Neler Yeni

Sebepsiz yere siparişim iptal edildi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Tek sorun suki ulaşamıyorum telefonları kapatıyorlar mesajlarda daha bakmadılar

Bilemiyorum hocam hiç bu sorunları yaşamadım diğer teknoloji sitelerinde gençer gaming'den hiç alışveriş yapmadım bu gidişe göre yapmam gibi görünüyor gmail üzerinden ulaşmaya çalışabilirsiniz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
Bilemiyorum hocam hiç bu sorunları yaşamadım diğer teknoloji sitelerinde gençer gaming'den hiç alışveriş yapmadım bu gidişe göre yapmam gibi görünüyor gmail üzerinden ulaşmaya çalışabilirsiniz
Hocam keşke yapmasaydim biraz ucuza maus diye ugrastiriyorlar

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Pazaryeri olmadığı için kendi bünyesinde iptal etme hakkına sahip. Kupon vesaire tanımlamak X firmasının insiyatifine kalmış.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Salih ÇARDAK
Buradan aynı mouseyi sipariş ettim, yaklaşık 15 dk sonra ihtiyaç fazlası olduğunu düşünerek iptal ettim, sipariş kısmında iptal gözüküyor ancak karttan ücret çekildi. Geri ödemesi yapılacak mı muamma? 7-10 iş günü diyor da bakalım...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
Pazaryeri olmadığı için kendi bünyesinde iptal etme hakkına sahip. Kupon vesaire tanımlamak X firmasının insiyatifine kalmış.
Hocam ama özelden sordular kargolayalim mi diye bnde kargolayin dedim paraninda gelip gelmediğine bakamıyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hocam ama özelden sordular kargolayalim mi diye bnde kargolayin dedim paraninda gelip gelmediğine bakamıyorum
Paranız İPara vb. Gibi web pos gibi siteler tarafından işlem yapılmaktadır. Şuan DA sistemi için yoğunluk yaşadıklarını tahmin ediyorum. Biraz bekletecekler yüksek ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranız İPara vb. Gibi web pos gibi siteler tarafından işlem yapılmaktadır. Şuan DA sistemi için yoğunluk yaşadıklarını tahmin ediyorum. Biraz bekletecekler yüksek ihtimalle.
Ekstra stok durumu, ürün durumu vesaire olumsuz bir şey olduğu için iptal etmişlerdir. Emin olun boş satış yapıp iptal etmenin bir getirisi yok firmaya. Kendimizde satış yapıyoruz uğraşıyoruz oluncada :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra stok durumu, ürün durumu vesaire olumsuz bir şey olduğu için iptal etmişlerdir. Emin olun boş satış yapıp iptal etmenin bir getirisi yok firmaya. Kendimizde satış yapıyoruz uğraşıyoruz oluncada :)
Hocam iptalde ücret 0 TL olarak gözüküyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
böyle diyip iptal ediyor bida ücretsiz verseniz yine bir şey almam

Ekler

• Screen Shot 11.04.2023 at 20.29.png
    Screen Shot 11.04.2023 at 20.29.png
    76.5 KB · Hit: 26