Neler Yeni

Sebepsiz yere siparişim iptal edildi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
skandal

1. 1.
    toplumda büyük yankı uyandıran, toplumca hoş görülmeyen, toplumun duygularını inciten, küçük düşürücü, utanç verici olay ya da durum.

2. 2.
    hoşa gitmeyen, beğenilmeyen şeyler için de kullanılır.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
"Bu site tamamen bir fiyasko öyle görünüyor. İlk Donanımarşivi f/p sistemindeki skandallarından sonra hala devam ediyorlar böyle saçmalıklara. Kim bilir belki D/A fp sisteminden önce de yapıyor olabilirler. Uzak durulması lazım bana göre bu kadar itibarsızlık pes yani" demiş arkadaş, o skandal neydi? Alıntıladım ama gözükmedi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
"Bu site tamamen bir fiyasko öyle görünüyor. İlk Donanımarşivi f/p sistemindeki skandallarından sonra hala devam ediyorlar böyle saçmalıklara. Kim bilir belki D/A fp sisteminden önce de yapıyor olabilirler. Uzak durulması lazım bana göre bu kadar itibarsızlık pes yani" demiş arkadaş, o skandal neydi? Alıntıladım ama gözükmedi.
2/3 hafta sistemleri kargolamadı site şu anda bile daha teslim alamayanlar var

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Oha. Muhtemelen ellerinde olmayan parçaları özelleştirmeye eklemişlerdir. Baş edemeyecekleri bir işe kalkışmaları saçmalık.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Ürünün size gönderileceği bilgisi verilmişti. Sanırsam müşteri hizmetlerimize hiç ulaşmadınız. Mesajda kargo takip numaranızı müşteri hizmetlerimizden alabileceğinizi belirtmiştik. Sipariş yazılımsal hatadan dolayı iptal gözükmekteydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesai saatlerimiz dışında arayıp ulaşamayınca durumu insanlara yanlış izah etmenize gerek yoktur. Sizinle alakalı olmayan her başlık adı altına kaos yaratmayı da bırakmanız önemle rica olur.

Ürün 0TL gözüktüğü için sipariş iptal gözükmektedir.

Kargo takip numaranız 612285061116 . Siparişiniz 11 Nisan saat 10 gibi kargoya verilmiş gözükmektedir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,657
Üyeler
166,585
Son üye