❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

3 ay YT premium için YOUTUBE 5555 mesaj atın müşteri hizmetleriyle hiç uğraşmayın

Herkese selamlar. Beni sabah 9 da aradılar kampanya bitti dediler sonra 11:30 da tekrar aradılar yoğun ilgiden dolayı ayın 30'una kadar tekrar uzatıldı dediler. Benden bilgileri aldılar 24 saat içerisinde kurye ile sim kartınız gönderilecek dediler. İlgilenen herkesin bilgisi olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaçı arıyoruz hocam ? normal müşteri hizmetleri mi ?

Bize uzatıldığı ile ilgili bir bilgi gelmedi ama siz yinede bir deneyin. Bu arada online taşımalarda genelde sıkıntı çıkabiliyor ona göre dikkatli olun eğer devam ettiğini teyit edebilirseniz direkt bayilere gidip yapın

Siz başvuru kısmından hat taşımaya tıklayın, aradıklarında kampanya uzatılmış daha öncede başvurdum zaten dersiniz yani beni arayan kişi öyle söyledi 30 una kadar uzatıldı dedi. Umarım farklı bir tarife kilitlememiştir. :)
Uzamış kral teşekkür ederim yaptım hallettim :) yarın kart gelecek sonra ne yapıcam?

Uzamış kral teşekkür ederim yaptım hallettim :) yarın kart gelecek sonra ne yapıcam?
Sevindim hallolmasına. Bana sms geldi, randevu için gün seçtim. Artık kurye bekleyeceğiz. Hat sahibinin 1 2 imzasını alıp, kimliğini okutacaklar sisteme bu kadar.

kaçı arıyoruz hocam ? normal müşteri hizmetleri mi ?
Bir iki mesaj önce yazdım oraya bakarsanız iyi olur. Biz online başvuru yaptık, onlar aradı.

Sevindim hallolmasına. Bana sms geldi, randevu için gün seçtim. Artık kurye bekleyeceğiz. Hat sahibinin 1 2 imzasını alıp, kimliğini okutacaklar sisteme bu kadar.

Bir iki mesaj önce yazdım oraya bakarsanız iyi olur. Biz online başvuru yaptık, onlar aradı.
Biz hallettik, hattın açılmasını bekliyoruz, sağ ol tekrardan kral.

Beyler bu arada bayide denedim bugün bayilerde çıkmıyor haberinşz olsun boşa bayiye gitmeyin

Bizim arkadaş başvuru yapmak istedi bugün ama süresi 27 kasımda doldu demişler doğru mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,935
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri