Arama sonuçları: *

1. A

BlueTv 1 yıllık kodu var elimde ilgilenen var mı?

almak isteyen varsa cüzzi bir miktara veririm yine
  2. A

pardon yanlış yere açmış oldum 1667661552 iş bankasında hesap açtımda oradan hediye kod geldi
  3. A

dasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdas
  4. A

Gözümde akşamları ghosting var çözümü nedir

ghosting :D gölge gibi bir şey mi :D anlayamadım
  5. A

🔥İndirim Tüm teknoloji ürünlerinde vergi indirimi geliyor !

Gelip geçiçi 3 aylık 6 aylık indirimler mi olacak? Olursa tabi
  6. A

Teknobiyotik(akortek) rezaleti.

Dostum peki haklıysan neden para verip kargoyla gönderiyorsun. İşlemleri durdurup tüketici şikayetinde bulunman gerekmez mi?
  7. A

Bu bilgisayarı 2. el kaç liraya satarım?

0 satış fiyatına bakarak fiyat belirleyemezsin ikinci elde kaçtan gidiyor ona bakacaksın
  8. A

Yardım Dolap satıcıyı korur mu ne şekilde korur?

2.el muhabbetinde bir problem yaşadıysan kanıtınla gelen giden paranın donması sağlayabilirsin. Karşılıklı çözüm bulunmaz ise yasal yollara başvurursun. Ondan sonra bu tarz yerlerde karara uyar diye biliyorum. 2.el platformlarının koyduğu kurallar onay verme süreleri vs. veya iade süresi...
  9. A

BİM, BİM PARA'yı kullanıma sundu!

Ürün çeşitliliği konusunda yetersizler. Bilinen markaları süslü olmayan raflarda ucuza sunsunlar. O zaman takdir ederim.
  10. A

1000 Şikayeti olan bir yer

Bu konularda Amazon'u açık ara seviyorum.
  11. A

İncehesap.com kullanacaklar bir daha düşünsün

E-ticaret şans işi değildir. E-ticarette yüz yüze dokunarak alışveriş yapmadığımız için tüketiciler daha çok korunur. Şans işi diye bir şey yok. Ne yani tüketici şansına kusurlu ürün geldi diye kabullenecek mi?
  12. A

Yardım Sistemimi kaçtan satabilirim[19 kasım]

Sahibindene girip min fiyatlara bakmanı öneririm. M2 ssd 2.eli baya düşük normal ssd daha çabuk satılıyor diye biliyorum. Birde PSU'yu baya ucuza satarsın.
  13. A

Trendyol insanları mağdur etti

Kampanya'nın küçük küçük yazılı maddeleri oluyor. Oraları okumuş muydun?
  14. A

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

Puanlama ve yorum yapma sistemini kullanmalıydın. İçinde marul var diye iade olmaz.
  15. A

Kargolar hangi tarihten itibaren dağıtıma çıkar?

Kargolar hangi tarihten itibaren dağıtıma çıkar?
  16. A

Elektronik eşya mağazalarından ürün almanın mantığı nedir?

Ben yine fiyat soruyorum bazen daha düşük olabiliyor.
  17. A

Kargom hasarlı geldi ne yapmalıyım

Amazondan aldığın için şanslısın iade başlat hasarlı veya hırpalanmış olduğunu belirt. Talimatları veriyorlar. İadeyi almak için ücretsiz evine gelip paketi alıyorlar. Ben olsam ugrasmazdim tamam biraz yamulmus ama sorun olmaz gibi
  18. A

Rx5700xt sahibindene satmak!

eğer ekran kartı kullanacaksanız bence satmayın artık fiyatlar bunlar alışın bence
Top Bottom