Yok yine erteledi vermek istemiyorlar heralde hattıSizin kartınız ulaştı mı acaba ? 2 gün oldu bize de gelen olmadı.
Arkadaşlar ben bu paketi aldım çok pişmanım YouTube için aldım ama onda çalışmıyor lütfen yardımcı olun her yere şikayet ettim ama yinede düzeltme yapmadılar bilgisi olan var mıBeyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgiler tam göbekten beyler online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
@AGUMBA sebebini anlatmıştı sanki ama bu problemi maalesef yaşayanlar var neden niye nasıl çözülür bilmiyorum thhye falan şikayet etsen bi yerlere acaba işini görür müArkadaşlar ben bu paketi aldım çok pişmanım YouTube için aldım ama onda çalışmıyor lütfen yardımcı olun her yere şikayet ettim ama yinede düzeltme yapmadılar bilgisi olan var mı
Bence çıkarSanmıyorum
İnşallahBence çıkar
Kardeşim ben sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Yaptığım müşterilerde de bir sorun yok senin durum neyden kaynaklı olabilir hiçbir fikrim yokArkadaşlar ben bu paketi aldım çok pişmanım YouTube için aldım ama onda çalışmıyor lütfen yardımcı olun her yere şikayet ettim ama yinede düzeltme yapmadılar bilgisi olan var mı
Paket ismini falan bir atar mısın biArkadaşlar ben bu paketi aldım çok pişmanım YouTube için aldım ama onda çalışmıyor lütfen yardımcı olun her yere şikayet ettim ama yinede düzeltme yapmadılar bilgisi olan var mı
Konudaki tarife zaten bende YouTube da sorun yaşıyorum 1080 izliyorumKardeşim ben sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Yaptığım müşterilerde de bir sorun yok senin durum neyden kaynaklı olabilir hiçbir fikrim yok
Paket ismini falan bir atar mısın bi
Sizden ricam önce mobil verinize bakıp YouTube girip 5 dk 1080p video izleyin ve mobil verinize bakın kesin olarak azalıyor başka forumlarda bu sorunu yaşayanlar varKardeşim ben sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Yaptığım müşterilerde de bir sorun yok senin durum neyden kaynaklı olabilir hiçbir fikrim yok
Paket ismini falan bir atar mısın bi
Reklamlar paketten yiyor diye bisey duymuştum benSizden ricam önce mobil verinize bakıp YouTube girip 5 dk 1080p video izleyin ve mobil verinize bakın kesin olarak azalıyor başka forumlarda bu sorunu yaşayanlar var
ben yapamadım atıyorum müşteri olmanıza ilişkin belgeleri bana sms atıyor3 ay YT premium için YOUTUBE 5555 mesaj atın müşteri hizmetleriyle hiç uğraşmayın
reklamlar paketten yiyor hocam türktelekom müşteri hizmetleri temsilcisi paket anlatırken o ayrıntıyı da söylemişti banaReklamlar paketten yiyor diye bisey duymuştum ben