Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Lan amazon üzümlü kekim benim

Amazon siparişlerimi stok vb. bir sebeple iptal ederse bana hediye çeki gönderen, aldığım ürün daha sonra indirime girerse bana aradaki farkı iade eden, bazı kargo firmaları bana kargomu teslim dahi etmezken amazon kendi kargo ağını kurup en hızlı sürede kapıma kadar siparişimi getiren bir firmayken adamları zarara uğratmamanız çok iyi olmuş tebrik ederim.

banada oldu böyle bişey, bir tane istedim, yanlışlıkla 20 tane yolladılar

Hocam o değilde 2. mousepadi almayı düşünüyorum kaca verirsiniz

Gönder bencede haram lokma kimseye nasip olmaz he kalsınlar derde ayrı ama isterler büyük ihtimalle
geri istiyecekler bu arada satmaya karar verirseniz alabilirim
Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada oldu böyle bişey, bir tane istedim, yanlışlıkla 20 tane yolladılar
Maşallah hocam ne almıştınız

Hocam o değilde 2. mousepadi almayı düşünüyorum kaca verirsiniz
İlan açınca konuya link atıcam hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç

Maşallah hocam ne almıştınız

İlan açınca konuya link atıcam hocam
hocam seri açıp at alim

Amazon siparişlerimi stok vb. bir sebeple iptal ederse bana hediye çeki gönderen, aldığım ürün daha sonra indirime girerse bana aradaki farkı iade eden, bazı kargo firmaları bana kargomu teslim dahi etmezken amazon kendi kargo ağını kurup en hızlı sürede kapıma kadar siparişimi getiren bir firmayken adamları zarara uğratmamanız çok iyi olmuş tebrik ederim.
amazon 3 tane 4 tane mouse pad yüzünden zarara ugramaz onun dışında gayet güzel bi davranış öbür tarafıda düşnmek lzım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,924
Üyeler
184,997
Son üye
sametkurt94
Geri