kart gelecek sonra ne yapıcam?Siz başvuru kısmından hat taşımaya tıklayın, aradıklarında kampanya uzatılmış daha öncede başvurdum zaten dersiniz yani beni arayan kişi öyle söyledi 30 una kadar uzatıldı dedi. Umarım farklı bir tarife kilitlememiştir.
Sevindim hallolmasına. Bana sms geldi, randevu için gün seçtim. Artık kurye bekleyeceğiz. Hat sahibinin 1 2 imzasını alıp, kimliğini okutacaklar sisteme bu kadar.Uzamış kral teşekkür ederim yaptım hallettim yarın kart gelecek sonra ne yapıcam?
Bir iki mesaj önce yazdım oraya bakarsanız iyi olur. Biz online başvuru yaptık, onlar aradı.kaçı arıyoruz hocam ? normal müşteri hizmetleri mi ?
Biz hallettik, hattın açılmasını bekliyoruz, sağ ol tekrardan kral.Sevindim hallolmasına. Bana sms geldi, randevu için gün seçtim. Artık kurye bekleyeceğiz. Hat sahibinin 1 2 imzasını alıp, kimliğini okutacaklar sisteme bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir iki mesaj önce yazdım oraya bakarsanız iyi olur. Biz online başvuru yaptık, onlar aradı.
Hocam mesajı attım link geldi ancak linke girdiğimde 1 ay ücretsiz gözüküyor3 ay YT premium için YOUTUBE 5555 mesaj atın müşteri hizmetleriyle hiç uğraşmayın
Sizin kartınız ulaştı mı acaba ? 2 gün oldu bize de gelen olmadı.Kurye 3 gündür erteliyor neymiş bu agalar ya getirmeyecekler heralde
Bana 3 aylık üyelik verdi 2024 mart. Bir de her hesapta olmuyordu yeni hesap açmak lazımHocam mesajı attım link geldi ancak linke girdiğimde 1 ay ücretsiz gözüküyor