2 ay önce gaminggenden sistem , 1 ay önce itopyadan 2 adet mouse sipariş ettim ikiside sıkıntısız sorunsuz teslim edildi.Gaming genin müşteri hizmetleri de servisi de iyiydi.Şikayet var girdiğimde itopya hakkında tonlarca şikayet var müşteri hizmetleri destek kısmı çok kötü, keza gamıng.gen sitesininde öyle. Bi tek piyasada gamegaraj iyi gibi duruyor ama insanlar ısrarla itopya falan oneriyo![]()
Şikayet olabilir çözüm odaklı değillerŞikayeti olmayan mükemmel bir site göstersene
Tamam sen yasamamissin yaşayan insanlar hakkında yorum yapıyorum2 ay önce gaminggenden sistem , 1 ay önce itopyadan 2 adet mouse sipariş ettim ikiside sıkıntısız sorunsuz teslim edildi.Gaming genin müşteri hizmetleri de servisi de iyiydi.
Hiç şikayeti olmayan site göstersen daha mantıklı olurdu.Şikayet var girdiğimde itopya hakkında tonlarca şikayet var müşteri hizmetleri destek kısmı çok kötü, keza gamıng.gen sitesininde öyle. Bi tek piyasada gamegaraj iyi gibi duruyor ama insanlar ısrarla itopya falan oneriyo![]()