ArdaM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,734
- İsim
- Arda Memiş
- @ardamemis_
- ardamemis_
- Discord
- Arda#0014
Arkadaşlar merhaba, Macbook Pro almak için sistemimi ve ekipmanlarımı satmak istiyorum fakat 2023’ün başından beri piyasanın durumunu hiç bilmiyorum. Hazır sistem olarak aldım, dolayısıyla tüm parçalar kutulu, faturalı, garantili ve tek çizik yok. Aralık sonunda 11.300 TL’ye aldım ve nisan ortasına kadar kullanıp sınav dolayısıyla kaldırdım, 4 ay kadar kullandım yani. Parçalar:
ASUS RX 6600 DUAL 8GB Ekran Kartı
i3 12100f İşlemci
Asus Prime H610M-K Anakart
Goodram PX500 512GB M2 SSD
Goodram 2x8 GB IRDM X 3200MHz Cl16 RAM
Rampage Zuko RGB Temperli Camlı Kasa + 600W PSU
Elimdeki ekipmanlara kendim fiyat biçebilirim ama onları da yazacağım, bunların da aşağı yukarı tamamı kutulu ve faturalı ama çoğunun garantisi bitti:
Steelseries Rival 110 Mouse
Steelseries Qck Medium Mousepad
Furylevel Y1 Klavye
Rampage Fury X Kulaklık (pedler aşınmış durumda ve uzun kullanımdan biraz hasarlı)
Motospeed Ck108 Klavye (çook eski, RGB bozuk ve bazı switchleri sorunlu)
Satmak için 2-3 hafta vaktim var, biraz tok fiyatlar koyabilirim yani. Yardımcı olursanız sevinirim, kasaya toplu bir fiyat istiyorum, parça parça satmayacağım. Şimdiden teşekkür ederim![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
ASUS RX 6600 DUAL 8GB Ekran Kartı
i3 12100f İşlemci
Asus Prime H610M-K Anakart
Goodram PX500 512GB M2 SSD
Goodram 2x8 GB IRDM X 3200MHz Cl16 RAM
Rampage Zuko RGB Temperli Camlı Kasa + 600W PSU
Elimdeki ekipmanlara kendim fiyat biçebilirim ama onları da yazacağım, bunların da aşağı yukarı tamamı kutulu ve faturalı ama çoğunun garantisi bitti:
Steelseries Rival 110 Mouse
Steelseries Qck Medium Mousepad
Furylevel Y1 Klavye
Rampage Fury X Kulaklık (pedler aşınmış durumda ve uzun kullanımdan biraz hasarlı)
Motospeed Ck108 Klavye (çook eski, RGB bozuk ve bazı switchleri sorunlu)
Satmak için 2-3 hafta vaktim var, biraz tok fiyatlar koyabilirim yani. Yardımcı olursanız sevinirim, kasaya toplu bir fiyat istiyorum, parça parça satmayacağım. Şimdiden teşekkür ederim
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)