Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

🔥İndirim Corsair harpoon RGB pro 399₺

23 Nisan çocuk bayramınız kutlu olsun hocam gösterilere katılmadıysanız darılırım
  2. LokmanBey

🔥İndirim Corsair harpoon RGB pro 399₺

Kedi uzanamadı ciğere mundar dermiş hocam trolleri sallamayın pek kendi halinde taksınlar raporlayıp geçin
  3. LokmanBey

Yayıncılık ve youtube için ekipman tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NZZZ746/ref=asc_df_B07NZZZ7461688214600000/?creative=380333&creativeASIN=B07NZZZ746&linkCode=asn&tag=cimritr-21
  4. LokmanBey

Öneri Kredi Kartından Nakit Avans Dönemi Bitti

Hocam o kadar kısa özetlediniz ki yine anlamadım :d
  5. LokmanBey

Öneri Kredi Kartından Nakit Avans Dönemi Bitti

konuyu anlamadım bu kredi kartı avansı ne oluyor tam olarak?
  6. LokmanBey

Alış Veriş Yaparken Muhakkak Dikkat Edin

Şansınızı deneyin hocam siz kusurlu bir ürün satışı yapılmış hakkınızı arayın
  7. LokmanBey

Test etmeniz iyi olur hocam furmark testine sokun diğer test programları ile kartın tam performansını almaya çalışın sıcaklık değerlerine bakın özellikle
  8. LokmanBey

Ekran kartından tam performans alabiliyor musunuz downclock ile
  9. LokmanBey

Geçmiş olsun hocam tam olarak ne hatası veriyor acaba
  10. LokmanBey

PTT kadar rezil bir firma daha yoktur

Geçmiş olsun hocam benzer bir durum yaşandı bir ürün sipariş vermiştim kargocu eve gelmiş kimse açmayınca da geri göndermiş bir sonraki gün de dağıtıma çıktı gözüküyordu ama elime ulaşmadı en sonunda aradım hangi şubedeyse dedim kargomu dağıtıma çıkarmayın kendim gelip alacağım diye öyle...
  11. LokmanBey

miniöde.com güvenilir mi

Hocam etbise kayıtlı olarak gözüküyor ama güvenilir mi bilmiyorum daha önce hiç duymadım
  12. LokmanBey

Sebepsiz yere siparişim iptal edildi

Geçmiş olsun hocam
  13. LokmanBey

Bilemiyorum hocam hiç bu sorunları yaşamadım diğer teknoloji sitelerinde gençer gaming'den hiç alışveriş yapmadım bu gidişe göre yapmam gibi görünüyor gmail üzerinden ulaşmaya çalışabilirsiniz
  14. LokmanBey

Hocam diyeceğim tek şey gençer gaming'e ulaşmanız yönünde olacaktır
  15. LokmanBey

Hocam Abdullah abiyi etiketlemenin bir mantığı yok site güvenilir olabilir ama teslimat ve web sitesinde sıkıntıları var
  16. LokmanBey

Teknobiyotik sitesi sağlam mı?

Güvenilir hocam illa birilerin ağzına acı çekirdek gelecek ama işlemci aldım sıkıntısız geldi aylardır kullanıyorum biraz şans ile de alakası var
  17. LokmanBey

Abdullah Hacıgül'den yarına manyak indirimler geliyor ! 🔥

Aga güzel bir psu indirime girerse tadından yenmez valla şu anda ihtiyacım var
  18. LokmanBey

MNG KARGO rezaleti!!!

Dalga mı geçiyorsun canim?
  19. LokmanBey

🔥İndirim Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi

Mouse 100 Lira yada altına iner ise alabilirim yeni bir mouse ihtiyacım var :D
  20. LokmanBey

Bu video ülkeyi terk etme garantili.

Ukranyaya gitmeye gerek yok sınır komşumuz olan bulgaristan'dan yol,yeme ve otel masrafları dahil 6-7 bin TL ediyordu
Top Bottom