Neler Yeni

Teknobiyotik(akortek) rezaleti.

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Adamlar resmen kendi cumhuriyetini kurmus, tuketici kanununda acikca belirtilen iade sartlarini bile kendi kurumsal politikalarina gore belirlemisler.

Yurtici ile anlasmalari oldugu halde iade yapacaksan kargo ucretini karsilamayiz diyorlar, telefonda bu kanuna aykiri dediginde de piskin piskin biz 2 yildir bu sekilde yapiyoruz diye cevap veriyorlar.

İade sartlarini da yine kanunun aksine beyefendiler kendileri belirlemis. 'kutusunu actiysan iade olmaz" diye not dusmusler...

Dün aldigim karti 1 gun bile kullanmadan 46TL kargo ucreti vererek iadeye gonderdim. Kutusunda, ambalajinda hic bir sekilde deformasyon yok bakalim ne yapacaklar.

Tavsiyem yuksek meblagli alisverislerinizi kesinlikle amazondan yapin aksi halde memleketin kanun belirleyen isguzar firmalariyla ugrasmak zorunda kalirsiniz.
Dostum peki haklıysan neden para verip kargoyla gönderiyorsun. İşlemleri durdurup tüketici şikayetinde bulunman gerekmez mi?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Emre
Teknobiyotikten iş için PC almıştık. Yakın yer yerleri tuzla da dedim ben gidip alayım siparişi ödemeyi orada yaptım. Kapıdan aldığım için 36 TL ücret ödedim bunu neden ödüyorum diyorum hazırlandığı ve kapıdan aldığınız için. Kardeşim kargoya ver demedim ki kapıdan aldım ne ücret ödemesi hiç anlamadım. İşim acil olmasaydı 36 TL için iptal ettirecektim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Teknobiyotikten iş için PC almıştık. Yakın yer yerleri tuzla da dedim ben gidip alayım siparişi ödemeyi orada yaptım. Kapıdan aldığım için 36 TL ücret ödedim bunu neden ödüyorum diyorum hazırlandığı ve kapıdan aldığınız için. Kardeşim kargoya ver demedim ki kapıdan aldım ne ücret ödemesi hiç anlamadım. İşim acil olmasaydı 36 TL için iptal ettirecektim.
Bu olay bayağı saçmaymış

arisaka

80+ Bronze
Dostum peki haklıysan neden para verip kargoyla gönderiyorsun. İşlemleri durdurup tüketici şikayetinde bulunman gerekmez mi?
Peki sence ne yapmam lazim? 46 TL icin aylarca THH yani dolayli yoldan para iadesi mi bekliyim? karti iade ettigim gibi ticaret bakanligina sikayet edecem zaten.

En İyi Cevap
3
Hocam konu açıp sorsaydınız Teknogiyotiğin rezil bir firma olduğunu bol bol okurdunuz. Dediğiniz gibi adamlar kendi cumhuriyetini kurmuş kanunlara uymuyorlar.

Top Bottom