Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Tm ne güzel işte 2 tane almış oldu göndersin gitsin1 î kalsın hediye bamında 3 nü gönder demişler
Tm ne güzel işte 2 tane almış oldu göndersin gitsin1 î kalsın hediye bamında 3 nü gönder demişler
zorunlulukları olmadığını biliyorum. ironi amaçlı demiştim.Böyle bir zorunlulukları yok çünkü.
Gönder bencede haram lokma kimseye nasip olmaz he kalsınlar derde ayrı ama isterler büyük ihtimalle
Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızçgeri istiyecekler bu arada satmaya karar verirseniz alabilirim
Maşallah hocam ne almıştınızbanada oldu böyle bişey, bir tane istedim, yanlışlıkla 20 tane yolladılar
İlan açınca konuya link atıcam hocamHocam o değilde 2. mousepadi almayı düşünüyorum kaca verirsiniz
hocam seri açıp at alimÖnceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maşallah hocam ne almıştınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlan açınca konuya link atıcam hocam
amazon 3 tane 4 tane mouse pad yüzünden zarara ugramaz onun dışında gayet güzel bi davranış öbür tarafıda düşnmek lzımAmazon siparişlerimi stok vb. bir sebeple iptal ederse bana hediye çeki gönderen, aldığım ürün daha sonra indirime girerse bana aradaki farkı iade eden, bazı kargo firmaları bana kargomu teslim dahi etmezken amazon kendi kargo ağını kurup en hızlı sürede kapıma kadar siparişimi getiren bir firmayken adamları zarara uğratmamanız çok iyi olmuş tebrik ederim.
şahsen ben olsam göndermemamazon 3 tane 4 tane mouse pad yüzünden zarara ugramaz onun dışında gayet güzel bi davranış öbür tarafıda düşnmek lzım![]()