Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Sistemimin ederi ne kadar?

Hortlatıyorum ama, son dolar oynaklığından sonra üstüne ne kadar eklemiştir? Ortalama bir değer söyler misiniz, bir tanıdığım ikimizi de memnun edecek bir fiyattan almak istiyor, ikimiz için de ölü bir fiyat olmasın ☺️
  2. ArdaM

Haklısın ama sıfır takıntısı olmayan biri olursa gayet makul bir sistem, çok az zaman kullanıldı, upuzun bir garantisi var ve camında bile çizik dahi yok, o yüzden bulabilirim diye düşünüyorum. Önceki sistemime de 3-4 günde piyasanın 3000 lira üstüne sattım 🤣
  3. ArdaM

Görüşün için çok teşekkürler, ben de bu YKS’den sonra Galatasaray Bilgisayar Mühendisliğine girmeyi hedefliyorum ve kendimi video editörlüğünde de geliştirip gelir elde etmek istiyorum. Oyundan tamamen değil ama en azından önümüzdeki yıl için kopabilirim, ayrıca ilk sene İstanbul’da tek olma ve...
  4. ArdaM

Arkadaşlar merhaba, Macbook Pro almak için sistemimi ve ekipmanlarımı satmak istiyorum fakat 2023’ün başından beri piyasanın durumunu hiç bilmiyorum. Hazır sistem olarak aldım, dolayısıyla tüm parçalar kutulu, faturalı, garantili ve tek çizik yok. Aralık sonunda 11.300 TL’ye aldım ve nisan...
  5. ArdaM

Sistemim ve Ekipmanlarımı Satsam Ne Kadar Eder?

Parça parça satsam daha çok edebilir mi yoksa komple mi satayım? Ekipmanları kendim hallederim ama şu sıralar bilgisayar piyasasından çok uzağım fiyatları bilmiyorum
  6. ArdaM

Sistemim ve Ekipmanlarımı Satsam Ne Kadar Eder?

Merhaba, bu yılın sonunda üniversiteye geçeceğim ve büyük olasılıkla şehir dışında bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Dolayısıyla güzel bir dizüstü bilgisayar almam gerekecek. Muhtemelen yurt ortamında olacağım için masaüstü setupımı götüremem. O yüzden hepsini satmayı, parayı dövizde tutup...
  7. ArdaM

Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Anlamadım, size de mi 5 adet geldi
  8. ArdaM

Tabutu da yollayalım mı hocam 😁
  9. ArdaM

Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç 1657807761 Maşallah hocam ne almıştınız 1657807776 İlan açınca konuya link atıcam hocam
  10. ArdaM

Arkadaşlar olay çözümlendi, 5 ürünün üçünü iade edeceğiz, biri paramızla aldığımız, biri ise Amazon'un hediyesi olacak 😍 Mousepad'i satmamızı isteyen bir arkadaş vardı. Birini forumun ikinci el kısmına sıfır fiyatın biraz altına satışa çıkaracağız. Hiç kullanılmamış, sadece kutusu açılıp kontrol...
  11. ArdaM

Kontrol ediyor beyleer 😱
  12. ArdaM

Ağalar ters tepiyor gibi 😩 Şimdi bizi Sıla hanım'a yönlendirdi, iade kodu oluşturacakmış 😔
  13. ArdaM

Arkadaşımın yanına şu an geldim, yazıp bakıcaz.
  14. ArdaM

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-63003-Qck-Oyun-Mousepad/dp/B000UVRU6G Amazon'da bu tarz çakma ürün olayları çok yaşanmaz hocam, ayrıca Amazon'un Seçimi ürün, gayet güvenilir gözüküyor.
  15. ArdaM

Arkadaşın cebinden çıkan para belli, ürün fiyatı belli hocam. Fark etmeden 5 tane almış olamaz diye düşünüyorum çünkü cebinde 500 civarı bayram harçlığı vardı, Rival 3 ve bunu aldı. 30 lirası falan kalmıştı, bunlara yetecek bir bakiye yoktu hesapta 1657751281 Benim olsa patlardı hocam, arkadaşın.
  16. ArdaM

Keşke 5 değil de 2 tane yollasalardı. 1 tane fazla olunca kargo falan uğraşmayıp kalsın diyebilirler diye tahmin ediyorum ama 5 tane olunca geri isteyeceklerdir
  17. ArdaM

Birkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar 🤣 Temiz 600 lira kâr Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi...
  18. ArdaM

Amazon TR de taksit oluyormu ?

Ben iPhone 11'in taksit seçeneklerine bakarken ilerledim ilerledim bulamadım. Hatta fazla ilerleyip yanlışlıkla peşin sipariş verdim de son anda iptal ettim :pepega:
  19. ArdaM

Bu Type-c kablosu işimi görür mü?

Maalesef, telefon veya kulaklık için kutudan çıkanlar dışında hiç kablo almadım 🤣
Top Bottom