Fazıl 63
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 122
Başka ayrıntı vermedi mireklamlar paketten yiyor hocam türktelekom müşteri hizmetleri temsilcisi paket anlatırken o ayrıntıyı da söylemişti bana
Başka ayrıntı vermedi mireklamlar paketten yiyor hocam türktelekom müşteri hizmetleri temsilcisi paket anlatırken o ayrıntıyı da söylemişti bana
hayır hocam verdiyse de hatırlamıyorum şuanBaşka ayrıntı vermedi mi
Kardeşim ben nerderyse 1 ay hiç wifi ye bağlanmadım test ettim gitmiyor. Senin şu an yaptığın internet kullanımı 2 saat sonra düşüyor kotandan yani bunu sağlıklı yapabilmen için 2 saat hiç internet kullanmaman sonrasında yt den video izleyip yine 2 saat hiç kullanmaman ve sonucuna bakman lazım. Ya sizde bir sorun var yada türk Telekom bana kıyak geçiyor çok garp bir durum ama siz bir şeyi yanlış anlıyorsunuz gibime geliyor. Ben Galatasaray maçları dahil herşeyi mobil veriden izliyorum maksimum 25 GB yiyorum 1 ayda ama sizde nasıl gidiyor ben anlamadım ve bu çözülebilecek bir şey değil gibi geliyor banaKonudaki tarife zaten bende YouTube da sorun yaşıyorum 1080 izliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizden ricam önce mobil verinize bakıp YouTube girip 5 dk 1080p video izleyin ve mobil verinize bakın kesin olarak azalıyor başka forumlarda bu sorunu yaşayanlar var
Cihazımla alakalı olabilir mi Xiaomi marka telefon kullanıyorumKardeşim ben nerderyse 1 ay hiç wifi ye bağlanmadım test ettim gitmiyor. Senin şu an yaptığın internet kullanımı 2 saat sonra düşüyor kotandan yani bunu sağlıklı yapabilmen için 2 saat hiç internet kullanmaman sonrasında yt den video izleyip yine 2 saat hiç kullanmaman ve sonucuna bakman lazım. Ya sizde bir sorun var yada türk Telekom bana kıyak geçiyor çok garp bir durum ama siz bir şeyi yanlış anlıyorsunuz gibime geliyor. Ben Galatasaray maçları dahil herşeyi mobil veriden izliyorum maksimum 25 GB yiyorum 1 ayda ama sizde nasıl gidiyor ben anlamadım ve bu çözülebilecek bir şey değil gibi geliyor bana
Bulamadım çoğu forumda konu açtım şikayet ettim ama yinede işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorumOlamaz ama gitmediğine eminim kardeşim gitse herkeste gider. İnşallah nedenini bulursun
Bayi de çocuk çalıştırıyorlar şikayet ettim işe yaramadı o çocuğa da söyledim ama işe yaramadıÖyle bir sorun olsa bayiye akın akın şikayet gelir çünkü
kampanya varmi bu ilk sayfadaki gibi uygun fiyatliOlamaz ama gitmediğine eminim kardeşim gitse herkeste gider. İnşallah nedenini bulursun
Maalesef
Prime tarifelerde genelde oluyor Tivibu go ama onu müşteri hizmetlerini arayıp hesap açacaksın onlar seni yönlendirecekbu tarifeye gectim ancak limitsiz sosyal demesine ragmen youtube internetten yiyor instagramda gitmiyor twitter ve facebook denemedim Bu tarifede tivibu olayi varmi prime ayricalik yazinca kabul etmiyor baska kodumu var![]()
Enfes Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr