Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
Konudaki tarife zaten bende YouTube da sorun yaşıyorum 1080 izliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizden ricam önce mobil verinize bakıp YouTube girip 5 dk 1080p video izleyin ve mobil verinize bakın kesin olarak azalıyor başka forumlarda bu sorunu yaşayanlar var
Kardeşim ben nerderyse 1 ay hiç wifi ye bağlanmadım test ettim gitmiyor. Senin şu an yaptığın internet kullanımı 2 saat sonra düşüyor kotandan yani bunu sağlıklı yapabilmen için 2 saat hiç internet kullanmaman sonrasında yt den video izleyip yine 2 saat hiç kullanmaman ve sonucuna bakman lazım. Ya sizde bir sorun var yada türk Telekom bana kıyak geçiyor çok garp bir durum ama siz bir şeyi yanlış anlıyorsunuz gibime geliyor. Ben Galatasaray maçları dahil herşeyi mobil veriden izliyorum maksimum 25 GB yiyorum 1 ayda ama sizde nasıl gidiyor ben anlamadım ve bu çözülebilecek bir şey değil gibi geliyor bana

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Kardeşim ben nerderyse 1 ay hiç wifi ye bağlanmadım test ettim gitmiyor. Senin şu an yaptığın internet kullanımı 2 saat sonra düşüyor kotandan yani bunu sağlıklı yapabilmen için 2 saat hiç internet kullanmaman sonrasında yt den video izleyip yine 2 saat hiç kullanmaman ve sonucuna bakman lazım. Ya sizde bir sorun var yada türk Telekom bana kıyak geçiyor çok garp bir durum ama siz bir şeyi yanlış anlıyorsunuz gibime geliyor. Ben Galatasaray maçları dahil herşeyi mobil veriden izliyorum maksimum 25 GB yiyorum 1 ayda ama sizde nasıl gidiyor ben anlamadım ve bu çözülebilecek bir şey değil gibi geliyor bana
Cihazımla alakalı olabilir mi Xiaomi marka telefon kullanıyorum

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Olamaz ama gitmediğine eminim kardeşim gitse herkeste gider. İnşallah nedenini bulursun
Bulamadım çoğu forumda konu açtım şikayet ettim ama yinede işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
bu tarifeye gectim ancak limitsiz sosyal demesine ragmen youtube internetten yiyor instagramda gitmiyor twitter ve facebook denemedim Bu tarifede tivibu olayi varmi prime ayricalik yazinca kabul etmiyor baska kodumu var

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
bu tarifeye gectim ancak limitsiz sosyal demesine ragmen youtube internetten yiyor instagramda gitmiyor twitter ve facebook denemedim Bu tarifede tivibu olayi varmi prime ayricalik yazinca kabul etmiyor baska kodumu var
Prime tarifelerde genelde oluyor Tivibu go ama onu müşteri hizmetlerini arayıp hesap açacaksın onlar seni yönlendirecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet çelik
Arkadaşlar merhaba, ben de uzun süredir aynı problemi yaşıyordum sınırsız sosyal medyali tarife kullanıyorum ve YouTube kullanimlari kotamdan düşüyordu ve benim gibi çok fazla kisininin bu problemi yaşadığını gördüm. Xiaomi cihazlarda bir çözüm buldum buna diğer cihazlarda ise yarar mı bilmem. Bağlantı ayarlarında apn ayarları kısmına girip apn de internet yazan yere wap,internet yazın boşluk bırakmadan ve kaydet diyin. Daha sonra uçak modunu açıp 10 sn sonra kapatın. Ben de işe yaradı artık kotadan yemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soylede bir ekran kaydı videosu yükledim yardımcı olur umarım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,555
Üyeler
162,024
Son üye
kingcapxuter
Top Bottom