Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah hocam ne almıştınız

İlan açınca konuya link atıcam hocam
Sende birine hediye et o zaman boşver 😂

Önceki mesajlara bakın arkadaşlar, 1 adet hediye ettiler, forumda ilan açıp satacağızç

Maşallah hocam ne almıştınız

İlan açınca konuya link atıcam hocam
hafıza kartı aldım, 64 gb, 20 tane geldi bir kutu

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar olay çözümlendi, 5 ürünün üçünü iade edeceğiz, biri paramızla aldığımız, biri ise Amazon'un hediyesi olacak 😍
Mousepad'i satmamızı isteyen bir arkadaş vardı. Birini forumun ikinci el kısmına sıfır fiyatın biraz altına satışa çıkaracağız. Hiç kullanılmamış, sadece kutusu açılıp kontrol edilmiş şekilde Qck Medium mousepad almak isteyenler bugün açacağım ilana bakabilirler.
50 tl veririm

amazon 3 tane 4 tane mouse pad yüzünden zarara ugramaz onun dışında gayet güzel bi davranış öbür tarafıda düşnmek lzım :)
şahsen ben olsam göndermem
Bunun öbür taraf vs. ile alakası yok. Zekası olan, kendine insan yerine koyabilen ve zeka seviyesi olgun olan insanların yapabileceği bir şey.

Hakkın olmayan bir şeyi, alıp gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsanız zaten sizin bu tarz işler için yapmayacağınız şey yoktur. Bu sizin için değil genel olarak göndermem için diyenlere söylem. Bu ürün gönderimini sen de yapmış olabilirdin, bunun parasını senin cebinden de alabilecekleri ihtimali vs.'de düşünebilirsin de 15 yaşındaki çocukların da bunu düşünmesini beklemek biraz abez kaçar.

Benzer olay başıma geldi 2000₺ alışveriş iade talebi açtım para geldi ama ürün hala bendeydi ama sonradan iade ettim

Rez ne diyecek amazon

Amazon yine adamlığını yapmış.

Bunun öbür taraf vs. ile alakası yok. Zekası olan, kendine insan yerine koyabilen ve zeka seviyesi olgun olan insanların yapabileceği bir şey.

Hakkın olmayan bir şeyi, alıp gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsanız zaten sizin bu tarz işler için yapmayacağınız şey yoktur. Bu sizin için değil genel olarak göndermem için diyenlere söylem. Bu ürün gönderimini sen de yapmış olabilirdin, bunun parasını senin cebinden de alabilecekleri ihtimali vs.'de düşünebilirsin de 15 yaşındaki çocukların da bunu düşünmesini beklemek biraz abez kaçar.
tamam :D en sevap yapan sensin

İşin ilginç yanı bir çok kişiye 5 li gitmiş galiba ben de 12sin de sipariş etmiştim hediye olarak 1 tane geldi :D

Geri