Neler Yeni

Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşallah hocam ne almıştınız

İlan açınca konuya link atıcam hocam
Sende birine hediye et o zaman boşver 😂

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç

Maşallah hocam ne almıştınız

İlan açınca konuya link atıcam hocam
hafıza kartı aldım, 64 gb, 20 tane geldi bir kutu

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar olay çözümlendi, 5 ürünün üçünü iade edeceğiz, biri paramızla aldığımız, biri ise Amazon'un hediyesi olacak 😍
Mousepad'i satmamızı isteyen bir arkadaş vardı. Birini forumun ikinci el kısmına sıfır fiyatın biraz altına satışa çıkaracağız. Hiç kullanılmamış, sadece kutusu açılıp kontrol edilmiş şekilde Qck Medium mousepad almak isteyenler bugün açacağım ilana bakabilirler.
50 tl veririm

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
amazon 3 tane 4 tane mouse pad yüzünden zarara ugramaz onun dışında gayet güzel bi davranış öbür tarafıda düşnmek lzım :)
şahsen ben olsam göndermem
Bunun öbür taraf vs. ile alakası yok. Zekası olan, kendine insan yerine koyabilen ve zeka seviyesi olgun olan insanların yapabileceği bir şey.

Hakkın olmayan bir şeyi, alıp gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsanız zaten sizin bu tarz işler için yapmayacağınız şey yoktur. Bu sizin için değil genel olarak göndermem için diyenlere söylem. Bu ürün gönderimini sen de yapmış olabilirdin, bunun parasını senin cebinden de alabilecekleri ihtimali vs.'de düşünebilirsin de 15 yaşındaki çocukların da bunu düşünmesini beklemek biraz abez kaçar.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Benzer olay başıma geldi 2000₺ alışveriş iade talebi açtım para geldi ama ürün hala bendeydi ama sonradan iade ettim

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Rez ne diyecek amazon

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Bakırcı
Bencede yazmanız iyi olur bu sayede Türkiye ye olan güvenleri de artar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Amazon yine adamlığını yapmış.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bunun öbür taraf vs. ile alakası yok. Zekası olan, kendine insan yerine koyabilen ve zeka seviyesi olgun olan insanların yapabileceği bir şey.

Hakkın olmayan bir şeyi, alıp gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsanız zaten sizin bu tarz işler için yapmayacağınız şey yoktur. Bu sizin için değil genel olarak göndermem için diyenlere söylem. Bu ürün gönderimini sen de yapmış olabilirdin, bunun parasını senin cebinden de alabilecekleri ihtimali vs.'de düşünebilirsin de 15 yaşındaki çocukların da bunu düşünmesini beklemek biraz abez kaçar.
tamam :D en sevap yapan sensin

Silinsin

80+ Silver
İşin ilginç yanı bir çok kişiye 5 li gitmiş galiba ben de 12sin de sipariş etmiştim hediye olarak 1 tane geldi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom