1000 Şikayeti olan bir yer

Nako94

80+
Reaksiyon skoru
97
Şikayet var girdiğimde itopya hakkında tonlarca şikayet var müşteri hizmetleri destek kısmı çok kötü, keza gamıng.gen sitesininde öyle. Bi tek piyasada gamegaraj iyi gibi duruyor ama insanlar ısrarla itopya falan oneriyo :)

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bane.

Şikayet var girdiğimde itopya hakkında tonlarca şikayet var müşteri hizmetleri destek kısmı çok kötü, keza gamıng.gen sitesininde öyle. Bi tek piyasada gamegaraj iyi gibi duruyor ama insanlar ısrarla itopya falan oneriyo :)
2 ay önce gaminggenden sistem , 1 ay önce itopyadan 2 adet mouse sipariş ettim ikiside sıkıntısız sorunsuz teslim edildi.Gaming genin müşteri hizmetleri de servisi de iyiydi.

Şikayeti olmayan mükemmel bir site göstersene
Şikayet olabilir çözüm odaklı değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ay önce gaminggenden sistem , 1 ay önce itopyadan 2 adet mouse sipariş ettim ikiside sıkıntısız sorunsuz teslim edildi.Gaming genin müşteri hizmetleri de servisi de iyiydi.
Tamam sen yasamamissin yaşayan insanlar hakkında yorum yapıyorum

Buradaki demek istediğim müşteri hizmetleri alanlarını genişletmeliler. Kötü bir şeymi bu

Hiç şikayeti olmayan site göstersen daha mantıklı olurdu.

İtopyadan alışveriş yaptım sorun yaşamadım

İtopyadan mouse aldım hiç sorun yaşamadım. Bir gün sonra da kargom teslim edildi

Geri